Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
con3x nie offtopuj tutaj na naszym ukochanym marudniku!! 

ja sobie pomarudzę
mam chorego szczura który ledwo się trzyma na nogach, a muszę go zostawić i jechać jutro na uczelnię (i wstać o 5 rano), muszę też zdążyć wypożyczyć książki do egzaminu tak żeby nie spóźnić się na wykład bo zajęcia są do 16:30 (teoretycznie do 18:15) więc po zajęciach nie zdążę. a przed zajęciami mam od momentu wejścia do domu do wykładu teoretycznie godzinę, więc może zdążę, ale za to nic przez to nie zjem, i będę głodna cały dzień, chyba że zdążę iść do bankomatu. potem po zajęciach muszę jak najszybciej zasuwać do domu i może uda mi się zjeść obiad (jak zdążę) ale i tak pewnie będę z powrotem we wrocławiu po 21:00. i tak szczur mi będzie siedział sam od 7 do 18.
i wszystko się opiera na tym zdążę- nie zdążę.
a najlepiej by było gdybym nie musiała tam jechać.

i wszystko się opiera na tym zdążę- nie zdążę.

a najlepiej by było gdybym nie musiała tam jechać.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
moja zielona herbata śmierdzi zdechłą rybą...
i nie nie gotowałam wcześniej na tej wodzie żadnej ryby
siedzę i już na oczy nie widzę, ale nadal brnę w Wiercińskiego "magię i religię" NIE POLECAM NIKOMU.
a oto próbka, w sam raz na przyjemnie czytanie po północy:
i tak cała książka

i nie nie gotowałam wcześniej na tej wodzie żadnej ryby

siedzę i już na oczy nie widzę, ale nadal brnę w Wiercińskiego "magię i religię" NIE POLECAM NIKOMU.
a oto próbka, w sam raz na przyjemnie czytanie po północy:
w to mi graj, ja już nic nie rozumiemsłowo model oznacza tu zwerbalizowaną strukturę abstrakcyjną odnoszącą się do jakiejśokreślonej części rzeczywistości empirycznej.

i tak cała książka

...czyż nie dobija się koni...?
Bożżżżż.. Jak mi się jutro nie chce do szkoły iść.. Najchętniej to bym nie szłam.. Ale muszę iść na niemiecki i napisać kartkówkę, ale z drugiej strony nic nie umiem na tą poprawkę.. oO' Iść albo nie iść, iść albo nie iść 

- anathema22
Ach, przypomniały mi się moje studenckie lata
sssouzie bardzo przyjemna lektura, czepiasz się
A żeby nie było to i pomarudzę: siedzę w pracy i się nudzę i nie mogę znaleźć nowej :/

Ze mną Itachi Merchowe Pole
z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*)

Sołza. To co Ty studiujeszsiedzę i już na oczy nie widzę, ale nadal brnę w Wiercińskiego "magię i religię" NIE POLECAM NIKOMU.

Ja siedzę w pracy, jestem w okresie wypowiedzenia i mam dwa miesiące na znalezienie nowej. I kto ma gorzej?A żeby nie było to i pomarudzę: siedzę w pracy i się nudzę i nie mogę znaleźć nowej :/
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
- anathema22
Ech, czemu z tą pracą jest tak źle
o pracy zgodnej z zawodem to już w ogóle, ale kurcze no 

Ze mną Itachi Merchowe Pole
z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*)

ja mam najgorzej aktualnie 
Nue studiuję archeologię, lektura jest na antropologii kulturowej

Nue studiuję archeologię, lektura jest na antropologii kulturowej

...czyż nie dobija się koni...?
skąd ja to znamsłowo model oznacza tu zwerbalizowaną strukturę abstrakcyjną odnoszącą się do jakiejśokreślonej części rzeczywistości empirycznej.

hahah 
sssouzie, ja studiuję etno/antropologię
i powiem wam... Wierciński to nic przy tekstach Buchowskiego. A właśnie muszę go przeczytać. I do tego MIK... ratunku, ja nie chcę sesji... 

sssouzie, ja studiuję etno/antropologię

Wyszukiwarka nie gryzie
yyy... miałem nie psuć.
No to znowu obudził mnie telefon
o godzinie 14:30, z propozycją wyjazdu w góry 
No to znowu obudził mnie telefon

bless ya.
Nue- ja mamJa siedzę w pracy, jestem w okresie wypowiedzenia i mam dwa miesiące na znalezienie nowej. I kto ma gorzej?

Od dwoch miesiecy nie mam pracy, za to parę chorobsk,wyrzuciłam się ze studiów, mam dwa chorutki szczurze i jedno brzydactwo - Noktulę

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Znalazłam mole w szafie, a konkretnie jednego mola, ale zdążył mi zeżreć najlepszy sweter
Zatem z oszalałym wzrokiem i rozwianym włosem sprzątam, piore i psikam antymolowym sprayem wszystko na swej drodze.
Choc wygląda na to, ze tylko jeden sweter ucierpiał i zdusiłam dziadostwo w zarodku. Znikam dalej toczyć walke ;]

Choc wygląda na to, ze tylko jeden sweter ucierpiał i zdusiłam dziadostwo w zarodku. Znikam dalej toczyć walke ;]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
najgorsze są spożywcze, ja ostatnio znalazłam larwy w przyprawie
a raczej tż znalazł, bo posypał i mu się obiad zaczął ruszać. a ja parę godzin wcześniej też sobie wsypałam, ciekawe, czy zaliczyłam mięsną wkładkę 

gorsze są ubraniowe. Przyprawy, mąke - wywalisz, a ciuchy? Fak.... wszystkie szafy psikac tym badziewiem, a potem jeszcze myc półki i podłogi, bo trutka osiada na wszystkim... skad sie to robactwo bierze...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam