Mój wypasiony harem :D
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Mój wypasiony harem :D
haloooo jest tu ktoś? co taka cisza? wieści i zdjęcia prosimy, bo tęsknimy 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- Mucha321
- Kontakt:
Pochwal się Rosalie.. :>
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

Dawno mnie tu nie było 
Co u nas hmm ze złych wieści: Tadzio odszedł
zasnął cichutko i już się nie obudził...
śpij słodko mój mały
Na szczęście są też dobre wiadomości:
Muszko Rosalie będę mogła pochwalić się dopiero w piątek bo wtedy do nas przyjedzie
ale na razie mam jej zdjęcia autorstwa Nakashy
http://s993.photobucket.com/albums/af56 ... nt=F1b.jpg
http://s993.photobucket.com/albums/af56 ... nt=F1a.jpg
http://s993.photobucket.com/albums/af56 ... ent=F1.jpg
Teraz mogę się natomiast pochwalić Balderem i Hoderem - labikami wyciągniętymi z krakowskiego laba (ich bracia nadal szukają domków, wyciągnięto ich aż 60!). Chłopcy są CUDOWNI, zakochałam się od pierwszego wejrzenia
niebawem udajemy się na jajcięcie
Oto moi bogowie nordyccy:

Znajdują się u mnie również 3 ponad 2letnie dziewuszki, niestety nie mam ich zdjęć ale nadrobię to niebawem

Co u nas hmm ze złych wieści: Tadzio odszedł

Na szczęście są też dobre wiadomości:
Muszko Rosalie będę mogła pochwalić się dopiero w piątek bo wtedy do nas przyjedzie

http://s993.photobucket.com/albums/af56 ... nt=F1b.jpg
http://s993.photobucket.com/albums/af56 ... nt=F1a.jpg
http://s993.photobucket.com/albums/af56 ... ent=F1.jpg
Teraz mogę się natomiast pochwalić Balderem i Hoderem - labikami wyciągniętymi z krakowskiego laba (ich bracia nadal szukają domków, wyciągnięto ich aż 60!). Chłopcy są CUDOWNI, zakochałam się od pierwszego wejrzenia

Oto moi bogowie nordyccy:

Znajdują się u mnie również 3 ponad 2letnie dziewuszki, niestety nie mam ich zdjęć ale nadrobię to niebawem

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
[*] dla Tadzinka
waciki
jak obłoczki
waciki

W piątkowy wieczór odebrałam Rosalie... jest po prostu boooooskaaaaa <3
maleńka, kochana, iska mamusię, z zacięciem wyszarpuje włosy z maminego koczka, jak biega po laptopie to klawiatura nawet nie reaguje na jej "ciężar"
śpi pod moimi włosami zaplątana w szal, w piątek walczyła z kluskiem spagetti bo nie wiedziała jak się do niego zabrać ale w końcu dzielnie mu podołała 
Gdzieś posiałam kabel od aparatu znowu ale sesja cudowna już jest, postaram się jeszcze dzisiaj podzielić się nią z Wami

Gdzieś posiałam kabel od aparatu znowu ale sesja cudowna już jest, postaram się jeszcze dzisiaj podzielić się nią z Wami

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
- Mucha321
- Kontakt:
Gratuluję i czekam na zdjęcia.
Mogłyśmy zostać rodziną (znów
)ale musiałam zrezygnować z miotu Ro.

' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
+ RESZTA TOWARZYSTWA
+ RESZTA TOWARZYSTWA

gratuluję 

gRATulacje
Kastraci śliczni
A jakie pozy na zdjęciach!

Kastraci śliczni

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Rosalie jest śliczna
Co u Ciebie i stadka?
Może na spotkanie piątkowe byś się załapała?

Co u Ciebie i stadka?
Może na spotkanie piątkowe byś się załapała?

Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Stadko zdrowe, upasione (właśnie jedzą marchewkę z zielonym groszkiem z rybką i kaszą jęczmienną
)
Dotarło do mnie ostatnio, że zaczynamy się starzeć
znaczna część mojego stadka to już babcie i dziadek: Pasio już całkiem zgeriatryczał, gdyby nie Szu to nie wiem co by było, ale na szczęście ona się nim tak cudownie zajmuje 
Balder i Hoder są coraz śmielsi, oswajają się powoli, mają apetyt i są hmm wielcy
Rosalie jest małym bydlątkiem
widzę w niej potencjał a la Banshee (obecnie pół kilo
)
Fuzyjka ma już ponad 3lata a mimo to ma się świetnie, biega, skacze wspina się
Herunia się trochę uspokoiła, niebawem będziemy podejmowali kolejną próbę połączenia z towerem.
W towerze spokój, Calypso i Nanami oswojone, Caly już nawet nie gryzie
. Psiutka nadal alfuje, a Fecia jak zwykle "ocieka" miłością. Koka - adhd - bez zmian
. Rubinek, Keiko i Chiyo babcieją (mają już po ponad 2latka) ale nadal są w świetnej formie
. Neytiri przywykła już w pełni do człowieka, nauczyła się, że "to duże" nie zrobi jej kuku
. Enkeli się ciut podziębiła, ale już z tym walczymy, dostaje leki i jest coraz lepiej. Banshee jak to Ban - "małe" debilątko 
A co u mnie, hmm druga przeprowadzka w przeciągu trzech miesięcy wyczerpuje ale daję radę, najbliższa przeprowadzka w niedzielę. I jako, że jestem w ciemnej i głębokiej D z pakowaniem (właśnie zaczęłam to robić) to raczej nie dam rady wpaść na spotkanie ;/
Plusem nowego domku jest to, że paszczury przebrzydłe będą miały swój własny osobisty pokoik, w którym planuję im skonstruować małpi gaj
z linami, koszykami, hamakami, gałęziami, itp 

Dotarło do mnie ostatnio, że zaczynamy się starzeć

Balder i Hoder są coraz śmielsi, oswajają się powoli, mają apetyt i są hmm wielcy

Rosalie jest małym bydlątkiem

Fuzyjka ma już ponad 3lata a mimo to ma się świetnie, biega, skacze wspina się

Herunia się trochę uspokoiła, niebawem będziemy podejmowali kolejną próbę połączenia z towerem.
W towerze spokój, Calypso i Nanami oswojone, Caly już nawet nie gryzie

A co u mnie, hmm druga przeprowadzka w przeciągu trzech miesięcy wyczerpuje ale daję radę, najbliższa przeprowadzka w niedzielę. I jako, że jestem w ciemnej i głębokiej D z pakowaniem (właśnie zaczęłam to robić) to raczej nie dam rady wpaść na spotkanie ;/
Plusem nowego domku jest to, że paszczury przebrzydłe będą miały swój własny osobisty pokoik, w którym planuję im skonstruować małpi gaj

dobrze,że całe stadko zdrowiutkie!
oby tak było już zawsze
oby tak było już zawsze

To bardzo dobrzeLaCoka pisze:Stadko zdrowe, upasione

Szczurki będą miały raj...LaCoka pisze:A co u mnie, hmm druga przeprowadzka w przeciągu trzech miesięcy wyczerpuje ale daję radę, najbliższa przeprowadzka w niedzielę. I jako, że jestem w ciemnej i głębokiej D z pakowaniem (właśnie zaczęłam to robić) to raczej nie dam rady wpaść na spotkanie ;/
Plusem nowego domku jest to, że paszczury przebrzydłe będą miały swój własny osobisty pokoik, w którym planuję im skonstruować małpi gajz linami, koszykami, hamakami, gałęziami, itp

Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Mama ma się dobrze, również pozdrawiadenewa pisze:Jak mama się czuje? Pozrów ją koniecznie

co u was Kochani
czekamy na wieści i zdjęcia

czekamy na wieści i zdjęcia