jak tylko znajdę troszkę czasu to zrobię jeszcze parę fotek one są tak śliczne,że napatrzec sie nie moge na nie, bedę za nimi tęskniła ... wczoraj jak te małe bobki leżały sobie po jedzonku to jeden zaczął ssać drugiemu ucho, drugi trzeciemu ogonek, trzeci obgryzał sobie łapkę, czwarty dłubał sobie nóżką w uszku inne gdzieś sie porozchodziły .... nie można przejść obok klatki obojętnie
Ale one śliczne. Szkoda (ale w gruncie rzeczy bardzo dobrze, że już znalazły domy), że panny 6 i 7 ktoś już upatrzył. Strasznie mi się obie spodobały.
A tak z ciekawości zapytam zostały jakieś ogonki do wydania??
Prawdziwą sztuką jest cieszyć się z małych rzeczy...
AREK_ANIMAL napisał mi prywatną wiadmość z pytaniem czy są jeszcze jakieś wolne szczurki i czy jest możliwość transportu do Katowic, póki co wolnych jest 3 ... 2 czarne chłopaki i jeden z biała łatka na brzuchu, ale ja niestety nie jestem w stanie załatwić transportu do Katowic, może ktoś z Was ma taką możliwość?
PaulinkaW20 " wolne" zostały szczuraski numer 1, 3 i 4 ( to sa raczej chłopcy , chociaż może sie okazać róznie) ale bardzo Cie proszę o śledzenie postów gdyż może okazać się , że dziewczynka numer 6 będzie wolna wszystko tu zależy od tego jaką kto będzie miał płec ... i wtedy następuje łańcuszek przyczynowo-skutkowy ... Jeśli Złamaski okażą sie dziewczynkami lub chociaż ten czarny będzie dziewczynką to wtedy zamiast Blanny przejmuje go Guśka ( bo ona wolałaby całą czarna dziewczynkę) i automatycznie dziewczynka numer 6 będzie wolna musicie czekac cierpliwie, az napiszę OFICJALNA widomość co to płci, niedługo to nastąpi pozdrawiam
z tego co pamiętam Nina pisała, ze jakby co to ma możliwość załatwienia transportu Wrocław/Opole ale to juz jej trzeba się pytać no a jeśli nie zostanie żadna dziewczynka, to nie chciałabyś takiego szczuraska-brudaska całego czarnego ? ekstra są tak się cieszę, że tak wiele osób lubi szczurki i że mi pomagacie jeszcze 4 dni temu byłam prawie załamana, ze zostanę pseudohodowcą DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI
Oby choć jeden ze złamasków był chłopcem.. Trzymam kciuki za to, by jeden chociaż okazał się facetem, bo jak oboje okażą się laseczkami.. To chyba w depresję jakąś popadnę.
Widzisz, febe? Mówiłam, że szybko znajdą domki.. Przecież są takie ślicznie!
Blanny nawet nie wiesz jaka jestem zaskoczona mam nadzieję, że będzie ok że Złamaski będą Złamaskami ( a przynajmniej jednym) i wszyscy będą zadowoleni ... miałaś rację Blanny
no ja z trasportem jeszcze nic nie kombinowałam, a i sporo wyjazdów mi się teraz szykuje, także jak ktoś chce dziewczynkę to z życzeniami powodzenia przekazuje pierwszeństwo:) i tak najbardziej zakochana byłam w najjaśniejszym a to facet:P
Ze mną: Avangarda, Revolta, Morwena, Troya, River, Boomer
Na tęczowym mostku: Vendetta, Vesania, Ciri, Marian, Rebelia, Ninde Banshe, Geralta, Valkiria, Falkon (tęsknimy!)
to co Repuzel? oddajesz foczkę z białą łatką gietkiejfredce? dobrze, zepiszecie od razu, to można rewolucje robić to gietkafredka dostaje w takim razie numer7 i mówiła, że ma transport, więc dla Guśki i Blanny też będzie na plus a jesli foczka okaze się facetem, to co ? fredko wtedy i tak go bierzesz czy tylko jak dziewczynka ?
Pati twój szczuras jest juz zarezerwowany więc się nic nie martw dziś razem z chłopakiem foką dorwał kawałek arbuza i tak sie przyssał, ze nie chciał puścić aha Pati napisz skąd jesteś
Pisalam, ze z Brzegu Dolnego (30km od Wroclawia) ale do Wroclawia spokojnie wybiore sie pociagiem, takze do wrocka szukam transportu Nom on jest najbardziej uroczy z wszystkich:D Fajne, ze wolny byl;p