oj Karolina to źle by sie skonczyło jak bym do Krk przyjechała xD z reszta w ASP w krk nie chcą przyjmować ludzi po plastyku nałęczowskim.... a gdzie idziej miałabym pójść
w Radomiu na polibudzie wydział sztuki kierunek edukacja artystyczna w zakresie sztuk plastycznych... było 10 chętnych i mowili ze utworzą...ale ostatnio dostalam maila że sie dużo osob wycofało ale jestszansa ze wewrześniu podczas drugiej rekrutacji moze się utorzyć....
ale i tak za rok startuje do filmówki w lodzi na aktorstwo

w tym roku bylam na konsultacjach ale wolalam sie przylozyc do matury niz uczyc sie min. 13 tekstów na pamięć

dlatego spróbuję za rok
na dodatek Tatuś chce mnie uszczesliwić studiami w Lublinie ;/ bo on tam studiował;/ tylko że tam nie ma kierunku dla mnie xD
myślałam o historii sztuki, filologii polskiej czy coś.... a Mamusia że na psychologie bym poszła ;/
Jakoś nie chce wyjeżdżać daleko od domu... do Radomia mam 25 min drogi... w Lublinie też bym mogla teoretycznie studiowac bo przez 9 lat mieszkałam w Nałęczowie i prawko w lbn zdawałam...no a Łódź to moje marzenie z lat szczenięcych wiec jak nie spróbuje sie na filmówkę dostać to bede cholernie żałowac:P
zdjecia wstawie wieczorkiem