Z odmóżdżaczy to ja kocham jeszcze You Can Dance, Mam Talent i Top Model: Zostań Modelką.
Seriale i inne odmóżdżacze :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- zuzka-buzka
Re: Seriale i inne odmóżdżacze :)
No to trzeba się pofatygować i obejrzeć. 
Z odmóżdżaczy to ja kocham jeszcze You Can Dance, Mam Talent i Top Model: Zostań Modelką.

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Pamiętam, że kiedyś leciała na Vh1 (chyba) "Daria". Jak ja to uwielbiałam.
"Zwariowany świat Malcolma" - lubię, ale do 2 sezonu, potem serial robi się kiepski.
Do tego dochodzą seriale z Natalią Oreiro
"Świat według Bundych" - ale do 4/5 sezonu, później robi się nudny.
"Zwariowany świat Malcolma" - lubię, ale do 2 sezonu, potem serial robi się kiepski.
Do tego dochodzą seriale z Natalią Oreiro
"Świat według Bundych" - ale do 4/5 sezonu, później robi się nudny.
Ze mną:Primental, Edgar, Cocolino
Za TM [*][/i]: Nivek, Vito, Kaspar, Sascha, Virus, Dero, Zero, Layla, Bubi, Łatka
Za TM [*][/i]: Nivek, Vito, Kaspar, Sascha, Virus, Dero, Zero, Layla, Bubi, Łatka
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
True Blood - choć z sezonu na sezon jest gorzej.
House - ostatnio tłukę bez opamiętania.
Przystanek Alaska - mogę do niego zawsze wracać.
Mentalista - sezon 2 był zdecydowanie gorszy
Dowody zbrodni, Bez sladu itp - jak trafię na TVN
House - ostatnio tłukę bez opamiętania.
Przystanek Alaska - mogę do niego zawsze wracać.
Mentalista - sezon 2 był zdecydowanie gorszy
Dowody zbrodni, Bez sladu itp - jak trafię na TVN
Zgadzam się.Magamaga pisze:True Blood - choć z sezonu na sezon jest gorzej.
"Dowody zbrodni" - podobał mi się tylko jeden odcinek "Masakra w Centrum Handlowym" A tak, to jakoś mnie nie zaciekawił.
House - może nie uwielbiam, ale miło sobie wieczorem usiąść i obejrzeć
Ostatnio "Ghost whisperer" (PL tytuł "Zaklinacz dusz") 
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
kiedyś to lubiłam, a teraz jakos strasznie zaczął mnie ten serial irytowaćOgoniasta pisze:Ostatnio "Ghost whisperer" (PL tytuł "Zaklinacz dusz")
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
- zuzka-buzka
Detektyw Monk <3
Szkoda , że już nie leci na TVN
Szkoda , że już nie leci na TVN

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
oooo, Tap Madlzuzka-buzka pisze:Top Model: Zostań Modelką.
Luna :* Diana :* Moje skarbeńki!
<:3)~
Zapraszam do mnie: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=27677
<:3)~
Zapraszam do mnie: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=27677
Też własnie sie wkręciłam
żeby się pogrążyć albo zmobilizować 
Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
The Misfits, Skins, The Interbetweens, Shugar Rush <3.
uwielbiam seriale brytyjskie dla młodzieży
Są takie eee.relalne, te nasze polskie nie mają co się porównywać typu m. jak miłośc.
uwielbiam seriale brytyjskie dla młodzieży
- zuzka-buzka
brytyjskie są takie realne... moda na sukces? xD
Każdy z każdym ma dziecko, niedługo się okaże, że jestem z nimi spokrewniona. o.O
Każdy z każdym ma dziecko, niedługo się okaże, że jestem z nimi spokrewniona. o.O

hahahahazuzka-buzka pisze:niedługo się okaże, że jestem z nimi spokrewniona. o.O
haha, moda na sukces jest amerykańska xd.
Zaczęłam "Jak poznałem waszą matkę", bo przecież relaksować się przy czymś trzeba
Całkiem, całkiem 
it's legen-wait for it-darykao pisze:Zaczęłam "Jak poznałem waszą matkę", bo przecież relaksować się przy czymś trzebaCałkiem, całkiem
Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF