1 starsza + młoda

Czyli jak połączyć szczurki, żeby się polubiły.

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
bombelman1

Re: 1 starsza + młoda

Post autor: bombelman1 »

dobra teraz ja wczoraj kopiłem mojej korze koleżankę wpuściłem ja i obwąchały się i poszły razem spać ale jak kora się obudziła i poszła jeść a nowa dopiero wyszła z doku i była u góry to kora przez pręty ja chapla i dziś jak nowa chciała się napis to kora się na nią rzuciła co morze być nie tak ?????
proszę o szybka pomoc

i gryzł ktoś kiedyś z was balona i on wydaje taki dźwięk to nowa tak robi i kicha zdaje mi się ze ma uczulenie na trociny ale nie wiem dokładnie
bombelman1

dobra teraz ja wczoraj kopiłem mojej korze koleżankę wpuściłem ja i obwąchały się i poszły razem spać ale jak kora się obudziła i poszła jeść a nowa dopiero wyszła z doku i była u góry to kora przez pręty ja chapla i dziś jak nowa chciała się napis to kora się na nią rzuciła co morze być nie tak ?????
proszę o szybka pomoc

i gryzł ktoś kiedyś z was balona i on wydaje taki dźwięk to nowa tak robi i kicha zdaje mi się ze ma uczulenie na trociny ale nie wiem dokładnie i kora jest starsza
merch

Post autor: merch »

poczytaj posty dziale stadko w szczegolnosci te o laczeniu i agresji
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

poczytaj o łączeniu. po pierwsze nie wsadza się dwóch obcych sobie szczurów do jednej klatki, to się może skończyć tragedią!
co do dziwnych dźwięków to jakieś skrzypienie, chrumkanie, rzężenie? jeśli tak to może być chora. chyba ze chodzi o tarcie zębami.
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
bombelman1

ona wydaje ten dźwięk jak jest w klatce a jak ją wyjmę to nic.
może ma uczulenie na trociny
Awatar użytkownika
Olunia12321

Post autor: Olunia12321 »

Moja Fionka ma 10 miesiecy nawet i wiecej, chce jej dodac kolezanke... ale Fionka jest Strasznie duuza ! i boje sie ze nawet swoja masą zrobi krzywde malemu ogonkowi :( . mam nawet koty ktore podchodzac do klatki zostaja odstraszane przez rzucajacego sie szczurka... :(
Misiaczki Pysiaczki : xentypka
Za TM: Fionka <3 Florka <3 Fifka <3 Moje małe słoneczka [*][/color][/size][/b]
Awatar użytkownika
kao

Post autor: kao »

bombelman1 - poczytaj o łączeniu, ortografii i interpunkcji.

Olunia12321 - ani wiek, ani rozmiar nie mają większego znaczenia - poczytaj o łączeniu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Stadko”