Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
I ostatni (trzeci post fotkowy) Hamaki, domek od Nietoperrka !
Dziękujemy !
Soran wygryzł dziurę w ściance domku, a dziś odkryłem dlaczego. Otóż da sie tamtedy wejść w podłogę , a tam jest niebieska gąbka! NIgdy bym tego nie odkrył, ale Kredka wzięla gąbkę "na wynos" i zaczęła podgryzać.
Ze wzruszeniem obejrzałam pamiątki po nieobecnych; każdy ogon który odszedł, to trochę nasz ogon, tak niewiele się różnią wyglądem, prawie wcale, zabierają je te same podstępne choroby, przeprowadziwszy przez ból, ich i nasz Ale były z nami a my z nimi, chyba tylko tej myśli się można uczepić, na przekór bezsensowi
Masz rację, ol. , wszystkie są takie trochę wspólne. Człowiek sie martwi, a jak zna sposób , który moze pomóc innemu to zaraz sie dzieli informacją.
A to kloszardowe zdjęcie jest niezle, tym bardziej, że to było przed sprzątaniem, więc totalny śmietnik (to jest pod półeczką, gdzie śpią ). Ale po prostu nei mogłem, jak sobie siedzieli w ciepłych "smieciach" i żaden nawet zadka nie ruszył.
Z newsów troszke zapomnianych. Przedwczoraj w nocy jakaś bójka, po dwóch seriach pisków wstałem, patrzę, a tu Soran ma odgryziony dolny kciuk Kropek oczywiście .... Soran nie daje sobie w kasze dmuchać, pewnie się na plecki nie połozył, albo sie pokłócili.
W każdym razie potem Kropek siedział taki smutny na hamaczku, potem sobie spali razem grzecznie pzrytuleni.
No i jak tu nie wierzyć w to, ze zwierzakom nie robi sie przykro z jakichś powodów?
Pod koniec tygodnia idziemy do weta na rtg i zobaczymy. Jak nie będzie poprawy to może całe stado wtedy dam na taka wyzszą dawkę i wtedy już na jakieś 20 dni.
Albo na samo doxy. Ale wtedy całe stadko, Zdrowego kropka też (chociaż jego moze na mniejsza dawke). Zdarza mu sie chrumknąć "płuckowo" od czasu do czasu w chwili stresu i to mi sie nie podoba.
Paul_Julian pisze:
wstałem, patrzę, a tu Soran ma odgryziony dolny kciuk Kropek oczywiście ....
W każdym razie potem Kropek siedział taki smutny na hamaczku, potem sobie spali razem grzecznie pzrytuleni.
No i jak tu nie wierzyć w to, ze zwierzakom nie robi sie przykro z jakichś powodów?
No to pięknie. Pewnie była bitwa na fakerki i Kropek w amoku odgryzł nie tego palucha, który go wkurzył
Bardzo krwawił?
Ja tam wierzę w wyższe uczucia tych maluchów. Chociażby- opieka nad chorym w stadzie. Albo- przynoszenie smakołyków koledze.
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Krwawił mocno, jak to paluch :/ Ale na Soranku na szczęscie wszystko sie szybciutko goi. Jak miał rozerwaną skórę na karku, to juz na drugi dzień był tylko strupek, teraz nawet blizny nie mogę znaleźć. A rana na kilka cm.
Kikutek paluszka jest spuchnięty On już fakulca ma odgryzionego. Jeszcze jak bym w DT u Dominiki, to któryś z ogonów podszedł i dziabnął przez kratki. Albo Soran podszedł i dostał dziaba. Tu jest jeszce spuchnięte ( ta dalsza łapka) http://s169.photobucket.com/albums/u233 ... resize.jpg
Cieszace jest to, ze mimo swojej cięzkiej przeszłości i wielkiego strachu przykleja sie do mnie, je z lyzeczki , czasem nawet na ramieniu. Ale wszystko w wielkim pospiechu, nerwowo. czasem nawet kupę zrobi na pólce (dziś znalazłem przy miseczce z jedzeniem). Wtedy wiadomo, ze albo tam zasnął i był zbyt zestresowany i nie chciał pójść do kibelka. Bo normalnie to chodzi grzecznie na siku
Strasznie śmieszny jest, ma takie małe paciorkowate ślepka.
Biedny mały kikutek... Szkoda,że szczurki nie maja takiej zdolności do regeneracji,jak np.ogony jaszczurkowe!
A nowa kolekcja mebelków bardzo ładnie prezentuje się z takimi modelami! I w tym różu faktycznie im do twarzy!
Oby długo posłużyły i dupki im grzały!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38