Wyproszony temat Lu i Gacka;)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
VillGa

Wyproszony temat Lu i Gacka;)

Post autor: VillGa »

W roku szkolnym 2009/2010 rodzice zapowiedzieli się, że za dobre oceny będzie nagroda. W styczniu uszczęśliwiona ogłosiłam, że moją nagrodą ma być szczur. Rodzice okazali się nie aż tak uszczęśliwieni jak ja, ale czego się nie zrobi, żeby córka miała dobre oceny. Podwyższyli jeszcze stawkę o zdanie od dobrego liceum. Udało się;)
No to w wakacje pełną parą poszukiwanie szczurka. Łażenie po forach, bo nie toleruję kupowania zwierząt. Jedynie adopcja. Może właśnie na tym forum przeczytałam, że szczurków pod żadnym pozorem nie można trzymać pojedynczo. No to ogłosiłam rodzicom, że trzeba dwa. Mama postawiła tylko taki warunek, że mają być chłopcy, bo podobno lepiej się dogaduje z płcią przeciwną;P
Znalazłam na tym forum wspaniałą LaCokę, która mi oddała dwóch chłopaczków. Potem jeszcze wspaniałe przewoźniczki szczurów;D
Jeden bershierk- Gacek i kapturek- Lu. Kochane potworki. Przysięgam, że preferuję chodzić z Lu, bo kochany grzecznie siedzi na ramieniu i tylko chucha w ucho, a Gacek to potwór wcielony, który pod bluzką biega i plecy kaleczy;)
Zdjęcia paskudników później;)
Blanny

Re: Wyproszony temat Lu i Gacka;)

Post autor: Blanny »

Super, że się odezwałaś VillGo. :)
Mam nadzieję, że szczurasy już w miarę oswojone? :D Na pewno, bo jak je widziałam, to takie odważne chłopy były. 8)
Czekam z niecierpliwością na pierwsze foty. :)
<3 Paulie <3 Jimi <3 Nero <3 Dante <3 Fabio <3 Nessie <3 Zero <3
Moje koszmary <3
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Oooo moja kochane paskudki :D :-*
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Post autor: tahtimittari »

Czekamy na zdjęcia : >
Awatar użytkownika
kao

Post autor: kao »

Och jej :D Miziu od cioci kao i zdjeciaaaaaaaaaaaaa!
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

zdjecia prosimy 8) ::) :D
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”