Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ja kupiłam ostatnio we Wrocławiu karmę Kro kant która jest jak coś w rodzaju karmy dla kotów. Kosztuje około 19zł za 600 gram, ale naprawdę się opłaca.
Różnicę widać nie tylko w samej karmie, ale szczurkom ona naprawdę smakuje no i sierść... sierść jest mięciutka i błyszcząca jak nie wiem
Pokarm firmy bogena w opakowaniu zamykanym hermetycznie.
Firma ta zajmuje się głównie lekami i odżywkami weterynaryjnymi więc myślę, że jest wiarygodna, a efekt poprostu widać.
Ja swoim podaję jako dodatek- codziennie na kolację.
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com RATTERIA.W.INTERIA.PL
Dixi nie chce jesc ziarenek Probowalam ja przeglodzic w takim znaczeniu, ze dostala miseczke z woda i miseczke z mieszanka dla szczurow Vitapolu i nic poza tym, zadnych serkow, jogurcikow, gerberkow itp.....no i niestety....przez 5 dni nie ruszyla suchej mieszanki, tylko wode chlipala....a schudla, ze az strach....nie wiem juz co robic, taka wybredna jest....
Vitapol exotic mix jest jedyną karma która znika CAŁKOWICIE z miski i to w ekspresowym tempie.Z żadną karmą tak jeszcze nie było.Zawsze połowa szła do wyrzucenia.
Jedyną wadą jest brak dużych wiaderek.Jedno małe na trzy szczury znika w ok 1,5 tygodnia.Z maganem to był miesiąc a nawet dłużej.
Figa i Julka u mnie
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
A tak..moje paskudy tez lubia exotic mix ale ja mieszam wiaderko tej karmy z wiaderkiem innego pokarmu viatpolu (3 litry) dokupuje oddzielnie slonecznik, dynie, czipsy bananowe i tym podobne dodatki i wszysciutko to mieszam maluchom...Jak narazie wcinaja ino im sie uszka trzesa..
[quote="Monia"]!!!!!!!!!!!! R E W E L A C J A!!!!!!!!
NAJLEPSZY POKARM DLA SZCZURA JAKI W ZYCIU WIDZIAŁAM!!!! POWINIEN DOSTAC NAGRODE!!!!
NAJLEPSZY Z POLSKICH I ZAGRANICZNYCH!!!!!!!!!!!!!!!
http://animalia.pl/produkt.php?kat=105&id=3576. zamówilam go na chybił trafił i na garsc tej karmy jest moze z 10 ziaren pszenic a reszta to orzeszki suszone owoce i wazywa i wiele wiele innych.. Miszel oszalala jak to wyczuła... tam nie ma dodatkow- ona cala jest dodatkiem i mimo ze jest droga spokojnie mozna mieszac z innymi!!!
:lol: P O L E C A M.............. :lol:[/quote]
Monia wlasnie zamowilam ta karme i czekam na dostawe...
Karme dotalam i wyglada i pachnie zachęcająco...zobaczymy co dziewczyny na to ...
Kupilam ostatnio kolbe Vitapolu bekonowa i jedna z nich jakos tak dziwnie mi smierdziala czyms(jakby terpentyna albo zapach iglaka jakiegos)...oczywiscie pelna podejrzen nie dalam jej ...ukradl ja moj pies :roll: ...spotkaliscie sie moze z czyms takim???(w sensie zapachu nie psa bo moj pies bardzo lubi szczurkowe smakolyki)