[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
Re: [Klatka] - Wasze klatki
Kao, to jest chyba taki durszlak z miseczką pod spód sprzedawany, z tego co wiem, nie ma w nim rączki.

to taki bez rączkikao pisze:Manowce, mam dokładnie takie same zielone elementy... i to w ogóle chyba taka sama klatkaObcięłaś durszlakowi rączkę? ;p

niestety klatka nie jest bardzo wysoka, ale planujemy przedłużenie albo wymianę, ale to dopiero po nowym roku ):
♥ Bubumen i Hans Pimmel || i'm taking my rats. those are my friends for the tour.
- zuzka-buzka
Ja myślę, że jak na 2 ogony jest idealna i nic nie musicie zmieniac
Choć oczywiscie im większa, tym lepsza 

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Manowce, to jest klatka 70x40x63? Ile szczurków w niej mieszka?
Ślicznie wygląda klatencja
jest po czym brykać i gdzie pospać 
Ślicznie wygląda klatencja

ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
- zuzka-buzka
Tak, ta klatka ma takie wymiary
I z tego co wiem, to mieszkają w niej 2 ogonki.

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
dokładnie tak (;zuzka-buzka pisze:Tak, ta klatka ma takie wymiaryI z tego co wiem, to mieszkają w niej 2 ogonki.
♥ Bubumen i Hans Pimmel || i'm taking my rats. those are my friends for the tour.
- zuzka-buzka
Jeśli nie planujecie kolejnych ogonów, to jak najbardziej klaciocha może zostać 

no, na pewno więcej niż dwa ogony w niej mieszkać nie będą, na razie trzymamy się takiej ilości (: chociaż w przyszłości planuję powiększenie stada - ale za tym pójdzie też nowa klatka.zuzka-buzka pisze:Jeśli nie planujecie kolejnych ogonów, to jak najbardziej klaciocha może zostać
ostatnio widziałam świetną w sklepie, oglądałam ją przed dwie minuty, ale już zaczęłam ją w myślach zagospodarowywać

Łaaaał... gdzie widziałaś taką klatkę?? Myślę, że w Polsce mamy raczej niewielki wybór klatek... Oglądałam na goosemoose klaciochy Martin's i są megawypasione. Zwłaszcza, że można je przebudowywać, dobudowywać i modyfikować w miarę uznania...
Kakadu w Arkadii, Warszawa. bałam się spytać o cenę, bo oni tam liczą jak za zboże. dziś byłam po kolby dla chłopaków i zerknęłam okiem na te tunele plastikowe, 38 zł sztuka...Effie pisze:Łaaaał... gdzie widziałaś taką klatkę??

- zuzka-buzka
Manowce, ja zrobiłam tunel z rury pcv.
To też dobre, a płaci się za to dosłownie złamany grosz...
Effetko, co to za klatki? dasz link?

Effetko, co to za klatki? dasz link?

a ja tu nowy jestem, niedawno się zarejestrowałem chciałem pochwalić się swoja klatka na razie osiatkowuje bo oczka były za duże i potworki by ciągle wychodziły jak skończę przygotowywać to dodam zdjęcie a wymiary 100x53x80 chyba może być puki co na 2 szczurzyce.
Arnis masz 7-szczurowke! Na pewno jest na 2 szczurzyce

Antek, Kapsel i Sznurek po drugiej stronie tęczy... (*) (*) (*)

http://marzycielskapoczta.pl/
ammy88 - jesteś nieoceniona!

http://marzycielskapoczta.pl/
ammy88 - jesteś nieoceniona!
Manowce, byłam w Arkadii w zeszłą sobotę w Kakadu i jakoś jej nie widziałam..
Muszę się lepiej rozejrzeć i zobaczyć co to za gigant!

Zuzka: http://www.goosemoose.com/component/opt ... ,4043541.0 klatki Martins.
Manowce: jeśli chcesz kupić rury proponuję poszukać na bazarkach (w ofertach sprzedaży na naszym forym
) lub na popularnych serwisach aukcyjnych- często zdarzają się super okazje
A co do gigaklatki to nawet nie wyobrażam sobie jaki to może być "model"...
Manowce: jeśli chcesz kupić rury proponuję poszukać na bazarkach (w ofertach sprzedaży na naszym forym

A co do gigaklatki to nawet nie wyobrażam sobie jaki to może być "model"...