Aleksowe Dranie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Aleksowe Dranie
Moje namiętnie odgryzały hamaczki, aż w końcu ja spadły to się nauczyły, że to nie jest najmądrzejszy pomysł.
Moje damy hamaczków nie gryzą ani tunelu czy kocyków
gryzą tylko ręcznik który leży na klatce ( podczas upałów moczyłam go i tak chłodziłam panny) no i jeszcze poszewke od kołdry mi zeżarły xD

Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
- tahtimittari
- Kontakt:
Foty
Przeurocza jest Yumi.
jednak jak patrzę, to jest jaśniejsza nieco niż mój Fentanyl.. znaczy Fenek ma bardziej obszernie "ubrudzony" nochal
Ale i tak najlepsze to http://img641.imageshack.us/i/lexusg.jpg/

Przeurocza jest Yumi.

Ale i tak najlepsze to http://img641.imageshack.us/i/lexusg.jpg/

po niedzielnej imprezie troche zaniemogłam ale juz nadrabiam fotkami
jutro biore sie za szycie hamaków domków i tuneli
zamierzam takze zrobić dziewczynom przemeblowanie takie solidne i tak sie zastanawiam czy by aby nie nauczyć ich robić do kuwety
... i czy polar nadaje się do wyściełania dna klatki?
oto foty z brykania po pokoju Heurex i Yumi dawały nieźle czadu... wczoraj ten mały syjamski wypierdek wlazł jakimś cudem do łóżka... 30 min jej szukałam a następne 10 łapałam xD Lex za to była wyjątkowo grzeczna ale nei dała się bardzo fotografować
Hercia i jej pomysły :

Proszę weź mnie na rączki!!!
Będzie z niej dobry ogrodnik

z nowym chłopakiem na pierwszej randce
Herka w locie
Yumi Watolinowy kaskader:

Watolinowy Wonsz xD
Lexie

Razem:

co masz pod ogonem?poka poka xD
i tym jakze optymistycznym akcentem kończę na dzisiaj

jutro biore sie za szycie hamaków domków i tuneli

zamierzam takze zrobić dziewczynom przemeblowanie takie solidne i tak sie zastanawiam czy by aby nie nauczyć ich robić do kuwety

oto foty z brykania po pokoju Heurex i Yumi dawały nieźle czadu... wczoraj ten mały syjamski wypierdek wlazł jakimś cudem do łóżka... 30 min jej szukałam a następne 10 łapałam xD Lex za to była wyjątkowo grzeczna ale nei dała się bardzo fotografować
Hercia i jej pomysły :

Proszę weź mnie na rączki!!!

Będzie z niej dobry ogrodnik

z nowym chłopakiem na pierwszej randce

Herka w locie

Yumi Watolinowy kaskader:

Watolinowy Wonsz xD

Lexie

Razem:

co masz pod ogonem?poka poka xD

i tym jakze optymistycznym akcentem kończę na dzisiaj

mina Yumi- bezcenna
http://img339.imageshack.us/i/moje4.jpg/
Oooooooołłłłłł dżiiiiiiiizzzaaaaas! Padłam! Ten tekst do tej sytuacji mnie powalił
http://img843.imageshack.us/i/razem9.jpg/

http://img339.imageshack.us/i/moje4.jpg/
Oooooooołłłłłł dżiiiiiiiizzzaaaaas! Padłam! Ten tekst do tej sytuacji mnie powalił
http://img843.imageshack.us/i/razem9.jpg/
haha xD Yumi jest po prostu boska jak sie przeciąga xD
zaczynam się irytować bo dzisiaj Herka nie daje spokoju Yumci i ciągle ja tłucze... a ta drze się jak oszalała...
no i zauważyłam że ta mała syjamska popierdółka ma na głowie rzcięcie.. nie wielkie ale ma..ciekawe kto jej to zrobił... ;/
jak wyjełam Heureux z klatki to na mnie nakichała i uciekła pod poduszki po czym wyszkoczyła i ugryzła mnie w palucha u nogi...wredota... zostala pokarana i nie dostala dropsa....
zaczynam się irytować bo dzisiaj Herka nie daje spokoju Yumci i ciągle ja tłucze... a ta drze się jak oszalała...

jak wyjełam Heureux z klatki to na mnie nakichała i uciekła pod poduszki po czym wyszkoczyła i ugryzła mnie w palucha u nogi...wredota... zostala pokarana i nie dostala dropsa....

Ola mnie się wydaje, że nie warto się w ich sprawy wtrącać. Zwłaszcza, że Yumi jest z nimi niedługo. Moja Księżniczka Watolinka ciągle ma jakieś zadrapania. Nie do krwi, ale takie łyse szramki malutkie. A już są razem ładne 2-3 miechy. Z drugiej strony wiem, że ona sama zaczepia... Jeśli nic złego się nie dzieje to lepiej nie ingerować- same sobie jakoś ustalą kto rządzi...
- WildHeart
- Numer GG: 5104941
- Kontakt:
moje tez sie ciągle wsciekaja na Vanu, zwłaszcza Magic... tez ciagle znajduje jakies nowe zadrapania na malej -.- ostatnio jej sie uruchomil syndrom panikary, jak Magic podchodzi to ona zaczyna piszczec....
no ja mam tak dzisiaj z Yumi jak tylko widzi Herkę to w pisk ;/ ale jak Heureux od niej odchodzi to Watolina leci za nia i bawi sie jej ogonem...na głowie ma rankę aż do krwi ( co prawda bardzo nie leciało ale jest...)
uspokoiłyście mnie
ale czuję że w nocy nie pośpię...
Karolyyyna czym ty masz wyściełaną klatkę? i jak długo uczyłaś panny załatwiania w kuwecie?
uspokoiłyście mnie

Karolyyyna czym ty masz wyściełaną klatkę? i jak długo uczyłaś panny załatwiania w kuwecie?
Ja mam na "podłodze" polarek. W kącie taca a na tacy miseczka z kupkami
Uczyłam małpeczki w starej klatce. Raz dwa pojęły, że po to jest miseczka ze żwirkiem, żeby tam robić kupki. Ale z ręką na sercu muszę przyznać, że czasem lubią walnąć klocka na polarek, bo tak z 30% kupek na tym polarku znajduję. Póki co wrzucam je do miejsca przeznaczenia, czyli kwadratowej miedniczki ze żwirkiem. Większość kupek robią w misce, ale różnie to bywa
No i oczywiście panienki robią sobie regularne wycieczki pod polarek, ale na szczęście już po pierwszym dniu przestały tam robić kupki
Podsumowując: po 4 dniach użytkowania klateczki dziewczynki się nauczyły, że polarek być milusi dla stópek i jak się go zwinie, to się nie chodzi tak miękko. W większości przypadków wolą także robić dwójeczkę do WC niż pod nogi
Polarek polecam

Podsumowując: po 4 dniach użytkowania klateczki dziewczynki się nauczyły, że polarek być milusi dla stópek i jak się go zwinie, to się nie chodzi tak miękko. W większości przypadków wolą także robić dwójeczkę do WC niż pod nogi

- tahtimittari
- Kontakt:
Ła ile fot
Sama słodycz.
http://img842.imageshack.us/i/herka8.jpg/ nie mogę,ale zaloty
U coś czuję, że ze spaniem w nocy też będzie ciężko.. Vendal w klatce dostaje świra i jak widzi Fentanyla to drze jadaczkę. Tak drze, że nie mogłam w spokoju filmu obejrzeć i musiałam je wyjąć. Nie wiem, po co on to robi, bo Fenek tylko na niego zerknie,a on już. Z kolei u mnie na kolanach leżały przytulone po chwili (na początku też się darł, a jak go pomiziałam i leżał z głową u mnie pod łokciem schowaną, Fenek do niego podszedł i nic.. to już mu pasowało.. cholery dostanę z nimi). Co najlepsze Fenek naprawdę mu nic nie robi, nie przegania po klatce nawet, raczej szuka przyjaznego kontaktu. Ja już nie wiem, co ten Ven taki aspołeczny. Mały psychol.
Polarek fajna myśl.. Też muszę sposób Effie na załatwianie wypróbować, niech się nauczą w jedno miejsce robić.

http://img842.imageshack.us/i/herka8.jpg/ nie mogę,ale zaloty

U coś czuję, że ze spaniem w nocy też będzie ciężko.. Vendal w klatce dostaje świra i jak widzi Fentanyla to drze jadaczkę. Tak drze, że nie mogłam w spokoju filmu obejrzeć i musiałam je wyjąć. Nie wiem, po co on to robi, bo Fenek tylko na niego zerknie,a on już. Z kolei u mnie na kolanach leżały przytulone po chwili (na początku też się darł, a jak go pomiziałam i leżał z głową u mnie pod łokciem schowaną, Fenek do niego podszedł i nic.. to już mu pasowało.. cholery dostanę z nimi). Co najlepsze Fenek naprawdę mu nic nie robi, nie przegania po klatce nawet, raczej szuka przyjaznego kontaktu. Ja już nie wiem, co ten Ven taki aspołeczny. Mały psychol.
Polarek fajna myśl.. Też muszę sposób Effie na załatwianie wypróbować, niech się nauczą w jedno miejsce robić.
utwierdzam się w przekonaniu że większość waciaków i syjamków to panikarze i strachajła xD
zaraz jade z Fifką na zdjęcie szwów
a po powrocie biore sie za lekturę uczenia ogonów robienia do kuwetki 
zaraz jade z Fifką na zdjęcie szwów

- tahtimittari
- Kontakt:
Ale to Ven jest strachajłą, a Ven to husky. Kac jeden
Dzisiaj już lepiej - wyłazi na półkę najwyższą i nawet nie skrzeczał, gdy Fenek do niego dołączył.
A Fifka jak się miewa?

Dzisiaj już lepiej - wyłazi na półkę najwyższą i nawet nie skrzeczał, gdy Fenek do niego dołączył.
A Fifka jak się miewa?
No właśnie przez takie piski i czołganie po ziemi Księżniczka Watolinka utkwiła w mojej świadomości jako taka upośledzona i wymagająca stałej opieki dziecinka
No to dawaj jeszcze zdjęcia Fifki

No to dawaj jeszcze zdjęcia Fifki

Fifka jak to Fifka troszkę popiszczała i ugryzła Wetke w rękę xD czyli jest zdrowa 
no masz Ciotka nie płacz na razie tylko 1 ale za to z jaką minką xD

no masz Ciotka nie płacz na razie tylko 1 ale za to z jaką minką xD