Cyryl też będzie,na pewno!Ucałuj go w brzuszek od kumpli zza garażowych krat - Nikusia,Figo i Bobka

Moderator: Junior Moderator
Zgadłaś! To miniaturowy wąż boa, a w domku Myszek ma jeszcze słonia w karafce.Nietoperrr... pisze:Jakiś mi tu ogonek zwisa z hamaczka...Ale nie,może to tylko miniaturowy wąż boa...
To zaszczyt być TAKĄ rodzinką:)Nietoperrr... pisze:Kurcze,to w pewnym sensie jesteśmy rodziną,no nie???
Ucałuje, jak tylko mi zaufa...Nietoperrr... pisze: Cyryl też będzie,na pewno!Ucałuj go w brzuszek od kumpli zza garażowych krat - Nikusia,Figo i Bobka
Troszkę ma z chomika. Też napycha sobie buźkę jedzeniem, ale nie ucieka magazynuje go długo:)Sheeruun pisze:Na drugiej focie Myszek wygląda jak chomik![]()
Dziękujemy !AiB pisze: Drogie moje: Akemi, Unipaks i Yes - Cyrylek przesyła Wam buziaki i uściski!
Hmm , to nie był program z Polski chyba...AiB pisze: Ostatnio oglądaliśmy ze Szczurami program o sortowniach śmieci i recyklingu na Discovery - Chłopaki wzięli bardzo do siebie wzmiankę o tym, że plastikowe nakrętki są zmieniane w malutkie kawałeczki...
Niestety , dzielna Straż Dla Zwierząt NIE ZŁOŻYŁA doniesienia do prokuratury o popełnieniu przestępstwa i babsztyl prawdopodobnie przymierzał się do żądania o zwrot zabranych stamtąd zwierząt ( tu wstawiamNietoperrr... pisze:Może nie z jednego miotu,może i inny gatunek,ale z tego samego koszmarnego miejsca...Mam nadzieję,że ten babsztyl już nigdy nie będzie trzymał żadnego zwierzaka.Do tej pory,jak mi się przypomną zdjęcia z tamtego miejsca,to aż dreszczy dostaję...
NIKOMU GO NIE ODDAM!unipaks pisze: i babsztyl prawdopodobnie przymierzał się do żądania o zwrot zabranych stamtąd zwierząt
AiB pisze:TŻ z uśmiechem: "Wieprzowinkę, kurczaczka"