Trójka wspaniałych

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
malwa115
Numer GG: 11017572

Trójka wspaniałych

Post autor: malwa115 »

W tym temacie przede wszystkim pragnę przedstawić miłość mojej jamniczki Tosi do szczurka Ediego.Tak,wiem.To brzmi co najmniej dziwnie bo jako jamnik powinna raczej polować na szczury.Ale razem z Edim wąchaj się,liżą i bawią.To na serio głupi widok,kiedy szczur gania psa po pokoju :D .Postaram się jeszcze dzisiaj zrobić zdjęcia.To może opiszę trochę Tytusa.Żywe srebro.Ledwo się nie obrócę,a on już na drugim końcu pokoju ;D .Nie potrafi przytyć.On rośnie tylko wzdłuż. Tak w ogóle Tytus przybył do mnie jako drugi,zaraz po Edim. Edi i Tytus pochodzą niestety ze sklepu zoologicznego.Tylko dlatego,że nie przejrzałam całego forum. Dodam teraz trochę zdjęć ^-^

Obrazek O taaaak...bo ja to sobie lubię puścić strumyczek na całej długości rurki od krzesła ::)

Obrazek A tutaj Tosia nawołuje swego kochanka :P

Obrazek Jedyna chwila,w której Tytus nie ruszał się AŻ TAK >:D

A teraz panowie razem

Obrazek Trochę niewyraźne iskanko ;D

Obrazek No i oczywiście najlepiej wchłaniający szczurze siuśki polarowy kocyk na którego nie mogą,a leją >:(

Ciąg dalszych przygód grubasa i chudasa nastąpi.

P.S. Porównajcie sobie dzisiejsze zdjęcia Ediego z tym z podpisu...Jakie wrażenia :-*
Obrazek
Awatar użytkownika
*Delilah*

Re: Trójka wspaniałych

Post autor: *Delilah* »

Nie da się ukryć, że Edi troszeczkę się rozrósł ;)
fotki zabawne no i psina też wesoła :)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
asia030984

Re: Trójka wspaniałych

Post autor: asia030984 »

fajne zwierzątka :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”