Matrixowe skarbki <3
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: Matrixowe skarbki <3
Matrix, walcz o nich wszystkich. porozmawiaj z mamą, przecież nie może tak być..
nie mogę sobie wyobrazić co czujesz, ale walcz o wszystkich, proszę.
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
dokładnie... nigdy nie może być tak całkiem wszystko stracone..klimejszyn pisze:Matrix, walcz o nich wszystkich. porozmawiaj z mamą, przecież nie może tak być..
trzeba próbować z każdej strony no..
trzymam kciuki. naprawdę mocno!
...czyż nie dobija się koni...?
-
- Kontakt:
a ja też nie wierzę w taką przemianę Twojej mamy.
pamiętam jak niedawno mówiłaś, że Twoja mama na wieść o ilości szczurów powiedziała "11 ? a myślałam, że 6" i wszyscy mówili, jak to zazdroszczą mamy. jak to tak teraz, nagle ?
proszę, wymyśl coś. może daj na przechowanie chłopakowi, a mamie przejdzie to weźmiesz ich do siebie ?
pamiętam jak niedawno mówiłaś, że Twoja mama na wieść o ilości szczurów powiedziała "11 ? a myślałam, że 6" i wszyscy mówili, jak to zazdroszczą mamy. jak to tak teraz, nagle ?
proszę, wymyśl coś. może daj na przechowanie chłopakowi, a mamie przejdzie to weźmiesz ich do siebie ?
bez szczurków...
Cały czas się staram, ale jest nieugięta.. Cały czas mówi, że albo ich oddam albo zawiezie do zoologa.. Powiedziała tylko, że jak chce to 1-2, wtedy jej powiedziałam, że się nie trzyma jednego, bo to zwierzęta stadne no i się zgodziła na 2-3.. Ale ciągle walczę o wszystkie
..
..odmieniło jej się.. przepraszam, że nie mogę powiedzieć czemu, bo to osobista sprawa, ale na prawdę się staram

..odmieniło jej się.. przepraszam, że nie mogę powiedzieć czemu, bo to osobista sprawa, ale na prawdę się staram

-
- Kontakt:
kurcze, a Twój chłopak nie mógłby ich przetrzymać ?
napewo przejdzie Twojej mamie z czasem..
napewo przejdzie Twojej mamie z czasem..
bez szczurków...
Mój chłopak ma mały dom, w którym jest dziecko jego siostry. Strąciłby klatkę albo ją otworzył i koniec, tyle bym je widziała 

-
- Kontakt:
może ma jakieś pomieszczenie w domu, do którego to dziecko nie wchodzi ?
musi być jakieś wyjście, nie możesz ich tak poprostu oddać..
bez szczurków...
Klimek, gdybym tylko mogła to bym zostawiła, nie chcę ich oddawać i okropnie się z tym czuję, ale nic nie mogę innego zrobićklimejszyn pisze:może ma jakieś pomieszczenie w domu, do którego to dziecko nie wchodzi ?

-
- Kontakt:
napewno musi być jakieś wyjście..
moja mama też się czasem wkurza i każe mi się pozbyć szczurów, ale rozmowa, parę cichych dni, wystarcza.
rozmawiaj z nią, powiedz, że one są jak Twoje dzieci i zpaytaj czy ona swoje dziecko by oddała ? kochasz je taką samą miłością jak matka dziecko..
moja mama też się czasem wkurza i każe mi się pozbyć szczurów, ale rozmowa, parę cichych dni, wystarcza.
rozmawiaj z nią, powiedz, że one są jak Twoje dzieci i zpaytaj czy ona swoje dziecko by oddała ? kochasz je taką samą miłością jak matka dziecko..
bez szczurków...
Ona tego nie rozumie, już dużo razy jej to mówiłam..
Jeszcze sypie mi argumentami, że niby babcia jest chora przez ten smród w pokoju oO'
Jeszcze sypie mi argumentami, że niby babcia jest chora przez ten smród w pokoju oO'
-
- Kontakt:
nie daj się, walcz ! wierzę w Ciebie.
bez szczurków...
Walczę, walczę, cały czas się staram 

- Mucha321
- Kontakt:
Ja mam identycznie z moim ojcem. Tyle, że on tylko mówi, że wywali ale nie wywali, bo mama mu zagroziła rozwodem. Mamy mi możecie zazdrościć. Naprawdę..
Kasiu, ułoży się, zobaczysz. ;** Mama ochłonie i pozwoli szczurkom wrócić. Jeśli nie, to znajdą świetne domki. Obiecuję Ci.
Kasiu, ułoży się, zobaczysz. ;** Mama ochłonie i pozwoli szczurkom wrócić. Jeśli nie, to znajdą świetne domki. Obiecuję Ci.

' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

Kasiu, trzymaj się!
Wszystkie bardzo mocno zaciskamy piąstki, a Julcia kazała Cię cieplutko pozdrowić i wymiziać, ale mizianko dostaniesz przy okazji.
Jesteśmy z Tobą! Moim ostatnio tez odbija- nawrzeszczeli na mnie, że Kruszynka zesikała się na mnie przy śniadaniu, a do tej pory pozwalali im łazić po stole. -.-
Ale nie do tego stopnia... Powiedz, ile dla Ciebie znaczą, że bez nich to jedna wieelka pustka w zaszczurzonym sercu...
Wszystkie bardzo mocno zaciskamy piąstki, a Julcia kazała Cię cieplutko pozdrowić i wymiziać, ale mizianko dostaniesz przy okazji.

Jesteśmy z Tobą! Moim ostatnio tez odbija- nawrzeszczeli na mnie, że Kruszynka zesikała się na mnie przy śniadaniu, a do tej pory pozwalali im łazić po stole. -.-
Ale nie do tego stopnia... Powiedz, ile dla Ciebie znaczą, że bez nich to jedna wieelka pustka w zaszczurzonym sercu...
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
matrix,ale jak to..czemu..
postaraj się zatrzymać wszystkich ! trzymam kciuki ! nie wiem.. zrób coś..
postaraj się zatrzymać wszystkich ! trzymam kciuki ! nie wiem.. zrób coś..