Temat archiwalny Karm polecanych - nieaktualny!

Wszystko o jedzonku. Czym się obżerają? A może dieta? :)

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Mycha
Kontakt:

Karmy POLECANE

Post autor: Mycha »

Ja kupiłam ostatnio we Wrocławiu karmę Kro kant która jest jak coś w rodzaju karmy dla kotów. Kosztuje około 19zł za 600 gram, ale naprawdę się opłaca.
Różnicę widać nie tylko w samej karmie, ale szczurkom ona naprawdę smakuje no i sierść... sierść jest mięciutka i błyszcząca jak nie wiem :)
Pokarm firmy bogena w opakowaniu zamykanym hermetycznie.
Firma ta zajmuje się głównie lekami i odżywkami weterynaryjnymi więc myślę, że jest wiarygodna, a efekt poprostu widać.
Ja swoim podaję jako dodatek- codziennie na kolację.
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
pomarańczowy jelcz
Kontakt:

Karmy POLECANE

Post autor: pomarańczowy jelcz »

hehe,jest tu,ale zrozumiec to za duzo nie zrozumiem ;]
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
Mycha
Kontakt:

Karmy POLECANE

Post autor: Mycha »

Wiesz, że ja też :lol:
Obrazek
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Cathycash

Karmy POLECANE

Post autor: Cathycash »

A w kartonowym pudełku nie może byc? :wink: Czym to się różni? :?:
żegnam szanowne towarzystwo
Awatar użytkownika
AngelsDream
Kontakt:

Karmy POLECANE

Post autor: AngelsDream »

Wbrew pozorom skladem, a juz na pewno cena za te sama wagę...
Wyjątki i dwa psy.
Cathycash

Karmy POLECANE

Ja kupuję duży Vitapol, w kilogramowych kartonowych opakowaniach za ok 4zł.
Krówka.
Kontakt:

Karmy POLECANE

Post autor: Krówka. »

w duzym wiaderku jest ok. 3 x wiecej niz 1 kg :wink:
ajlii

Karmy POLECANE

Post autor: ajlii »

Możecie podać skład Vitapolu? I czy ma dodatek witamin?
dziołchy: Nona, Kira, Oliwka, Sue, Tika, Fatima, Zulejka, Maszka, Latina, Penelopa, Kasjana

kawalery: Czarnul, Eliasz, Borys, Klimek, Ziemek, Milan, Dylan, Pedro, Cedrik, Maksim
Cathycash

Karmy POLECANE

A w jakiej cenie jest wiaderko? Nigdy nie widziałam.
Dixi

Karmy POLECANE

Post autor: Dixi »

Dixi nie chce jesc ziarenek :( Probowalam ja przeglodzic w takim znaczeniu, ze dostala miseczke z woda i miseczke z mieszanka dla szczurow Vitapolu i nic poza tym, zadnych serkow, jogurcikow, gerberkow itp.....no i niestety....przez 5 dni nie ruszyla suchej mieszanki, tylko wode chlipala....a schudla, ze az strach....nie wiem juz co robic, taka wybredna jest....
Pozdrawiam,
Aguśka
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

Karmy POLECANE

Post autor: krwiopij »

zmienic jedzonko? moje tylko pokarmem megan dla szczurkow z serii natura-lny sie zajadaja... reszte jedza tylko wtedy, kiedy musza...
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
moni

Karmy POLECANE

Post autor: moni »

Vitapol exotic mix jest jedyną karma która znika CAŁKOWICIE z miski i to w ekspresowym tempie.Z żadną karmą tak jeszcze nie było.Zawsze połowa szła do wyrzucenia.
Jedyną wadą jest brak dużych wiaderek.Jedno małe na trzy szczury znika w ok 1,5 tygodnia.Z maganem to był miesiąc a nawet dłużej.
Figa i Julka u mnie

Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
nezu
Kontakt:

Karmy POLECANE

Post autor: nezu »

A tak..moje paskudy tez lubia exotic mix ale ja mieszam wiaderko tej karmy z wiaderkiem innego pokarmu viatpolu (3 litry) dokupuje oddzielnie slonecznik, dynie, czipsy bananowe i tym podobne dodatki i wszysciutko to mieszam maluchom...Jak narazie wcinaja ino im sie uszka trzesa..
Awatar użytkownika
limba

Karmy POLECANE

Post autor: limba »

A lyszeliscie o takiej karmie???"Sluis Superior Szczur"Obrazek
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
limba

Karmy POLECANE

Post autor: limba »

[quote="Monia"]!!!!!!!!!!!! R E W E L A C J A!!!!!!!!

NAJLEPSZY POKARM DLA SZCZURA JAKI W ZYCIU WIDZIAŁAM!!!! POWINIEN DOSTAC NAGRODE!!!!
NAJLEPSZY Z POLSKICH I ZAGRANICZNYCH!!!!!!!!!!!!!!!

http://animalia.pl/produkt.php?kat=105&id=3576. zamówilam go na chybił trafił i na garsc tej karmy jest moze z 10 ziaren pszenic a reszta to orzeszki suszone owoce i wazywa i wiele wiele innych.. Miszel oszalala jak to wyczuła... tam nie ma dodatkow- ona cala jest dodatkiem i mimo ze jest droga spokojnie mozna mieszac z innymi!!!
:lol: P O L E C A M.............. :lol:[/quote]

Monia wlasnie zamowilam ta karme i czekam na dostawe... :D :D

Karme dotalam i wyglada i pachnie zachęcająco...zobaczymy co dziewczyny na to :wink: ...
Kupilam ostatnio kolbe Vitapolu bekonowa i jedna z nich jakos tak dziwnie mi smierdziala czyms(jakby terpentyna albo zapach iglaka jakiegos)...oczywiscie pelna podejrzen nie dalam jej ...ukradl ja moj pies :roll: ...spotkaliscie sie moze z czyms takim???(w sensie zapachu nie psa :wink: bo moj pies bardzo lubi szczurkowe smakolyki)
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
ODPOWIEDZ

Wróć do „Karmienie”