W roku szkolnym 2009/2010 rodzice zapowiedzieli się, że za dobre oceny będzie nagroda. W styczniu uszczęśliwiona ogłosiłam, że moją nagrodą ma być szczur. Rodzice okazali się nie aż tak uszczęśliwieni jak ja, ale czego się nie zrobi, żeby córka miała dobre oceny. Podwyższyli jeszcze stawkę o zdanie od dobrego liceum. Udało się;)
No to w wakacje pełną parą poszukiwanie szczurka. Łażenie po forach, bo nie toleruję kupowania zwierząt. Jedynie adopcja. Może właśnie na tym forum przeczytałam, że szczurków pod żadnym pozorem nie można trzymać pojedynczo. No to ogłosiłam rodzicom, że trzeba dwa. Mama postawiła tylko taki warunek, że mają być chłopcy, bo podobno lepiej się dogaduje z płcią przeciwną;P
Znalazłam na tym forum wspaniałą LaCokę, która mi oddała dwóch chłopaczków. Potem jeszcze wspaniałe przewoźniczki szczurów;D
Jeden bershierk- Gacek i kapturek- Lu. Kochane potworki. Przysięgam, że preferuję chodzić z Lu, bo kochany grzecznie siedzi na ramieniu i tylko chucha w ucho, a Gacek to potwór wcielony, który pod bluzką biega i plecy kaleczy;)
Zdjęcia paskudników później;)
Wyproszony temat Lu i Gacka;)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Wyproszony temat Lu i Gacka;)
Super, że się odezwałaś VillGo. 
Mam nadzieję, że szczurasy już w miarę oswojone?
Na pewno, bo jak je widziałam, to takie odważne chłopy były.
Czekam z niecierpliwością na pierwsze foty.

Mam nadzieję, że szczurasy już w miarę oswojone?

Czekam z niecierpliwością na pierwsze foty.

Oooo moja kochane paskudki

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
- tahtimittari
- Kontakt:
Czekamy na zdjęcia : >
Och jej
Miziu od cioci kao i zdjeciaaaaaaaaaaaaa!

zdjecia prosimy

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/