Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
nie martw się Elusiu, postaram się, żeby miały jak najlepiej! Dziewczynki sa już ze stadkiem, na razie nie ma awatur, tulą się już so siebie, więc chyba jest dobrze
Asantir jest chora. Leży w szpitalu, to coś poważnego i za szybko raczej stamtąd nie wyjdzie.
a ma 12 Panienek!
Szczury biegają po domu i zjadają wszystko. Mają nawet nieposprzątane (niektore zostaly w klatce). Część nic nie je. Proszę o pomoc - ja i one wszystkie!
proszę o DT, DS (bo szczurcie musza zmienic wlasciciela ZNOWU:(((( ), a może mógłby się ktoś tam przejść, złapać szczury, pożyczyć klatkę albo zrobić cokolwiek?
Raany! Ale w tym mieszkaniu ktoś jest? (to właśnie moja koszmarna wizja: jeśli coś mi się stanie...) Gdzie Asantir mieszka? Bo tu trzeba pomocy „miejscowych”
bardzo dziękuję Lacoce za opiekę, wiem, że była najlepsza z możliwych. Żałuję, że musiałam oddać moje maleństwa. Żałuję, że nie było mnie przy Aminie w tej chwili.
Naprawdę starałam się jak mogłam i robiłam wszystko co w mojej mocy żeby zapewnić jej jak największy komfort w tej chwili (jak i przez cały pobyt u mnie z resztą)
Tak bardzo mi źle
nie wierzę. idę sobie dziś na piwo a tam małolatki stoja i placza.. okazalo sie ze wziely szczura i mama im nie pozwolila go miec. wiec biore go. Ją wlasciwie. i siedzi tu ze mna mala niebieścina! ma 5-8 tygodni, jest miziasta, kocha czlowieka.