A z Dżumką to faktycznie trzeba teraz uważać.Niby uśmiechy,że pańcia wyciska kukurydze ze skórki,ale teraz nawet byle ziarenko może szkód narobić...Trzeba dmuchać na zimne.
Mizianko dla wszelkiego domowego futra!!!

Moderator: Junior Moderator

unipaks pisze: (...) szczurek wgramolił się panu na pierś , a potem ... nieśmiało , delikatnie ujął w pyszczek jego wargę i grzebnął tam łapeczką , upraszając o jadło. Wzruszył tym mojego męża i rozczulił; pan ucałował szczurę w czółko i poszedł do kuchni grzać kaszę...

)  urodzie szkodzi  - i bardzo dobrze, że Cię Dżuma na niej nakryła i w porę od ust pralinę odjęła
 )  urodzie szkodzi  - i bardzo dobrze, że Cię Dżuma na niej nakryła i w porę od ust pralinę odjęła   

))
 )) 

- A cóż to takiego..?
  - A cóż to takiego..? - Posmakujmy i oceńmy ...
   - Posmakujmy i oceńmy ... - Nienajgorsze...
  - Nienajgorsze... 
  - Jak to tak, a ja?!
  - Jak to tak, a ja?!  - Gdzie sprawiedliwość, no gdzie?!
  - Gdzie sprawiedliwość, no gdzie?! - Trzeba jakoś skrycie podejść to jadło...
  - Trzeba jakoś skrycie podejść to jadło...

Cóż za pedagogiczne podejście!Czyżby nawet mąż nastawał teraz na figurkę ślicznoty???Biedna...Od ust jej odejmują,głodzą...TOZ-em trzeba by chyba postraszyć...unipaks pisze:
Dziś rano mówię do męża , że Dżuma nie przyszła w nocy wyprosić jedzonko, a on na to , że owszem , przyszła , ale jej grzecznie wytłumaczył , że już jest w porządku , więc niech jak każda grzeczna dziewczynka idzie się pożywić do swojej miseczki...

!
 ! 

I czemu to musi być sobota w porze, kiedy lecznica nieczyna, a pożądani weci niedostępni? Malutka posypia mi za koszulką albo u męża na kolanach; nie kicha, nie kaszle, oddycha spokojnie, ale nie jest to ta sama Dżuma co wczoraj
  I czemu to musi być sobota w porze, kiedy lecznica nieczyna, a pożądani weci niedostępni? Malutka posypia mi za koszulką albo u męża na kolanach; nie kicha, nie kaszle, oddycha spokojnie, ale nie jest to ta sama Dżuma co wczoraj   . Mam nadzieję, że Dżumce wróci niedawna żywotność, a jutro pani wet coś zaradzi...
 . Mam nadzieję, że Dżumce wróci niedawna żywotność, a jutro pani wet coś zaradzi...