Sheruunowe Potwory
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Sheruunowe Potwory
no i linka nie wkleiłam : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... aeb72.html - za to miałam okazję popatrzyć jeszcze raz 

Razem z chłopcami dziekujemy za mile slowa i wybaczenie
Dziś znowu porobię zdjęcia, tym razem będzie to Cielak i Pendrive..

Dziś znowu porobię zdjęcia, tym razem będzie to Cielak i Pendrive..

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
ale piękna sesyjka
kąpiel zaszczanych to jest to

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Chciałbym tylko powiedzieć, że zdjęć w najbliższym czasie nie będzie. Po pierwsze, został mi odcięty dostęp do lustrzanki (ojciec wkurzył się, że nie skopiowałem zdjęć z wakacji na płytę, a padł dysk ><' ), po drugie, baterii w kompakcie starcza na dwa, trzy zdjęcia
, a po trzecie, mój komputer ostatecznie się zbuntował, po wielu miesiącach działania raz na tydzień w końcu zdechł ostatecznie.
U chłopców wszystko raczej dobrze. Tylko ze Sky'em nie za wesoło, nadal walczymy z okropnym zapaleniem płuc.. Nie przeszkadza mu ono jednak w gwałceniu wszystkiego, co się rusza
Gacuch dorównał już wielkością albinosom i wygląda na to, że je przerośnie. Zaczął też rządzić i mimo nieustępującego mu Sky'a, chyba w końcu zostanie alfą.
Postaram się o jakieś zdjęcia.. nie wiem kiedy

U chłopców wszystko raczej dobrze. Tylko ze Sky'em nie za wesoło, nadal walczymy z okropnym zapaleniem płuc.. Nie przeszkadza mu ono jednak w gwałceniu wszystkiego, co się rusza

Gacuch dorównał już wielkością albinosom i wygląda na to, że je przerośnie. Zaczął też rządzić i mimo nieustępującego mu Sky'a, chyba w końcu zostanie alfą.
Postaram się o jakieś zdjęcia.. nie wiem kiedy

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
bedziemy czekać za zdjęciami
miziańsko dla przystojniaków
szczególnie dla Sky-a niech szybciutko wraca do zdrowia

miziańsko dla przystojniaków
szczególnie dla Sky-a niech szybciutko wraca do zdrowia

Są i zdjęcia! Wątpliwej jakości co prawda.. dlatego zmniejszyłem i dodałem tylko te które jeszcze jako tako nadawały się do pokazania..
Sky, nasz chorutek, co widać po zaporfirynowanym nochalu:

Testowanie jadalności własnego bobka..
Matt:

Vincent:

Gacek:

Japek:

Pendrive:

Artemis:

Ciel:

Siergiej:

Zwróćcie uwagę na to malowniczo rozczochrane futerko na grzbiecie..

Sky, nasz chorutek, co widać po zaporfirynowanym nochalu:

Testowanie jadalności własnego bobka..

Matt:

Vincent:

Gacek:

Japek:

Pendrive:

Artemis:

Ciel:

Siergiej:

Zwróćcie uwagę na to malowniczo rozczochrane futerko na grzbiecie..

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
- Paul_Julian
- Kontakt:
Siergiej jest super modny, lansuje sie chłopak
Dzisiaj widzialem mlodego gościa też z takim fryzem. "testowanie jadalnosci własnego bobka" i Gacek z jedzonkiem mnie rozbroiły 
A co tam ze Sky'em ? Dostaje jakies leki ? U mojej albinki mamy pewnie myko, już ponad miesiąc na antybiotyku
A wogole to lipcowe fotki na trawie sa rewelacyjne ! NIe widziałem ich wczesniej. Że Ci sie nie rozlazły ....

A co tam ze Sky'em ? Dostaje jakies leki ? U mojej albinki mamy pewnie myko, już ponad miesiąc na antybiotyku

A wogole to lipcowe fotki na trawie sa rewelacyjne ! NIe widziałem ich wczesniej. Że Ci sie nie rozlazły ....

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
-
Wymiziaj ode mnie potwory, a w szczególności labisiów...
Dostał dziś nowy antybiotyk, bo po wcześniejszym nie było poprawyA co tam ze Sky'em ? Dostaje jakies leki ? U mojej albinki mamy pewnie myko, już ponad miesiąc na antybiotyku

Jutro idziemy na kolejną dawkę..
Biedactwo.. Kciukam mocno za nią!U mojej albinki mamy pewnie myko, już ponad miesiąc na antybiotyku
Oj, Japek próbował!A wogole to lipcowe fotki na trawie sa rewelacyjne ! NIe widziałem ich wczesniej. Że Ci sie nie rozlazły ....

A reszta była spokojna, bez wyciągania na chama to się nawet wyjściem z transportera nie zainteresowali

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Oczywiście, że wymiziamWymiziaj ode mnie potwory, a w szczególności labisiów...

W ogóle! To się doszczurzam. Prawdopodobnie przyjedzie do mnie dumbo haszczak który był na tymczasie u Zalbi i któryś dumbolec (jak będzie, to rex) od Mal

Transportu tylko szukam dla haszczaka..

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
aj, cudne te Twoje ogonki
Wymiziaj je ode mnie , a Sky niech się trzyma cieplutko i zdrowieje!
fajnie , że się jeszcze doszczurzasz

Wymiziaj je ode mnie , a Sky niech się trzyma cieplutko i zdrowieje!

fajnie , że się jeszcze doszczurzasz

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Wymiziane!Wymiziaj je ode mnie , a Sky niech się trzyma cieplutko i zdrowieje!![]()

Właśnie sprzątanie wieczorne robiłem.. A że aby wymieść bobki z drugiego końca klatki, musze do niej po czesci wlezc, to zostałem po chamsku i z premedytacją osikany.
Przez Vincenta. Leżał sobie na hamaku zrobionym z krateczki do zlewu, wyciągnięty, zaspany i tak po prostu nalał mi na głowę.
Pozostało mi umyć włosy, ale tak mi się nie chce.. Już dziś myłem, a przez tą wredotę musze drugi raz. Albo pójdę jutro do szkoły osobliwie pachnący.. najwyżej powiem, że to nowy, drogi szampon

Ehh, paskudy. Ale jak tu ich nie kochać?

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
oj zaraz tam z premedytacjąSheeruun pisze:Właśnie sprzątanie wieczorne robiłem.. A że aby wymieść bobki z drugiego końca klatki, musze do niej po czesci wlezc, to zostałem po chamsku i z premedytacją osikany.Przez Vincenta. Leżał sobie na hamaku zrobionym z krateczki do zlewu, wyciągnięty, zaspany i tak po prostu nalał mi na głowę.

(moi panowia też tak robią )

A niech sobie sikają z góry na dół, albo i nawet z dołu w górę, ale no, mi na głowię?co się będzie chłopak fatygował żeby na dół schodzić siku? nie wymagasz zbyt wiele?
(moi panowia też tak robią )

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
ale to Ty kręcisz im się tam z tą głowąSheeruun pisze:A niech sobie sikają z góry na dół, albo i nawet z dołu w górę, ale no, mi na głowię?