PABIANICE (ŁÓDŹ)!!!9 szczurzątek ODDAM w NAJLEPSZE ręce

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

febe

Re: PABIANICE (ŁÓDŹ)!!!9 szczurzątek ODDAM w NAJLEPSZE ręce

Post autor: febe »

jak tylko znajdę troszkę czasu to zrobię jeszcze parę fotek :) one są tak śliczne,że napatrzec sie nie moge na nie, bedę za nimi tęskniła ... wczoraj jak te małe bobki leżały sobie po jedzonku to jeden zaczął ssać drugiemu ucho, drugi trzeciemu ogonek, trzeci obgryzał sobie łapkę, czwarty dłubał sobie nóżką w uszku inne gdzieś sie porozchodziły .... nie można przejść obok klatki obojętnie :)
paulinkaw20

Post autor: paulinkaw20 »

Ale one śliczne. Szkoda (ale w gruncie rzeczy bardzo dobrze, że już znalazły domy), że panny 6 i 7 ktoś już upatrzył. Strasznie mi się obie spodobały.
A tak z ciekawości zapytam zostały jakieś ogonki do wydania??
Prawdziwą sztuką jest cieszyć się z małych rzeczy...

Ogryzek i Batman
febe

AREK_ANIMAL napisał mi prywatną wiadmość z pytaniem czy są jeszcze jakieś wolne szczurki i czy jest możliwość transportu do Katowic, póki co wolnych jest 3 ... 2 czarne chłopaki i jeden z biała łatka na brzuchu, ale ja niestety nie jestem w stanie załatwić transportu do Katowic, może ktoś z Was ma taką możliwość?
febe

PaulinkaW20 " wolne" zostały szczuraski numer 1, 3 i 4 ( to sa raczej chłopcy , chociaż może sie okazać róznie) ale bardzo Cie proszę o śledzenie postów gdyż może okazać się , że dziewczynka numer 6 będzie wolna :) wszystko tu zależy od tego jaką kto będzie miał płec ... i wtedy następuje łańcuszek przyczynowo-skutkowy ... Jeśli Złamaski okażą sie dziewczynkami lub chociaż ten czarny będzie dziewczynką to wtedy zamiast Blanny przejmuje go Guśka ( bo ona wolałaby całą czarna dziewczynkę) i automatycznie dziewczynka numer 6 będzie wolna :) musicie czekac cierpliwie, az napiszę OFICJALNA widomość co to płci, niedługo to nastąpi :) pozdrawiam
paulinkaw20

Post autor: paulinkaw20 »

oj byłoby super potem jakiś transport do wroc... :D ;D 8)
Prawdziwą sztuką jest cieszyć się z małych rzeczy...

Ogryzek i Batman
febe

z tego co pamiętam Nina pisała, ze jakby co to ma możliwość załatwienia transportu Wrocław/Opole ale to juz jej trzeba się pytać :) no a jeśli nie zostanie żadna dziewczynka, to nie chciałabyś takiego szczuraska-brudaska całego czarnego ? ekstra są :) tak się cieszę, że tak wiele osób lubi szczurki i że mi pomagacie :) jeszcze 4 dni temu byłam prawie załamana, ze zostanę pseudohodowcą :) DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI :)
Blanny

Post autor: Blanny »

Oby choć jeden ze złamasków był chłopcem.. Trzymam kciuki za to, by jeden chociaż okazał się facetem, bo jak oboje okażą się laseczkami.. To chyba w depresję jakąś popadnę. :D

Widzisz, febe? Mówiłam, że szybko znajdą domki.. Przecież są takie ślicznie!
<3 Paulie <3 Jimi <3 Nero <3 Dante <3 Fabio <3 Nessie <3 Zero <3
Moje koszmary <3
febe

Blanny nawet nie wiesz jaka jestem zaskoczona :) mam nadzieję, że będzie ok :) że Złamaski będą Złamaskami ( a przynajmniej jednym) i wszyscy będą zadowoleni ... miałaś rację Blanny :)
paati924

Post autor: paati924 »

Ja sie zakochalam w tym szczurku nr 5 jest przeuroczy... normalnie pieknosc:D
Pati ;)
Awatar użytkownika
Repuzel

Post autor: Repuzel »

no ja z trasportem jeszcze nic nie kombinowałam, a i sporo wyjazdów mi się teraz szykuje, także jak ktoś chce dziewczynkę to z życzeniami powodzenia przekazuje pierwszeństwo:) i tak najbardziej zakochana byłam w najjaśniejszym a to facet:P
Ze mną: Avangarda, Revolta, Morwena, Troya, River, Boomer
Na tęczowym mostku: Vendetta, Vesania, Ciri, Marian, Rebelia, Ninde Banshe, Geralta, Valkiria, Falkon (tęsknimy!)
febe

to co Repuzel? oddajesz foczkę z białą łatką gietkiejfredce? :) dobrze, zepiszecie od razu, to można rewolucje robić :) to gietkafredka dostaje w takim razie numer7 i mówiła, że ma transport, więc dla Guśki i Blanny też będzie na plus :) a jesli foczka okaze się facetem, to co ? fredko wtedy i tak go bierzesz czy tylko jak dziewczynka ?
febe

Pati twój szczuras jest juz zarezerwowany więc się nic nie martw :) dziś razem z chłopakiem foką dorwał kawałek arbuza i tak sie przyssał, ze nie chciał puścić :) aha Pati napisz skąd jesteś
paati924

Pisalam, ze z Brzegu Dolnego (30km od Wroclawia) ale do Wroclawia spokojnie wybiore sie pociagiem, takze do wrocka szukam transportu :) Nom on jest najbardziej uroczy z wszystkich:D Fajne, ze wolny byl;p
Pati ;)
febe

Pati rzeczywiście pisałaś, przepraszam, ale tyle tu wiadomości, że zgubić się łatwo :) a z transportem cos wykombinujemy :) trzeba się Niny popytać :)
paati924

Jasne, nie watpie:) Nic sie nie stalo, nie dziwie sie, ze polapac sie nie mozna:D Ale jestem zakochana w nim az nie moge:D
Pati ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”