no i ten ryjek
 no i ten ryjek  wymiziać całą bande! :*
 wymiziać całą bande! :*Moderator: Junior Moderator

no i ten ryjek
 no i ten ryjek  wymiziać całą bande! :*
 wymiziać całą bande! :*

Nero przewraca go na plecki, kiedy chce i robi to bez problemu.. Pomimo, że jest jakieś 5 razy mniejszy i 10 razy młodszy.
 Nero przewraca go na plecki, kiedy chce i robi to bez problemu.. Pomimo, że jest jakieś 5 razy mniejszy i 10 razy młodszy.   Mało tego, Jim chodzi za nim jak za miłością swojego życia.
 Mało tego, Jim chodzi za nim jak za miłością swojego życia.  Kiedy Nero śpi w domku (gigantycznym zresztą), Jim śpi pod domkiem, przed drzwiami (nie waży się wejść do środka). Gdy Nero idzie jeść, Jim idzie za nim. Iskają się nawzajem. To miłość.
 Kiedy Nero śpi w domku (gigantycznym zresztą), Jim śpi pod domkiem, przed drzwiami (nie waży się wejść do środka). Gdy Nero idzie jeść, Jim idzie za nim. Iskają się nawzajem. To miłość.  Nawet Paul zrobił się jakiś bardziej proludzki, bo zaczął spać na wyższych półkach, pozwala się brać na ręce, chce być głaskany.. Jestem w szoku.
 Nawet Paul zrobił się jakiś bardziej proludzki, bo zaczął spać na wyższych półkach, pozwala się brać na ręce, chce być głaskany.. Jestem w szoku.

śliczności
  śliczności   

Szczurki wycałowane.
 Szczurki wycałowane.  

RzeczywiścieBlanny pisze:zocha, mnie w tym zdjęciu za to rozwala ta dłuuuuga stopa.
 ... Taki zaspany, rozczochrany, ten dłuuugi ogon i ta stopa
  ... Taki zaspany, rozczochrany, ten dłuuugi ogon i ta stopa   , stopa wieeelka, chudziutka... po prostu cudna
 , stopa wieeelka, chudziutka... po prostu cudna   

Wygniotły sobie i śpią
 Wygniotły sobie i śpią