a nawet i dłużej. Czasem lepiej poczekać więcej i mieć pewność że nie spuchnie juz niż potem panikować jak wymienić. Ale wiem co to znaczy czekać z takim badylemklimejszyn pisze:najlepiej po miesiącu, wtedy masz pewność, że jest ładnie zagojone

Moderator: Junior Moderator
a nawet i dłużej. Czasem lepiej poczekać więcej i mieć pewność że nie spuchnie juz niż potem panikować jak wymienić. Ale wiem co to znaczy czekać z takim badylemklimejszyn pisze:najlepiej po miesiącu, wtedy masz pewność, że jest ładnie zagojone
Mam, widać mocno niestety. Dolne przebicia też (dolna warga) chyba że ktos ma bardzo pełne usta to może się ukryc, natomiast monroe ma ten minus że z kolczykiem wygląda lepiejIzold pisze:takie pytanie ; czy po monroe zostaje blizna? bo mojej siostrze została, [wyjęła wszystko, a po tych na dole żadna blizna jej nie została...] jak się uśmiecha, widać dziurę. a mi marzy się wyjęcie kolczyka z dolnej wargi, i zrobienie jednego na górze, tak by mieć monroe z lewej strony, a na dole kolczyk z prawej. ale boje się że po wyjęciu go, bede miała widoczną bliznę.
miał może ktoś monroe, i wyjął? widać mocno tę 'dziurę' ?