[Klatka] - Wasze klatki

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
publikacja

Re: [Klatka] - Wasze klatki

Post autor: publikacja »

Kao, to jest chyba taki durszlak z miseczką pod spód sprzedawany, z tego co wiem, nie ma w nim rączki.
Obrazek
Awatar użytkownika
Manowce

Post autor: Manowce »

kao pisze:Manowce, mam dokładnie takie same zielone elementy... i to w ogóle chyba taka sama klatka :) Obcięłaś durszlakowi rączkę? ;p
to taki bez rączki ;D okrągły. zrobiliśmy otwory po bokach i wisi na łańcuszkach od starego hamaczka. dzięki temu jest trochę "bujany" q;

niestety klatka nie jest bardzo wysoka, ale planujemy przedłużenie albo wymianę, ale to dopiero po nowym roku ):
♥ Bubumen i Hans Pimmel || i'm taking my rats. those are my friends for the tour.
Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Post autor: zuzka-buzka »

Ja myślę, że jak na 2 ogony jest idealna i nic nie musicie zmieniac :) Choć oczywiscie im większa, tym lepsza :P
ObrazekObrazekObrazek
Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Awatar użytkownika
Ausaya

Post autor: Ausaya »

Manowce, to jest klatka 70x40x63? Ile szczurków w niej mieszka?

Ślicznie wygląda klatencja :) jest po czym brykać i gdzie pospać :)
ze mną: Tequila i Lima :* :*

za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Tak, ta klatka ma takie wymiary :) I z tego co wiem, to mieszkają w niej 2 ogonki.
ObrazekObrazekObrazek
Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Awatar użytkownika
Manowce

zuzka-buzka pisze:Tak, ta klatka ma takie wymiary :) I z tego co wiem, to mieszkają w niej 2 ogonki.
dokładnie tak (;
♥ Bubumen i Hans Pimmel || i'm taking my rats. those are my friends for the tour.
Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Jeśli nie planujecie kolejnych ogonów, to jak najbardziej klaciocha może zostać ;)
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Manowce

zuzka-buzka pisze:Jeśli nie planujecie kolejnych ogonów, to jak najbardziej klaciocha może zostać ;)
no, na pewno więcej niż dwa ogony w niej mieszkać nie będą, na razie trzymamy się takiej ilości (: chociaż w przyszłości planuję powiększenie stada - ale za tym pójdzie też nowa klatka.

ostatnio widziałam świetną w sklepie, oglądałam ją przed dwie minuty, ale już zaczęłam ją w myślach zagospodarowywać :P z tym, że wielka, co najmniej 150cm szerokości i 100cm wysokości...
Awatar użytkownika
Effie

Post autor: Effie »

Łaaaał... gdzie widziałaś taką klatkę?? Myślę, że w Polsce mamy raczej niewielki wybór klatek... Oglądałam na goosemoose klaciochy Martin's i są megawypasione. Zwłaszcza, że można je przebudowywać, dobudowywać i modyfikować w miarę uznania...
Obrazek
Awatar użytkownika
Manowce

Effie pisze:Łaaaał... gdzie widziałaś taką klatkę??
Kakadu w Arkadii, Warszawa. bałam się spytać o cenę, bo oni tam liczą jak za zboże. dziś byłam po kolby dla chłopaków i zerknęłam okiem na te tunele plastikowe, 38 zł sztuka... ::)
Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Manowce, ja zrobiłam tunel z rury pcv. ;) To też dobre, a płaci się za to dosłownie złamany grosz...

Effetko, co to za klatki? dasz link? :D
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Arnis

Post autor: Arnis »

a ja tu nowy jestem, niedawno się zarejestrowałem chciałem pochwalić się swoja klatka na razie osiatkowuje bo oczka były za duże i potworki by ciągle wychodziły jak skończę przygotowywać to dodam zdjęcie a wymiary 100x53x80 chyba może być puki co na 2 szczurzyce.
kalusia2
Kontakt:

Post autor: kalusia2 »

Arnis masz 7-szczurowke! Na pewno jest na 2 szczurzyce ;D ;D ;D
Antek, Kapsel i Sznurek po drugiej stronie tęczy... (*) (*) (*)
Obrazek
http://marzycielskapoczta.pl/
ammy88 - jesteś nieoceniona!
Blanny

Post autor: Blanny »

Manowce, byłam w Arkadii w zeszłą sobotę w Kakadu i jakoś jej nie widziałam.. :o Muszę się lepiej rozejrzeć i zobaczyć co to za gigant!
<3 Paulie <3 Jimi <3 Nero <3 Dante <3 Fabio <3 Nessie <3 Zero <3
Moje koszmary <3
Awatar użytkownika
Effie

Post autor: Effie »

Zuzka: http://www.goosemoose.com/component/opt ... ,4043541.0 klatki Martins.
Manowce: jeśli chcesz kupić rury proponuję poszukać na bazarkach (w ofertach sprzedaży na naszym forym :D ) lub na popularnych serwisach aukcyjnych- często zdarzają się super okazje :)
A co do gigaklatki to nawet nie wyobrażam sobie jaki to może być "model"...
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Klatki”