No moje też.zdecydowanie wolą dodatkowe jedzenie

PS
Paul,nie obrażaj mojego systemu:--Win7 to zło.Niech żyje niebieski PC!--

Moderator: Junior Moderator
No moje też.zdecydowanie wolą dodatkowe jedzenie
Paul,nie obrażaj mojego systemu:--Win7 to zło.Niech żyje niebieski PC!--
Tak , wtedy łyzka spokojnie wystarczy. Tylko musi być własnie pozywne i zdrowe. Wtedy szczurki też są zdrowe. Axen, po takim jedzenieu jak dostają teraz mogą miec potem kłopoty z nadwagą , moga mieć cukrzycę , mieć chora wątrobę . Brzmi niefajnie, prawda ? A jescze niefajniej, że wtedy trzeba jezdzić do bardzo dobrych weterynarzy i codziennie dawać leki.noovaa pisze:Gdyby jadły pożywne, syte i odpowiednie jedzenie, to łyżka mogłaby starczyć.im 3 łyżki na pół dnia nie wystarczy...
Jeju...Blanny pisze:alken, no co Ty. Według zuzki to przecież wspaniała jakościowo 'karma', ta jego mieszanka.
Dziecko oddaj te biedne zwierzęta komuś odpowiedzialnemu....komuś kto da im odpowiednią opiekę, karmę, klatkę, wybiegi, weta...a Ciebie nikt nie będzieAxen97 pisze:...ja w sumie nie wiem,co ja im mam dać do jedzenia.Jest jeszcze troche karmy,dostały jeszcze wiórki przenne i suszone warzywa,ale co będzie jutro...?
wkur****
noovaa pisze: Szczurów nie karm w ogóle.. mama oszczędzi, a Tobie za jakiś czas problem wyłażenia z klatki się skończy.
"Kocham" Cię.noovaa pisze:Przecież jestem spokojna
Jestem za. Zanim zwierzę zleci z parapetu, nadzieje się na coś ostrego, zostanie przygniecione przez śpiącego Alexa, wciśnie się gdzieś w jakąś szparę i nie będzie w stanie wyjść albo przegryzie kabel od włączonego tv/kompa/lampy.zuzka-buzka pisze: Ale Ax, jeśli nie jesteś w stanie im zapewnić dobrej klatki i żarcia, może lepiej będzie, jak je oddasz?