Mój wypasiony harem :D

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
LaCoka

Re: Mój wypasiony harem :D

Post autor: LaCoka »

Magamaga pisze:Trzeba jedno przyznac LaCoka - na pewno ma u Ciebie dobrze...
Robię co mogę, mam nadzieję, że jej dobrze :)
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

biedna kochana śnieżynka
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Biedna Buzia :( nadal trzymamy kciuki
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Awatar użytkownika
LaCoka

Obiecane fotki:

"Mała" Banshee :)
Obrazek

Gargaletki i ptasie mleczko domowej roboty (bodajże Nakasha chciała zobaczyć :))
Obrazek
Obrazek

Fuzyjka i moja Mum:
Co jadłaś?
Obrazek
O stara... zainwestuj w tick tacki ;D
Obrazek
Taka jestem piękna (w tle forum ;))
Obrazek

Robimy dobrze Feci ;)
Obrazek
Obrazek

Ney, Ban, Buź
Obrazek
Obrazek

Później będzie jeszcze więcej zdjęć :)
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Słodziaki <3
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

LaCoku
ja będąc zajęta swoim "zapieckiem" nie zaglądałam ostatnio do was...
widzę, że sytuacja podobnie smutna :-[
pisałaś jednak gdzieś, że Buźka dostawała wcześniej jakieś leki na guza?
jakie to były leki?
dostaje steryd w ogóle jakiś?

Mu też wpadała noskiem do miseeczek wszelkich, nie raz znajdowałam ją całą oblepioną jedzonkiem, którego nawet nie próbowała zmyć z siebie- steryd stawia ją potem znów całkiem dobrze na nogi..
biedulinki obydwie się chwieją na łapkach a my tylko pomagać możemy i próbować nie dać im odczuć, że ich sytuacja się gwałtownie zmienia :-[
dużo ścisków, ciepłych myśli i kciuków :-*
trzymajcie się prosto na łapkach :-*
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c99 ... ee7c7.html hehe -hamacznice:)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/533 ... 12cbd.html reklama perfum:D?

Ja też cały czas kciukam za Buźkę
(pewnie nie byla zbyt zachwycona kąpielą ;)?
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
Akka

Post autor: Akka »

I my trzymamy kciuki, niech Buzieńka będzie dzielna :-*

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/533 ... 12cbd.html a Fecia to widać, że zadowolona jest ;)
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Post autor: StasiMalgosia »

ok mam pytanie jak wy to robicie?

i u lacoki i u sssouzie na zdjęciach widać szczurki i kable, dodam nie pogryzione kable u nas jak tylko nastapi połaczenie szczur + kabelek (nawet mały wystający ze sciany lub lekko zwisający) to kabelek nie wychodzi z tego spotkania żywy (ostatnio pad od PS a o dzirze w scianie nie wspominam)

jak wy to robicie :)

a galaretki mniam zastanów się może zaproponuj Oli spółkę :) "Galaretki dla szczurów marki Lacoka"
Obrazek
Awatar użytkownika
LaCoka

Sołzo: lek, który Buzia ostawała wcześniej był na powstrzymanie laktacji (za Boga nie pamiętam nazwy ale jedna z dziewczynek Susu też go brała) i byłko tak: jeśli lek zadziała to ciąża urojona ma podłoże czysto hormonalne (np spowodowane przebywaniem w jednej klatce z dwoma chłopami-co prawda bezjajecznym ale jednak ;p- zwłaszcza, że był to okres jej wielkiej miłości z Paskiem) a jeśli nie to jest to guz przysadki mózgowej :(. Lek pomógł, niestety po ok 2tyg mleko znowu się pojawiło :'( teraz kiedy jej stan się pogorszył to cholerne mleko znowu jest :'(
Co do sterydu to powiem Ci, że byłam tak zaaferowana podczas wizyty u weta, że nawet nie zapytałam co jej podaje, "byle pomogło". Zwykle pytam o takie rzeczy ale to jest jedyny wet do którego mam 100% zaufanie i wiem, że nie skrzywdzi mi malucha :)
Również przesyłam dużo uścisków i kciuków dla Twojej malutkiej :-*
Buź cały czas się turla zamiast chodzić ;/ ale ma apetyt tylko, trudno jej jeść więc ją karmię.

Wczoraj Buzia spała zawinięta w swój kocyk, który leżał na mnie a ja się uwaliłam na wybiegu pomiędzy szczurami i wiecie co się stało? Banshee, z którą Buź mieszkała przez długi czas wlazła do niej do tego kocyka i się w nią tak cudownie wtuliła, aż się poryczałam :'(

Deliah: Buzia podczas kąpieli leżała na mojej dłoni i machała łapkami w wodzie jakby pływała :) na początku nie wiedziała co się dzieje ale później jej się chyba nawet spodobało bo leżała spokojnie i moczyła się w ciepłej wodzie :)

Akka: żałuję, że nie byłam w stanie wytłumaczyć Mamie jak włączyć kamerę w aparacie (sama miałam obie ręce zajęte) bo Fecia tak się wyginała i strzelała takie minki podczas masażu, że szok :D

Stasiu i Małgosiu:
proszę zwrócić szczególną uwagę na kabel na tym zdjęciu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/467 ... 5061d.html widać na nim dziaba ;). Już raz musiałam wymieniać zasilacz od lapka a Mamuśka ma jedną ładowarkę do telefonu w 8 częściach więc starczy tych szkód ;)
Tylko, że te garaletki to musiałaby chyba chłodnią wozić ;D bo one w cieple zmieniają stan skupienia :P
Babli

Post autor: Babli »

Ojacie! Ale świetne galaretki! :D Po prostu genialnie!
Awatar użytkownika
LaCoka

Kolejne fotki :)

Pan Mysz Tadeusz Bogumił :)
Obrazek
Obrazek

Jeszcze jedna fotka gargaletek gotowych do spożycia :)
Obrazek

"Mała" Ban ;)
Obrazek

Stopa Chiyo <3
Obrazek

Śpiulkamy <3
Obrazek
Obrazek

Baccara i maluszki :-* :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pasio:
Obrazek
Trójkąt:
Obrazek
Sesja Elvisa pt. "Och jaki jestem piękny" :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kolejna piękna para butów mojej Mum (Fuzyjka :)) :
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

COŚ TY ZROBIŁA Z MALUTKĄ BANSHEE?! :o
Jaka ona wieeeelka :)

Maluszki i sesja Elvisa <3
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
LaCoka

Wentzowa pisze:COŚ TY ZROBIŁA Z MALUTKĄ BANSHEE?! :o
Jaka ona wieeeelka :)

Maluszki i sesja Elvisa <3
Mała Banshee jest pieszczotliwie nazywana Bydlątkiem ;) ale rozumek został jej tak samo mikroskopilny jak na początku ;D
Babli

Post autor: Babli »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/df3 ... b0a75.html

gdzie można zamówić!? Boooskie! Ale czemu tylko jeden? nowa moda czy coo? 8)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”