Lupisiowe dziewczynki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- szczurzyca.
- Kontakt:
Re: Lupisiowe dziewczynki
a Bianeczka? kiedy się urodziła i czy miała młode?
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~

ja jeszcze oczekuję dziewczynek, w poniedziałek do mnie zagoszczą i już tu się wszyscy nie możemy doczekać

I obiecuję, że fotki będę wstawiać już od wtorku (w poniedziałek dam im odpocząć po podróży), czochranko-całowanka będą miały pod dostatkiem

Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik

w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Nie nie żadna z pozostałych dziewczynek nie miała dzieci - one same są jeszcze dziećmi.
Tak Sami ma lekko brązowe futerko jak Himalayan(nie wiem jak się to pisze)
Ale teraz jest większa i już tak tego nie widać
Ale teraz jest większa i już tak tego nie widać
Iganezka,
dziewczynki dojechały, już zostały zapoznane z Gają i Lilką, troszkę się poprzepychały ale sytuacja się uspokaja, myślę, że zostawię je w jednej klatce i posiedzę z nimi przez noc. Dziewczynki trochę zmęczone podróżą, ale bardzo ciekawskie, już w rękawie u mnie siedziały i zwiedziły kanapę. Teraz sobie podjadają karmę, zjadły też jajko i kilka mlecznych dropsów i powoli szykują się do snu

ta kopiąca krowa to Gajus heheh
p.s. i nie martw się rozmiarami tej klateczki, to tylko przejściówka na czas łączenia
dziewczynki dojechały, już zostały zapoznane z Gają i Lilką, troszkę się poprzepychały ale sytuacja się uspokaja, myślę, że zostawię je w jednej klatce i posiedzę z nimi przez noc. Dziewczynki trochę zmęczone podróżą, ale bardzo ciekawskie, już w rękawie u mnie siedziały i zwiedziły kanapę. Teraz sobie podjadają karmę, zjadły też jajko i kilka mlecznych dropsów i powoli szykują się do snu

ta kopiąca krowa to Gajus heheh
p.s. i nie martw się rozmiarami tej klateczki, to tylko przejściówka na czas łączenia

Ojej ale ta klatka strasznie małą to jest klatka w której będą mieszkać?
A co im dałaś do picia takie żółte?
Iganezko:
Postaram się wrzucić zdjęcia dziś albo jutro 
Ja za chwilę wychodzę na dworzec po Lunkę, bo Asia z miau.pl mi ją przywozi od Hankimikanek pisze:p.s. i nie martw się rozmiarami tej klateczki, to tylko przejściówka na czas łączenia

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
nie nie, już ją opuściły, to była klatka na łączenie tylko
są teraz w 70-tce i w tym tygodniu przyjeżdża do nas 60-tka na dostawkę no i w ogóle będzie rozbudowanko, ale to już fotki dodam myślę w weekend bo za dużo by tu opowiadać co planujemy hihi. A to żółte to woda z vitaminami vita-ton

tak obecnie wygląda klatka dziewczyn:

a tak będzie wyglądała po przeróbce- na górę klatki dostawiona będzie jeszcze klatka 60-tka, i osiatkujemy przód, poza tym ten pokój jest dla szczurków i będą duuużo biegały (Lilka i Gajka miały otwarte bez limitu, co do Twoich dziewczynek najpierw muszę poznać ich możliwości niszczycielskie)

Obcinałam dziś pazurki Siami bo strasznie nam się o wszystko zaczepiała i bałam się, że w końcu sobie krzywdę zrobi. Apetycik im dopisują i są bardzo wesołe

tak obecnie wygląda klatka dziewczyn:

a tak będzie wyglądała po przeróbce- na górę klatki dostawiona będzie jeszcze klatka 60-tka, i osiatkujemy przód, poza tym ten pokój jest dla szczurków i będą duuużo biegały (Lilka i Gajka miały otwarte bez limitu, co do Twoich dziewczynek najpierw muszę poznać ich możliwości niszczycielskie)

Obcinałam dziś pazurki Siami bo strasznie nam się o wszystko zaczepiała i bałam się, że w końcu sobie krzywdę zrobi. Apetycik im dopisują i są bardzo wesołe

Dziękuję już jestem spokojna;-) Będę czekać na zdjęcia mojej Luneczki kochanej
ależ śliczny ma kolor !
panna Fuzka już pojechała [albo już nawet jest tam] do krk
panna Fuzka już pojechała [albo już nawet jest tam] do krk

Moja Lupi;-( Dbaj o nią bardzo z czasem przekonasz się jaki z niej niesamowity zwierzak a jak się adoptuje do nowych warunków?
Raportujemy:
dziewczynki już zgrane, mieliśmy mały problem z Sami (Bubu) a Lilką, ale parę godzin w małym transporterze je pogodziło
Mika (Kicia) ciągle śpi
Suri (Fiona) to straszny miziak, podstawia się do drapania
a to z wczoraj

z Gajutkiem

dziewczynki już zgrane, mieliśmy mały problem z Sami (Bubu) a Lilką, ale parę godzin w małym transporterze je pogodziło

a to z wczoraj

z Gajutkiem

Widzę, że wypróbowałaś moją metodę (kilka godzin w ciasnym)
U nas też już dobrze, wczoraj Lunka spała w hamaku z Chrupką, a dziś w nocy kotłowały się strasznie, że aż mnie obudziły, a mam kamienny sen
Ale rano znalazłam je śpiące wszystkie razem w kartonowym domku
Teraz też śpią we trójkę na półce
Lunka chyba w końcu poddała się alfie