O nieee !alken pisze: w nocy wplaczemy Ci gume we wlosy
Sołzowy szubrawiec
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Paul_Julian
 - Kontakt:

Re: szufladowe szubrawce
Ale Sołza jest na wykopkach i bedzie w pazdzierniku.

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha

W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
to ma czas do 1 pazdziernika a potem banan i guma donald 

ze mną: leszek, kendrick 
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
- Paul_Julian
 - Kontakt:

U ans jescze plasteline sie wciskało we włosy 

Szczursieny :
W szczurzym raju:

W szczurzym raju:
To jeszcze pastę do zębów gratis do tej gumy i plasteliny i na pewno się przejmie i pojawi! 

Tak . A jak to nie poskutkuje to przyszyjemy ją do pościeli !  

- UprzejmaCegła

Kochana moja, ja wiem, że Ty z tej tęsknoty za mną zwiałaś, ale ja wróciłam! 
To ja, Twoja prywatno - osobista Cegiełka!
To ja zawsze robiłam z siebie wariata bylebyś podniosła kąciki swoich ust, pamiętasz?
To ja swoimi niemoralnymi propozycjami sprawiałam, że rumieniec oblewał Twą urodziwą twarz, pamiętasz?
Powróc do nas, do mnie! O Zuzanno, w życiu nie chciałabym oblepiać Twych jedwabistych włosów gumą do żucia albo plasteliną, lecz (!)... będę zmuszona zrobić TO! O tak! Choćby ze łzami w oczach... będę musiała to zrobić... wybacz...
p.s: No nie rób se jajców i wracaj, bo Ci krzywdę zrobię
 jak Boga kocham!

To ja, Twoja prywatno - osobista Cegiełka!
To ja zawsze robiłam z siebie wariata bylebyś podniosła kąciki swoich ust, pamiętasz?
To ja swoimi niemoralnymi propozycjami sprawiałam, że rumieniec oblewał Twą urodziwą twarz, pamiętasz?
Powróc do nas, do mnie! O Zuzanno, w życiu nie chciałabym oblepiać Twych jedwabistych włosów gumą do żucia albo plasteliną, lecz (!)... będę zmuszona zrobić TO! O tak! Choćby ze łzami w oczach... będę musiała to zrobić... wybacz...
p.s: No nie rób se jajców i wracaj, bo Ci krzywdę zrobię
ona chyba ma nas w ....... nosie.  

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/

."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- Paul_Julian
 - Kontakt:

Niby ma wrócic w pazdzierniku, niech tylko spróbuje nie przyjechac !

Szczursieny :
W szczurzym raju:

W szczurzym raju:
alo alo.
nikogo w nosie nie mam. nie zmieściłby się w moim subtelnym nosiszczu
poza tym...
mam kiepski "czas", chodzę nabuzowana jak osa, do mnie bez kija się nie podchodzi!
wykopaliska były genialne, w Ząbiu koło Olsztynka, nad jeziorem, sołza się do prawie końca września kąpała, i chyba tego skutki widzę teraz, no ale nie o tym. Staś mnie któregoś razu pytał z kim pojechałam- byłam u Dr Walusia, genialny człowiek
dzieciaki moje stęsknione czekały na zwisie szufladki

jestem wciąż na walizkach, o to trzeba załatwić coś to tu to tam. dostałam nową ksywę- Koczownik

widujemy się więc z dziewczynami po nocach, kiedy to cała trójka (specjalnie!) tupie niemiłosiernie przychodząc powąchać mój nos

co jeszcze?
jestem wyrodną znajomą, czyli tak zwany mizantrop ze mnie się trochę zrobił.
ale jak już weszłam raz to myślę, że zapuszczę korzenie na nowo
na zdjęcia jednakże trochę poczekacie, bo nie wiem co i jak z moim aparatem

nie wiem nawet gdzie on jest, poszedł gdzieś w świat pocztą pantoflową. o. i tyla.
całuję was mocno i ściskam.

nikogo w nosie nie mam. nie zmieściłby się w moim subtelnym nosiszczu
poza tym...
mam kiepski "czas", chodzę nabuzowana jak osa, do mnie bez kija się nie podchodzi!
wykopaliska były genialne, w Ząbiu koło Olsztynka, nad jeziorem, sołza się do prawie końca września kąpała, i chyba tego skutki widzę teraz, no ale nie o tym. Staś mnie któregoś razu pytał z kim pojechałam- byłam u Dr Walusia, genialny człowiek
dzieciaki moje stęsknione czekały na zwisie szufladki
jestem wciąż na walizkach, o to trzeba załatwić coś to tu to tam. dostałam nową ksywę- Koczownik
widujemy się więc z dziewczynami po nocach, kiedy to cała trójka (specjalnie!) tupie niemiłosiernie przychodząc powąchać mój nos
co jeszcze?
jestem wyrodną znajomą, czyli tak zwany mizantrop ze mnie się trochę zrobił.
ale jak już weszłam raz to myślę, że zapuszczę korzenie na nowo
na zdjęcia jednakże trochę poczekacie, bo nie wiem co i jak z moim aparatem
nie wiem nawet gdzie on jest, poszedł gdzieś w świat pocztą pantoflową. o. i tyla.
całuję was mocno i ściskam.
...czyż nie dobija się koni...?

- StasiMalgosia

Z Walusiem to uważaj na marskość wątroby
Fajnie że znowu jesteś czekamy na foty i opowieści

Fajnie że znowu jesteś czekamy na foty i opowieści
dobrze,że jesteś Kochana 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje

- 
				klimejszyn
 - Kontakt:

Sołza, jak dobrze Cię tu widzieć ! mam nadzieję, że teraz nam już nie znikniesz  

bez szczurków... 
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..

ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- 
				Nietoperrr...
 - Kontakt:

Forumowa córa marnotrawna wróciła!!! 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38

Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
no, uratowałaś się od tej gumy do żucia 
witam Cię

witam Cię
ze mną: leszek, kendrick