Dzieki Tobie Jego ostanie dni były dobre, a On sam był kochany... teraz biega już po zielonych łąkach z Blejdem, moją Wiktorią i wieloma kochanymi ogonkami...
przytulam Cię mocno... przykro mi...
Bezik -już go nie ma :cry:
Moderator: Junior Moderator
dziołchy: Nona, Kira, Oliwka, Sue, Tika, Fatima, Zulejka, Maszka, Latina, Penelopa, Kasjana
kawalery: Czarnul, Eliasz, Borys, Klimek, Ziemek, Milan, Dylan, Pedro, Cedrik, Maksim
kawalery: Czarnul, Eliasz, Borys, Klimek, Ziemek, Milan, Dylan, Pedro, Cedrik, Maksim
Przykro

gumcia tak mi przykro.... az mam łzy w oczach...
znam całą historie i tak załuję ze juz sie skonczyła. ale na pewno zaznał troche ciepla i milosci u ciebie w domu wiec sumienie masz w 100% czyste!!!
uratowałas go
znam całą historie i tak załuję ze juz sie skonczyła. ale na pewno zaznał troche ciepla i milosci u ciebie w domu wiec sumienie masz w 100% czyste!!!
uratowałas go
uratowałam.... ale na ile ... kilka dni
moze jakby został u tamtej dziewczyny to żyłby jeszcze
eeeh......... ja chce go spowrotem 

Ze mną byli:
Panowie: Blade, Szczurkoś, Snoopy, Bezik
Panie: Pussy, Smark
Aktualnie klatka pusta...
Panowie: Blade, Szczurkoś, Snoopy, Bezik
Panie: Pussy, Smark
Aktualnie klatka pusta...
może żyłby.... a może i nie... tego już sie nie dowiemy... ale napewno nie przeżyłby reszty swoich dni w miłości i szacunku, pod dobrą opieką, jakie mu zapewniłaś...
dziołchy: Nona, Kira, Oliwka, Sue, Tika, Fatima, Zulejka, Maszka, Latina, Penelopa, Kasjana