Też nie wiem ile nas będzie po wakacjach, na pewno zdecydowanie mniej
Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Anka.
- Kontakt:
Re: Tupot Małych Stóp ^^ - guzy, guzy i jeszcze więcej... gu
Ehh, Nina, jak najbardziej Cię rozumiem .
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
-
klimejszyn
- Kontakt:
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Klimejszyn - z ust mi wyjęłaś, niestety byłam wolniejsza w pisaniu! 
Skromnie rzekne: WIEM!
To moje najcudniejsze cudo
I kto by powiedział, że to kinderniespodzinka?
Mój mały plastuś
No i wreszcie sie nauczyłam jakiego jest koloru xD
To moje najcudniejsze cudo
No i wreszcie sie nauczyłam jakiego jest koloru xD
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Zdjęcia
szczurze dziewczynki mają prawie zawsze takie piękne, duze oczy...Nina pisze:[/url]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Hurra :/
Coco ma guzka...
Kolejna, już czwarta do operacji. Za jakiś tydzień będe dzwoniła do dr Piaseckiego umówić sie na którąś sobote zabiegową...
Strasznie mnie to zniechęciło... Łudziłam sie, że z młodszym stadem będe miała jeszcze ze 3 miesiące spokoju. Pomiot Piekielny (tzn Coco) ma rok i 8 miesięcy...
Coco ma guzka...
Kolejna, już czwarta do operacji. Za jakiś tydzień będe dzwoniła do dr Piaseckiego umówić sie na którąś sobote zabiegową...
Strasznie mnie to zniechęciło... Łudziłam sie, że z młodszym stadem będe miała jeszcze ze 3 miesiące spokoju. Pomiot Piekielny (tzn Coco) ma rok i 8 miesięcy...
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
ło rany :/ biedactwa.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Za chwile ide do weta z Ahayą. Pare miesięcy temu miała uraz nóżki. Wtedy myślałam, że już zawsze będzie mieszkała w niskiej klatce bo uraz był dość poważny i rehabilitacja trwała długo. Ale wróciła do stada, mieszkały nawet w połówce towera. A wczoraj znowu sie uszkodziła
Łapka była tylko troszke spuchnięta, więc cieszyłam sie, że nie jest tak źle jak ostatnim razem, choć do weta tak czy siak chciałam iść. A dzisiaj? Łapka jak balonik
Biedna kluseczka nie będzie mogła hasać po półkach i biegać za mną po pokoju jak piesek...
Łatke i Czarną przy okazji też wezme. Czarną, żeby jej obmacać byłego ropnia, bo wydaje mi sie, że nie jest do końca wygojony (chyba, że po prostu ma tam już zrosty) a Łatke bo grucha, choć wydaje sie, że to z noska.
Możliwe, że w sobote pojedziemy do Wro... Popołudniu będe dzwoniła do dr Piaseckiego.
Biedna kluseczka nie będzie mogła hasać po półkach i biegać za mną po pokoju jak piesek...
Łatke i Czarną przy okazji też wezme. Czarną, żeby jej obmacać byłego ropnia, bo wydaje mi sie, że nie jest do końca wygojony (chyba, że po prostu ma tam już zrosty) a Łatke bo grucha, choć wydaje sie, że to z noska.
Możliwe, że w sobote pojedziemy do Wro... Popołudniu będe dzwoniła do dr Piaseckiego.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Ahaya hasa już po całym pokoju
Dzisiaj nawet przekopała głęboką, wybiegową kuwete ze żwirkiem
Mieszka jeszcze z Czarną w chorobówce, żeby łapka przywykła do ruchu i wygoiła sie do końca.
Łatka przez tydzień brała antybiotyk i przestała gruchać.
Staruszki moje grasują po pokoju jakby miały rok, a nie ponad dwa
Szaleją bardziej niż młodsze dziewczyny.
Małe czorty korzystają z każdej okazji żeby coś zbroić
Frida nałogowo znosi wafle ryżowe do klatki, Coco śmiga po całym pokoju z prędkością światła, Choco ciągle coś je a Flora przemyka tu i tam
No i Florciak ma pierwsze w swoim życiu sadełko!
Zawsze smukła jak fretka a teraz troszke przytyła.
Staruszkom zrobiłam kilka zdjęć. Chciałam głównie pokazać guzy i to jak Czarna jest chuda i wyniszczona - okropnie kojarzy mi sie z Heidi pod koniec jej życia.
Z dr Piaseckim jesteśmy wstępnie umówione na wtorek. W poniedziałek rano mam zadzwonić jeszcze raz, potwierdzić i umówić sie na konkretną godzine.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
1. Bąbla, Croppa i kawałek Czarnej
2. Bąbla
3, 4.Czarna
5. Croppa i Ancora
6. Ancora
Łatka przez tydzień brała antybiotyk i przestała gruchać.
Staruszki moje grasują po pokoju jakby miały rok, a nie ponad dwa
Małe czorty korzystają z każdej okazji żeby coś zbroić
Staruszkom zrobiłam kilka zdjęć. Chciałam głównie pokazać guzy i to jak Czarna jest chuda i wyniszczona - okropnie kojarzy mi sie z Heidi pod koniec jej życia.
Z dr Piaseckim jesteśmy wstępnie umówione na wtorek. W poniedziałek rano mam zadzwonić jeszcze raz, potwierdzić i umówić sie na konkretną godzine.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
1. Bąbla, Croppa i kawałek Czarnej
2. Bąbla
3, 4.Czarna
5. Croppa i Ancora
6. Ancora
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
http://s573.photobucket.com/albums/ss17 ... 0_5752.jpg biedactwo
trzymamy kciuki za wszystkie ogoniaste ślicznotki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Boniu, jak patrzę na jej łapencję, to mnie ściska w serduchu
Ancory guz jest największy, ale ona ma tylko 2 guzki i dwie operacje za sobą. A Bąbla ma 5 guzów i przeszła 3 operacje... Ahaya o ile sie klasyfikuje (bo te jej guzki jakieś takie dziwne są, jakby nie uformowane do końca, choć ma je już długo) będzie miała drugą operacje, po pierwszej dłuuuugo był spokój i miała wtedy tylko jednego guzka. O Coco sie najmniej boje. Względnie młoda laska, pierwsza operacja, jeden niewielki guzek.
W przyszłym tygodniu ma być 38 stopni
Przecież nie pojade w taką pogode do Wro bo przywioze szczury na parze...
W przyszłym tygodniu ma być 38 stopni
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- Anka.
- Kontakt:
brr, straszne te guzy, odczepić się od dziewczyn nie chcą:(
i jeszcze upały na operację,ehh
jak Kropek i reszta dziewczynek?
i jeszcze upały na operację,ehh
jak Kropek i reszta dziewczynek?
Paskudne te guziska
serce pęka jak się patrzy na taką bidulkę
Kciukam mocno za dziewczynki!!
Kiedy??? Bo jak patrzę na prognozę tygodniową, to widzę max 30...
Kciukam mocno za dziewczynki!!
Nina pisze: W przyszłym tygodniu ma być 38 stopni![]()
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila

[/url]