Sheruunowe Potwory

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
odmienna

Re: Sheruunowe Potwory

Post autor: odmienna »

no i linka nie wkleiłam : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... aeb72.html - za to miałam okazję popatrzyć jeszcze raz ;)
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Razem z chłopcami dziekujemy za mile slowa i wybaczenie :D

Dziś znowu porobię zdjęcia, tym razem będzie to Cielak i Pendrive.. ;)
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

ale piękna sesyjka ::) kąpiel zaszczanych to jest to :) 8) :D
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Sheeruun

Chciałbym tylko powiedzieć, że zdjęć w najbliższym czasie nie będzie. Po pierwsze, został mi odcięty dostęp do lustrzanki (ojciec wkurzył się, że nie skopiowałem zdjęć z wakacji na płytę, a padł dysk ><' ), po drugie, baterii w kompakcie starcza na dwa, trzy zdjęcia ::) , a po trzecie, mój komputer ostatecznie się zbuntował, po wielu miesiącach działania raz na tydzień w końcu zdechł ostatecznie.

U chłopców wszystko raczej dobrze. Tylko ze Sky'em nie za wesoło, nadal walczymy z okropnym zapaleniem płuc.. Nie przeszkadza mu ono jednak w gwałceniu wszystkiego, co się rusza ::)
Gacuch dorównał już wielkością albinosom i wygląda na to, że je przerośnie. Zaczął też rządzić i mimo nieustępującego mu Sky'a, chyba w końcu zostanie alfą.
Postaram się o jakieś zdjęcia.. nie wiem kiedy :P
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

bedziemy czekać za zdjęciami ;)
miziańsko dla przystojniaków
szczególnie dla Sky-a niech szybciutko wraca do zdrowia :-* :-*
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Sheeruun

Są i zdjęcia! Wątpliwej jakości co prawda.. dlatego zmniejszyłem i dodałem tylko te które jeszcze jako tako nadawały się do pokazania.. :P

Sky, nasz chorutek, co widać po zaporfirynowanym nochalu:
ObrazekObrazek
Testowanie jadalności własnego bobka.. :D

Matt:
Obrazek
Obrazek

Vincent:
Obrazek
Obrazek

Gacek:
Obrazek
Obrazek

Japek:

Obrazek
Obrazek

Pendrive:
Obrazek
Obrazek

Artemis:
Obrazek
Obrazek

Ciel:
Obrazek
Obrazek

Siergiej:

Obrazek
Obrazek
Zwróćcie uwagę na to malowniczo rozczochrane futerko na grzbiecie.. :D
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Siergiej jest super modny, lansuje sie chłopak :D Dzisiaj widzialem mlodego gościa też z takim fryzem. "testowanie jadalnosci własnego bobka" i Gacek z jedzonkiem mnie rozbroiły :D

A co tam ze Sky'em ? Dostaje jakies leki ? U mojej albinki mamy pewnie myko, już ponad miesiąc na antybiotyku :(

A wogole to lipcowe fotki na trawie sa rewelacyjne ! NIe widziałem ich wczesniej. Że Ci sie nie rozlazły .... :o
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Wymiziaj ode mnie potwory, a w szczególności labisiów...
Sheeruun

A co tam ze Sky'em ? Dostaje jakies leki ? U mojej albinki mamy pewnie myko, już ponad miesiąc na antybiotyku :(
Dostał dziś nowy antybiotyk, bo po wcześniejszym nie było poprawy :( Zobaczymy jak to będzie, oby się poprawiło. Spać już nie mogę przez to jego charczenie przy oddychaniu. Przeraża mnie po prostu.. :-[
Jutro idziemy na kolejną dawkę..
U mojej albinki mamy pewnie myko, już ponad miesiąc na antybiotyku :(
Biedactwo.. Kciukam mocno za nią!
A wogole to lipcowe fotki na trawie sa rewelacyjne ! NIe widziałem ich wczesniej. Że Ci sie nie rozlazły .... :o
Oj, Japek próbował! :D Jak zobaczył, że istnieje coś takiego jak żywopłot, poleciał w te pędy i zaczął się przeciskać, ledwo go złapałem... Już miałem w głowie wizję szukania szczura w chaszczach sięgających mi pasa, które są poza działką :-X
A reszta była spokojna, bez wyciągania na chama to się nawet wyjściem z transportera nie zainteresowali ::)
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Sheeruun

Wymiziaj ode mnie potwory, a w szczególności labisiów...
Oczywiście, że wymiziam ;)

W ogóle! To się doszczurzam. Prawdopodobnie przyjedzie do mnie dumbo haszczak który był na tymczasie u Zalbi i któryś dumbolec (jak będzie, to rex) od Mal :D
Transportu tylko szukam dla haszczaka.. :P
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

aj, cudne te Twoje ogonki :-*
Wymiziaj je ode mnie , a Sky niech się trzyma cieplutko i zdrowieje! :)
fajnie , że się jeszcze doszczurzasz :D
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Sheeruun

Wymiziaj je ode mnie , a Sky niech się trzyma cieplutko i zdrowieje! :)
Wymiziane! ;)

Właśnie sprzątanie wieczorne robiłem.. A że aby wymieść bobki z drugiego końca klatki, musze do niej po czesci wlezc, to zostałem po chamsku i z premedytacją osikany.
Przez Vincenta. Leżał sobie na hamaku zrobionym z krateczki do zlewu, wyciągnięty, zaspany i tak po prostu nalał mi na głowę.
Pozostało mi umyć włosy, ale tak mi się nie chce.. Już dziś myłem, a przez tą wredotę musze drugi raz. Albo pójdę jutro do szkoły osobliwie pachnący.. najwyżej powiem, że to nowy, drogi szampon :D

Ehh, paskudy. Ale jak tu ich nie kochać? ::)
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Sheeruun pisze:Właśnie sprzątanie wieczorne robiłem.. A że aby wymieść bobki z drugiego końca klatki, musze do niej po czesci wlezc, to zostałem po chamsku i z premedytacją osikany.Przez Vincenta. Leżał sobie na hamaku zrobionym z krateczki do zlewu, wyciągnięty, zaspany i tak po prostu nalał mi na głowę.
oj zaraz tam z premedytacją ;) co się będzie chłopak fatygował żeby na dół schodzić siku? nie wymagasz zbyt wiele 8) ?
(moi panowia też tak robią ) 8)
Sheeruun

co się będzie chłopak fatygował żeby na dół schodzić siku? nie wymagasz zbyt wiele 8) ?
(moi panowia też tak robią ) 8)
A niech sobie sikają z góry na dół, albo i nawet z dołu w górę, ale no, mi na głowię? ::)
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Sheeruun pisze:A niech sobie sikają z góry na dół, albo i nawet z dołu w górę, ale no, mi na głowię?
ale to Ty kręcisz im się tam z tą głową :) następnym razem załóż czapkę 8)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”