Moje Pyśki <:3 )~~

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Re: Potwory z Szafy

Post autor: szczurzyca. »

haha, jest Ernest. ;D no cóż.. kastracja poszła gładko, Erni jest grubi i będzie dieta! ale to za kilka tygodni, bo teraz żyją gerberami.
jezu, ale zaniedbałam nasz temacik. ::) będą opisy, wieele się zmieniło w stadku, właściwie stadkach. zdjęcia będą, ale zbieram się do sporej sesji i poluję na kabel.

Coco - ona jest już prawie biała! oszukali mnie! chciałam czarno białą i mi wysiwiała! oddam do sklepu. ;D teraz jest chyba najbardziej aktywna na wybiegach. przyjdzie co jakiś czas powiedzieć "żyję, nie łap mnie jeszcze! idę biegać.." co przekazuje za pomocą włażenia po łydce na kolana. ::)

Dżuma - jeezuu. mój debilek. spadła z klatki, na szczęście tylko złamała zęba. nawet nie chcę myśleć jak mogło się to skończyć. ::) dziękuję Paulowi i unipax za pomoc przez sb, po wypadku :)

Diunka - uspokoiła troszkę swoje ADHD :P przytula się, podejrzewam, że jest alfą :D wszyscy mają do niej respekt. teraz jest alfką właśnie ona lub Coco.

Chanel - już mniejsza dzikuska. daje się złapać, czasem przyjdzie i nie gryzie. ale woli sama łazić po pokoju. ::)

Duffy - ona dalej swoje. ręka jest fe, ble, ohyda. ::) ale nie gryzie, podchodzi do mnie, łazi mi pod bluzą. tylko ręka jest be. jeszcze raz dziękuję fredce za dowóz małej :-*

Malina - ulubienica mojej mamy. co o niej napisać? wysiwiała, jej postępujące ADHD jest już niebezpieczne dla środowiska ;D

Beza - ma wszystko i wszystkich głęboko w nosie. "wybieg? a co tam! ja śpię. gerberek? a co tak! ja iskam [imię szczura]".. :P

Charlotta - kochana jest, lubi łazić wszędzie, głaskanie też. wszystko.

Cholera (?) - jest to szczura od Kaot. odebrałam ją na dt, ale.. ::) jest bardzo podobna do Dżumy z wyglądu, kochana, bez oswajania się obeszło, bo ona już do ludzi ok od początku jest :) troszkę bez sensu to zdanie, ale co tam..

Foczka - buzibuzi, słodziutka moja. co powiedzieć? panienka nr.1 z miotu wałbrzyskiego. ;D bardzo dziękuję BabyP i Pająkowi!

Ernest - CIAMAJDA! wszystkie szczury z tego laba takie niezdary? te co przeszły przez moje ręce tak. ::) spada, przewraca. dzisiaj się bawił w pług, bo ma kołnierz pokastracyjny i zrzucał mi rzeczy z biurka. ::)

zapisałam się na miot do Rattie's Love, mam nadzieję przejść kwalifikacje i że w ogóle miot dojdzie do skutku! :-*

i Apollo. a jego poznacie w następnym odcinku. ;D teraz nie mam siły. oraz kapturek z drugiego forum dojedzie.

to chyba na tyle, dobranoc. :)
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

Ojej, ile tych szczurów ;D Brakuje mi tylko zdjęć przy opisach, także prosimy od zdjęcia! :)
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

ojoj, zapomniałam, ze dojedzie czarnula z Kołobrzegu! :) będzie wesoło, ale to szczura mamy, bo je się marzy cała czarna, to niech ma ;D
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Pająk

Post autor: Pająk »

szczurzyca. pisze: Ernest - CIAMAJDA! wszystkie szczury z tego laba takie niezdary? te co przeszły przez moje ręce tak. ::) spada, przewraca. dzisiaj się bawił w pług, bo ma kołnierz pokastracyjny i zrzucał mi rzeczy z biurka. ::)
TAK! One wszystkie sa takimi ciamajdami, gapami i tak cudownie nie ogarniaja ::D
Dobrze czytac, ze w stadkach wszystko w porzadku i czekamy na zdjeciaz tego szczurzego krolestwa! :)
Obrazek
Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF
Awatar użytkownika
szczuruleczka

Post autor: szczuruleczka »

Ojej, ale ja Ci zazdroszczę tych szczurków <3
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Apollo - moja mama (tak, tak, znów) przyniosła do domu ze sklepu 3 stycznia samcola. co zrobić? tworzymy drugie stado. mam zamiar nazwać wszystkich facetów imionami z mitologii greckiej. już miałam upatrzonego samca w Warszawie, ale zgłosiła się osoba ze stolicy, więc nie wolałam, żeby nie stresować go podróżą. chciała wziąć przystojniaka od saszy, ale wcisnęła mi dwóch. transport jest niepewny i znów zgłosiła się osoba na miejscu. :-\ kupiliśmy lotnię, więc miejsca a miejsca. może adoptuję dwójkę lub trójkę z Merchowego pola? zobaczymy. :) teraz ma towarzystwo kastratów.
jest kochanym kluskiem, nie było ŻADNEGO oswajania. od razu na ręce i do spania. ujął mnie swoimi rozmiarami (chyba chyba z tonę, jest wielki ;D oczywiście mi to jak najbardziej odpowiada) i charakteram. jak mogłam krzyczeć na mamę za takie cudo? ::) siedział kilka miesięcy w sklepie, nie chcieli oddać go za darmo i mamie zrobiło się żal. oto Apollo:
ObrazekObrazekObrazek

dostaliśmy przesyłki od dorotki z drugiego forum i Ogoniastej :) czekamy na rzeczy od Nietoperka i Justki. więc "maleństwa" będą opływać w hamaczkach :D

a to jest nasze maleństwo, Foczucha :)
Obrazek
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

no, skoro już zrobiłam zdjęcia to pokażę. ;) klateczka panienek:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

http://img339.imageshack.us/i/dsc05348m.jpg/ no chyba im się hamak podoba ;D

Klaciora jest super! ;D Wiem z doświadczenia ;D
Fajnie u was, kolorowo :D Ten tęczowy tunel pięknie by u nas pasował do naszego tęczowego hamaczka :D

Dużo też u was przestrzeni, z której ogonki nie mogą korzystać - zdecydowanie przyda się więcej półek i koszyków. :)
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Awatar użytkownika
Mictlan

Post autor: Mictlan »

Fajny towerek :D. Miejsca jeszcze trochę w klatce masz, więc duperelki możesz pododawać swoim dziewczyną :D. Tak jak pisała ogoniasta, hamaczki, koszyczki itp ;D. Ja sam jeszcze u swoich chłopaków nie skończyłem i im będę dodawał różne fanty ;]
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Ogoniasta, Mictlan, dziękuję. :) właśnie szukałam inspiracji. też myślałam o półkach. coś wymyślę. :)
Awatar użytkownika
Mictlan

A Apolla to ja mogę chętnie przygarnąć...;D Jakbyś chciała oddać... ::)
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

ha, ha, ha! :D nigdy. już go ubóstwiam. ::)
właśnie zastanawiam się czy go nie kastrować.. :-\ byłby z dziewuchami, bałam się łączenia dwóch kastratów, ale on już jest z Ernim w klatce. a klatka zawsze się przyda. np. na labiśki. :) co o tym myślicie? życie z kilkunastoma babami..
Awatar użytkownika
Mictlan

Ładnie by miał w takim haremie :). I jeszcze u dobrej opiekunki, po prostu super :>.
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

no, a jak! :D
dzisiaj mają ok.10 godz. wybieg samiczki i samce jakieś 2 godz, bo ich wybieg polega głównie na spaniu. ::)
a to wariatka Foczula:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:)
Awatar użytkownika
Mictlan

Świetna jest :D. Swoją drogą Szczurzyca nie lepiej byłoby zostawić Apolla z kastratem ;)? Nie musiałabyś mu obcinać jajek :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”