może herbatka odchudzająca
 ?
 ?Moderator: Junior Moderator

?
 ? !
 ! 

unipaks pisze:Stawiam ja ci spodeczek z taką nieosłodzoną herbatką na podłodze i już biegnie Fini ; macza łapkę w płynie i niesie do pyszczka, po czym obraca się żywo ku mnie z niekłamanym zdumieniem , mając w oczach wielki znak zapytania wspierany przez wykrzyknik . Kiedy ze zwieszoną główką odchodzi w kątek pod meblami, przypomina skrzywdzonego Kłapouchego z bajki o Kubusiu Puchatku.

To okrutne z mojej strony, ale parsknęłam niepohamowanym śmiechem. Dziewczynki są rozkoszne!unipaks pisze:Stawiam ja ci spodeczek z taką nieosłodzoną herbatką na podłodze i już biegnie Fini ; macza łapkę w płynie i niesie do pyszczka, po czym obraca się żywo ku mnie z niekłamanym zdumieniem , mając w oczach wielki znak zapytania wspierany przez wykrzyknik . Kiedy ze zwieszoną główką odchodzi w kątek pod meblami, przypomina skrzywdzonego Kłapouchego z bajki o Kubusiu Puchatku.
Martini także jest spragniona ulubionego napoju , gdy jednak w swoisty dla siebie, uroczy sposób przechyla główkę nad brzegiem naczyńka, odbiegający od oczekiwanego smak herbatki powoduje , że jej ciałkiem wstrząsa dreszcz zaskoczenia. Niebieściak usiłuje więc rączkami odnaleźć właściwy posmak : czerpie w stulone łapki i niesie do mordki , ale moment później rączkami tymi wstrząsa paroksyzm obrzydzenia. Niezrażone tym stworzonko przemieszcza się wzdłuż brzegów spodeczka , nabierając herbatki to tu , to tam , ona jednak ciągle jest jakaś odmieniona i nie nadaje się do piciaWobec tego szczurka wraca na pierwotne miejsce i ponawia próby, bezowocnie...

więcej tłuszczyku w szczurze, niż szczura
 więcej tłuszczyku w szczurze, niż szczura 
Ej no,o takich sprawach to się szeptem mówi,"pocichu",a nie tak głośno na forum wywlekać...tahtimittari pisze:Kawał boczusia z niejwięcej tłuszczyku w szczurze, niż szczura
 Toż to drażliwy temat dla każdej kobiety,nawet dla szczurzej!
 Toż to drażliwy temat dla każdej kobiety,nawet dla szczurzej!
 ! A jaką stabilność zyskuje tak zalegając! U mnie Stefan niewątpliwie kolejnymi gramami kompensuje sobie niestabilność emocjonalną, może Fini też tak nadrabia
 ! A jaką stabilność zyskuje tak zalegając! U mnie Stefan niewątpliwie kolejnymi gramami kompensuje sobie niestabilność emocjonalną, może Fini też tak nadrabia  ?
 ?

; Czarnulka pojawiła się łaskawie dziś rano i nawet pobawiła ze mną smyczką Multi Multi, ale Dżumka chyba nadal się gniewa . Wychyliła nos zza mebli jedynie po biszkoptowego dropsa i żeby sprawdzić , co to za zamieszanie było na dole , kiedy młodsze dziewuszki przyszły z wizytą. Wizyta była krótka , bo Czarnulka zapomniała o dobrych manierach i sprała niebieściaczka , który wtulil się we mnie głaskany na pocieszenie , potem główkę z łapeczką położył na moim przedramieniu i westchnąwszy poddał się kojącej pieszczocie.
 ; Czarnulka pojawiła się łaskawie dziś rano i nawet pobawiła ze mną smyczką Multi Multi, ale Dżumka chyba nadal się gniewa . Wychyliła nos zza mebli jedynie po biszkoptowego dropsa i żeby sprawdzić , co to za zamieszanie było na dole , kiedy młodsze dziewuszki przyszły z wizytą. Wizyta była krótka , bo Czarnulka zapomniała o dobrych manierach i sprała niebieściaczka , który wtulil się we mnie głaskany na pocieszenie , potem główkę z łapeczką położył na moim przedramieniu i westchnąwszy poddał się kojącej pieszczocie.  

:
 :