Nowa sztuka walki?

Moderator: Junior Moderator
może alergia?odludka pisze:Płuca czyste, więc koniec z antybiotykiem Martwi mnie tylko to kichanie
Vit.C u szczurów mija się z celem. Najlepiej chyba sprawdza się Vibovit bobas - niedrogi, a skład sensowny. No i ogonki szaleją za nim.odludka pisze:No więc byliśmy dziś znowu u weta!
Płuca czyste, więc koniec z antybiotykiemMartwi mnie tylko to kichanie
![]()
Całe stadko dostaje witaminki na wzmocnienie. A Dla Piku kupiłam specjalną karmę beaphar care+. Cena z kosmosu ale czego się nie zrobi dla szczurasa w potrzebie. Najwyżej ja zrobię sobie dietkę![]()
Zastanawiam się jeszcze nad jakimiś witaminkami ale nie wiem na co się zdecydować. Doradzicie coś?
Miały granulki z vitakraftu ale dziś mi się skończyły i nie wiem czy im kupić te same czy np. te z witaminką C?
no właśnie..tylko na co? Pikula całe życie był na trocinach, jak przyjechał do mnie był na granulacie, obecnie jest na ręczniczkach papierowych. Zmieniłam mu bo myślałam, że może na granulat jest uczulony, ale kicha dalej.Jessica pisze:może alergia?
Dzięki!!IHime pisze:Vit.C u szczurów mija się z celem. Najlepiej chyba sprawdza się Vibovit bobas - niedrogi, a skład sensowny. No i ogonki szaleją za nim.