powiem tyle że to syjamska dziewczynka dumbo ma 2 miesiace i czerwone ślepka
Aleksowe Dranie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Aleksowe Dranie
tajemnica xD nie pokaże foty żeby nie zapeszać
Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
Piękności!!!!!!aleksa pisze: powiem tyle że to syjamska dziewczynka dumbo ma 2 miesiace i czerwone ślepka
Skąd takie cudeńko??
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
z Lublina 
z wpadki dziewczynie sie urodziły nie wiedziała co zrobić.. naszego forum nie zna;/ to wystawiła na allegro...
tak wiem ze źle robię i zaraz pewnie dostane opiernicz...ale to nie jej wina że samica jej uciekła...
a ja przypadkowo oglądałam na allegro klatki i trafiłam na nią
do Lublina mogę bez problemu po nią pojechać 
jak to mój kolega mówi: Nie bij tłumacz! xD
z wpadki dziewczynie sie urodziły nie wiedziała co zrobić.. naszego forum nie zna;/ to wystawiła na allegro...
tak wiem ze źle robię i zaraz pewnie dostane opiernicz...ale to nie jej wina że samica jej uciekła...
a ja przypadkowo oglądałam na allegro klatki i trafiłam na nią
jak to mój kolega mówi: Nie bij tłumacz! xD
Kupujesz?? 
nieeeeee
przekonalam cudem chyba tą facetkę żeby mi ją oddała... oj ciężko było
aleksa pisze:nieeeeee
No to bardzo dobrze!
Jeszcze ją przekonaj żeby datarła tu na forum i oddała resztę.
No zazdroszczę syjamki jak nie wiem co... Czerwone oczka miodzioooo... Jak tak patrzę na moje dziewczęta to muszę powiedzieć, że zdecydowanie najwięcej uroku ma wata
Eeeeeejjjj... jak będę chciała jakiegoś ciurka z allegro to najpierw do Ciebie będę uderzać 
ta Pani ma jeszcze 3 dziewczynki mink ,agouti i black wszystkie dumbo
napisałam do niej ale zero odewu poczekamy zobaczymy jak bede się z nia widzieć to pogadam...
napisałam do niej ale zero odewu poczekamy zobaczymy jak bede się z nia widzieć to pogadam...
Lex toż to moja Fifka, identyko 
Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
http://yfrog.com/jtlexej jakie cudne łapki...
http://yfrog.com/3mlex7j ta minka i te śliczne oczka
http://yfrog.com/jchera11j http://yfrog.com/jthera7j śliczności
Cudne są... buziaki i mizianko przesyłam
http://yfrog.com/3mlex7j ta minka i te śliczne oczka
http://yfrog.com/jchera11j http://yfrog.com/jthera7j śliczności
Cudne są... buziaki i mizianko przesyłam
dziewczynki wymiziane 
YUMI !!!
Drodzy Forumowicze chcę Wam przedstawić małą Yumi
( doszłam do wniosku że Rea to za ciężkie imię dla takiego okruszka:)
Yumi podróż zniosła bardzo dobrze. Jest oswojona nie boi się brania na ręce próbuje nawet siedzieć na ramieniu.Jest spokojna ( a przynajmniej tak mi się wydawało).taki mały miziaczek
ma 2 miesiące i przy moich dziewczynach wydaje sie taka maluuutka xD słodziak mały
jest baardzo skoczna

Najpierw wypuściłam dziewczyny do brodzika.Starsze najpierw olewały Yumi po czym się powąchały ale nie było bójek... postanowiłam przenieść je na łóżko. Yumi chodziłą za Heureux jak za matką ta ja olewała za to Lexie zaczęła małą iskać...
niestety w Yumi obudziła sie alfa i za wszelką cene chce zdominować Starsze... z Lexie jej się to udało nawet Herke przewróciła... ale w koncu Czarna Mamba się ogarnęła i ustawiła malucha do pionu...tyle że ten Maluch mimo wzrostu i wieku okazał sie mieć silny charakter i Herce nie poszło tak łątwo jak z Lex... przez kilka minut Czarna i Biała stały na tylnich łapkach i naparzały się jak kangury wyglądało to śmiesznie Duża kontra maluszek
ale w końcu zaczęły się iskać
nawet razem jeść
włożyłam do klatki ( świeżo wyszorowanej domestosem, płynem do mycia naczyć i prontem do róznych nawierzchni... to samo zrobilam z półkami...wszystkie hamaki tunele poprałam xD zrobilam im takie przemeblowanie że szok xD) ale niestety w klatce tak różowo nie było... Heureux zaczeła niesamowicie tarmosić , i naparzać Yumi... Lex czasem stawała w obronie małej po czym sama zbierała bęcki...Maluch piszczał jak opętany ( z Lex tak nie było) więc nocy nie spędziły razem...
dziś rano znowu puściłam je na łóżko i znowu wszystko pięknie cacy...a w klatce znów kotłowanina... obecnie Herka śpi w tunelu Lex w koszyku a Yumi próbuję wejśc do Lexie i buszuje po klatce... ehhh nie wiem co mam robić... oczywiście w klatce nie ma jedzenia... Lex sie nia cały czas opiekuje liże iska broni przed Hercią...

]

Moje Trio
zdjęć mało bo jak nazłość aparat mi padł xD ale mam kilka fajnych na mamy tel. wiec wrzucę później
właśnie podbiegłam do klatki i nie wierze w to co widzę xd Yumi z Hercia śpią razem w tunelu xD i Herka ja iskała a potem Yumi ją xD cuda sie zdarzają!!!
Yumi podróż zniosła bardzo dobrze. Jest oswojona nie boi się brania na ręce próbuje nawet siedzieć na ramieniu.Jest spokojna ( a przynajmniej tak mi się wydawało).taki mały miziaczek

Najpierw wypuściłam dziewczyny do brodzika.Starsze najpierw olewały Yumi po czym się powąchały ale nie było bójek... postanowiłam przenieść je na łóżko. Yumi chodziłą za Heureux jak za matką ta ja olewała za to Lexie zaczęła małą iskać...
niestety w Yumi obudziła sie alfa i za wszelką cene chce zdominować Starsze... z Lexie jej się to udało nawet Herke przewróciła... ale w koncu Czarna Mamba się ogarnęła i ustawiła malucha do pionu...tyle że ten Maluch mimo wzrostu i wieku okazał sie mieć silny charakter i Herce nie poszło tak łątwo jak z Lex... przez kilka minut Czarna i Biała stały na tylnich łapkach i naparzały się jak kangury wyglądało to śmiesznie Duża kontra maluszek
dziś rano znowu puściłam je na łóżko i znowu wszystko pięknie cacy...a w klatce znów kotłowanina... obecnie Herka śpi w tunelu Lex w koszyku a Yumi próbuję wejśc do Lexie i buszuje po klatce... ehhh nie wiem co mam robić... oczywiście w klatce nie ma jedzenia... Lex sie nia cały czas opiekuje liże iska broni przed Hercią...

]

Moje Trio

zdjęć mało bo jak nazłość aparat mi padł xD ale mam kilka fajnych na mamy tel. wiec wrzucę później
właśnie podbiegłam do klatki i nie wierze w to co widzę xd Yumi z Hercia śpią razem w tunelu xD i Herka ja iskała a potem Yumi ją xD cuda sie zdarzają!!!
- tahtimittari
- Kontakt:
Ojej ojej
nowa panienka wygląda jak mój Fenek! 
Ale śliczniutka. Teraz do listy haskulców i fuzzów (czyli szczurków, które są nieprzeciętnie piękne) będę sobie jeszcze musiała dopisać syjamki... Więcej zdjęć, więcej zdjęć!