NIETOPERENDING STORY
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Ośmiu Wspaniałych i Kochany Monż ;D
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
ahahahah

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
http://img22.imageshack.us/i/dscn9895i.jpg/ nie no nie moge.... pękłam! że ja tego wcześniej nie widzialam
ja też Cie lov Iwona!Wentzowa pisze:aj low ju Iwona!!
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
A ja Was wszystkich low ju!!!Jessica pisze:http://img22.imageshack.us/i/dscn9895i.jpg/ nie no nie moge.... pękłam! że ja tego wcześniej nie widzialamja też Cie lov Iwona!Wentzowa pisze:aj low ju Iwona!!
Tak mało czasu mam na twórczość piśmienniczo-fotograficzną na własnym temacie...
(Zła matka,zła matka,zła matka!!!)
Po pierwsze,najważniejsze w dniu dzisiejszym dla mnie...Odszedł mega ważny dla mnie suzolowy szczurek,Mu-moja,wasza,nasza kochana podkołdernikowa panienka i beczę już od rana jak głupia,choć znałam tylko ze zdjęć i z opowiadań forumowych,nawet osobiście nigdy nie posmyrałam za uszkiem,ale każdy z nas,kto choć raz w życiu miał ludzkiego szczura,rozumie ból po jego odejściu i wie,że nie sposób o takim stworzeniu zapomnieć...Niby obce stworzenie,tak odległe,lecz dopingowane od tak dawna...
Mu,światełko na drogę,nie tylko w suzolowym temacie,ale i w wielu naszych serduchach...
Dzień jak co dzień...
Czyli po krótce przedstawiamy kilka wyrywkowych chwil z życia państwa Zaszczurzonych...
Co jest dla niektórych najważniejsze w życiu???JEDZENIE!!!
Niko(vel Pudzian,Boom Bastic,jak go nazywa Monż - ten anty-szczurzy dla przypomnienia...
"Kość!Kość!Moja kość!!!"...

A temu biedakowi to tylko skóra wisi!!!(Nie mogłam się oprzeć żeby nie wkleić fotki "zgredkowego podwozia"...

Ale pychol ma już taki fajniusi!!!

No i taki milusi w dotyku golasek jest!!!

Tak się zaplątało zdjęcie bezzębnego już niestety Dżuniora...Niebieska Siła Zniszczenia zbiera plon okrutny...

"Hę???Ktoś mnie o coś oskarża???Przecież ja śpię!"

Pańcia tylko Kleofasa na dwór puszcza bez smyczy,bo dystyngowany papcio wie jak się zachować i nie dziczeje w zetknięciu z naturą,nie ucieka i przy nodze synka grzecznie chodzi niczym piesek tresowany.Za to,żeby reszta ogoniastych pokrzywdzona się nie czuła,dostała na pocieszenie michę trawska zielonego,koniczynków i mleczyków smakowitych...

A wieczorem,jak już dzieci pozasypiają,jak zwykle,wielkie powitanie!Przepychanki,kto pierwszy...
Tylko szkoda,że dupy zbyt ciężkie,żeby na pańcię skoczyć...

No i jak tu wieczorami yss-kową narzutę kończyć,jak tu tacy pomocnicy...

I na koniec kilka zdjęć trzech z moich przystojniaków...Przy Zgredku baterie się wyładowały,zaiskrzone jego blaskiem i wewnętrznym urokiem,tak że reszta kiedy indziej...
Rabarbar dawniej,obecnie Barbara Bezjajeczna...Od czasu kastracji kobieca figura i lśniące futerko...

Bazyl-mój chłopiec z plakatu...Kiedyś byli New Kids On The Block,teraz jest Bazyl...

Niko i jego rozwiany grzywek a'la pan Miecio spod sklepu z piwem...

Kupa mięcha,kupa futra i kupa kup po jego wiecznym obżarstwie...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Łysyyyyy! 
Jakie fajne chłopaki! Już sama nie wiem, który przystojniejszy. Nie tylko Bazyl, ale wszyscy nadają się na plakat. 
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Niko w łapkach dziecięcia wygląda jak kotek nie jak szczur 
A ja taki głupol jestem że najpierw wyłam bo się dowiedziałam o Pistolu a zaraz potem po Mu...
ech
A ja taki głupol jestem że najpierw wyłam bo się dowiedziałam o Pistolu a zaraz potem po Mu...
ze mną: leszek, kendrick
http://img180.imageshack.us/i/dscn0254z.jpg/ - o jaki słuszny rozmiar
!
Potężny masz zasób futra, wszyscy koledzy muszą dzieciom zazdrościć takiej zaszczurzonej mamy!
Potężny masz zasób futra, wszyscy koledzy muszą dzieciom zazdrościć takiej zaszczurzonej mamy!
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
No bo Nikuś to taki wagowo nawet bardziej kotek niż ogoniasty gryzoń...alken pisze:Niko w łapkach dziecięcia wygląda jak kotek nie jak szczur
Dziwne to jest,nie?Niby nie nasze szczury,niby jakieś tylko znane ze zdjęć,daleko,daleko stąd...A jednak tu na forum nie ma znaczenia,czy to mój,twój,czyiś...Wszystkie są nasze,przez to,że ciągle o nich piszemy,o tych wszystkich wspólnych,czasem radosnych,czasem smutnych,innym razem śmiesznych wspólnych z nimi chwilach...Taka jedna,wielka,szczurza rodzina porąbańców...alken pisze:A ja taki głupol jestem że najpierw wyłam bo się dowiedziałam o Pistolu a zaraz potem po Mu...ech
Jak tu nie ryczeć,jak część czyjegoś serca odchodzi...
Koledzy i koleżanki tak,ale sąsiedzi wytykają mnie palcami i szepczą pod blokami na ławeczkach,jak widzą taką mamuśkę z rozwichrzonym włosem,biegającą za synkiem ze szczurem na ramieniu...Pewnie myślą,że karaluchy w domu też mamy,no bo przecież szczury są takie fee,brudne i w ogóle obrzydliwe...manianera pisze: Potężny masz zasób futra, wszyscy koledzy muszą dzieciom zazdrościć takiej zaszczurzonej mamy!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
- sr-ola
Jej, jak ja lubię te Twoje opowieści ze zdjęciami, z dzieciństwa jeszcze pociąg do komiksów został
Wpadam tylko na chwilę pozdrowić, uścisnąć, usmyrnąć a dokładnie przyjrzę się Wam jutro cudeńka <zaciera ręce z chciwością na twarzy>
Z zewnątrz to jest "tylko" szczur, jakieś obrzydliwe zwierzę zamknięte w klatce, z obślizgłym ogonem, a dla nas to OSOBOWOŚĆ, część naszego życia, myśli..
Już to widzę: w jednym pokoju mąż z dziećmi, w drugim Wspaniali a w trzecim wytresowane karaluchy. I Nietoperrr biegający między jednymi a drugimi z kawą w kroplówce i trzecią ręką na plecach robiącą na szydełku dla relaksu
Ale mnie fantazja ponosi..
Coś mnie chyba ominęło.. Dlaczego Nietoperrr... ?
Ale my tu w ogóle dziwaczymy- leczymy, zamiast kupić nowego, adoptujemy zamiast wysępić od kogoś, płaczemy jak odejdzie zamiast się cieszyć, że klatka przyda się teraz karaluchom (ze względu na wielkość). Świry!Nietoperrr... pisze:Dziwne to jest,nie?Niby nie nasze szczury,niby jakieś tylko znane ze zdjęć,daleko,daleko stąd...A jednak tu na forum nie ma znaczenia,czy to mój,twój,czyiś...
Z zewnątrz to jest "tylko" szczur, jakieś obrzydliwe zwierzę zamknięte w klatce, z obślizgłym ogonem, a dla nas to OSOBOWOŚĆ, część naszego życia, myśli..
Kto wie, może tak jak oni nie mają pojęcia o szczurach- my nie mamy pojęcia o inteligencji karaluchów?Nietoperrr... pisze:Koledzy i koleżanki tak,ale sąsiedzi wytykają mnie palcami i szepczą pod blokami na ławeczkach,jak widzą taką mamuśkę z rozwichrzonym włosem,biegającą za synkiem ze szczurem na ramieniu...Pewnie myślą,że karaluchy w domu też mamy,no bo przecież szczury są takie fee,brudne i w ogóle obrzydliwe..
Coś mnie chyba ominęło.. Dlaczego Nietoperrr... ?
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
- sr-ola
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
- Paul_Julian
- Kontakt:
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
sr-ola,normalnie moje dzieci mają focha,że w środku nocy zbudził je dziki brecht mamuśki,po przeczytaniu Twojego postu...
No i musiałam ciiichać i tulać,aaa-kotki-dwa-śpiewać...
A kawa w kroplówce?...To jest myśl!Po co mam tyle czasu tracić na jej robienie,mycie kubków,gotowanie wody,zaparzanie...Jak mogę tak dożylnie?
W sumie u mnie i tak zamiast krwi już od dawna płynie osocze z kofeiną trzymającą przy życiu i w pionie,więc...
A tak na serio,to wyszło coś kiedyś na suzolowym temacie z tym Nietoperem...Albo na klimkowym,już nie pamiętam.
Nie pomagają tłumaczenia,że nie wolno szczurów przekarmiać...Zamyka się z nim ukradkiem w pokoju i tuczy orzeszkami...(ten,co nie lubi szczurów...
)

No i musiałam ciiichać i tulać,aaa-kotki-dwa-śpiewać...
Weź,bo mi się to będzie śniło!!!sr-ola pisze: Już to widzę: w jednym pokoju mąż z dziećmi, w drugim Wspaniali a w trzecim wytresowane karaluchy. I Nietoperrr biegający między jednymi a drugimi z kawą w kroplówce i trzecią ręką na plecach robiącą na szydełku dla relaksuAle mnie fantazja ponosi..
A kawa w kroplówce?...To jest myśl!Po co mam tyle czasu tracić na jej robienie,mycie kubków,gotowanie wody,zaparzanie...Jak mogę tak dożylnie?
No właśnie dlatego,że Iwonka pije za dużo kawy,a potem lata po forum nocami...sr-ola pisze:Coś mnie chyba ominęło.. Dlaczego Nietoperrr... ?
A tak na serio,to wyszło coś kiedyś na suzolowym temacie z tym Nietoperem...Albo na klimkowym,już nie pamiętam.
No a jak,w końcu to chluba mojego Menża!Pudziana z niego zrobił i się tym szczyci...
No właśnie,wszyscy tu szok,że Nikuś taki wielki,a Figo reksiowy tylko parę gramów lżejszy...Mój mały świnek morski...Tylko po wadze odróżniam go od Mc Bobka...sr-ola pisze:Aha... jeszcze jedno... macie nową świnkę morską? http://img43.imageshack.us/i/dscn0151m.jpg/![]()
![]()
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
http://img180.imageshack.us/i/dscn0254z.jpg/ laaaaaa! uwielbiam to zdjecie:D mogę je skraść?????