Lupisiowe dziewczynki

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Re: Lupisiowe dziewczynki

Post autor: szczurzyca. »

a Bianeczka? kiedy się urodziła i czy miała młode?
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
mikanek

Post autor: mikanek »

:D
ja jeszcze oczekuję dziewczynek, w poniedziałek do mnie zagoszczą i już tu się wszyscy nie możemy doczekać ;D Opowiadałam już Lilce i Gajce, że będą mieć super kumpele i obiecały, że się nimi ładnie zaopiekują :) Podoba mi się to wspólne zdjęcie Koci i Fiony jak się tulą, a powiedz Iganezka Sami to pierwsza od lewej na pierwszym zdjęciu, taka lekko pomarańczowa?? Bo Rexi sie domyślam, że to siamese rex więc do mnie przyjedzie Sami, tylko nie mogę się dopatrzeć, która na zdjęciu to Sami.. ::)
I obiecuję, że fotki będę wstawiać już od wtorku (w poniedziałek dam im odpocząć po podróży), czochranko-całowanka będą miały pod dostatkiem :D
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 :D
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti

w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
iganezka

Post autor: iganezka »

Nie nie żadna z pozostałych dziewczynek nie miała dzieci - one same są jeszcze dziećmi.
iganezka

Tak Sami ma lekko brązowe futerko jak Himalayan(nie wiem jak się to pisze)
Ale teraz jest większa i już tak tego nie widać
Awatar użytkownika
mikanek

Iganezka,
dziewczynki dojechały, już zostały zapoznane z Gają i Lilką, troszkę się poprzepychały ale sytuacja się uspokaja, myślę, że zostawię je w jednej klatce i posiedzę z nimi przez noc. Dziewczynki trochę zmęczone podróżą, ale bardzo ciekawskie, już w rękawie u mnie siedziały i zwiedziły kanapę. Teraz sobie podjadają karmę, zjadły też jajko i kilka mlecznych dropsów i powoli szykują się do snu :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ta kopiąca krowa to Gajus heheh

p.s. i nie martw się rozmiarami tej klateczki, to tylko przejściówka na czas łączenia ;)

w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
iganezka

Ojej ale ta klatka strasznie małą to jest klatka w której będą mieszkać?
iganezka

A co im dałaś do picia takie żółte?
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

Iganezko:
mikanek pisze:p.s. i nie martw się rozmiarami tej klateczki, to tylko przejściówka na czas łączenia ;)
Ja za chwilę wychodzę na dworzec po Lunkę, bo Asia z miau.pl mi ją przywozi od Hanki :) Postaram się wrzucić zdjęcia dziś albo jutro :)
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
mikanek

nie nie, już ją opuściły, to była klatka na łączenie tylko ;) są teraz w 70-tce i w tym tygodniu przyjeżdża do nas 60-tka na dostawkę no i w ogóle będzie rozbudowanko, ale to już fotki dodam myślę w weekend bo za dużo by tu opowiadać co planujemy hihi. A to żółte to woda z vitaminami vita-ton ;)

Obrazek

tak obecnie wygląda klatka dziewczyn:
Obrazek

a tak będzie wyglądała po przeróbce- na górę klatki dostawiona będzie jeszcze klatka 60-tka, i osiatkujemy przód, poza tym ten pokój jest dla szczurków i będą duuużo biegały (Lilka i Gajka miały otwarte bez limitu, co do Twoich dziewczynek najpierw muszę poznać ich możliwości niszczycielskie)

Obrazek

Obcinałam dziś pazurki Siami bo strasznie nam się o wszystko zaczepiała i bałam się, że w końcu sobie krzywdę zrobi. Apetycik im dopisują i są bardzo wesołe :D

iganezka

Dziękuję już jestem spokojna;-) Będę czekać na zdjęcia mojej Luneczki kochanej
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Zdjęcia z pierwszego spotkania moich dziewczyn i Lunki :)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

ależ śliczny ma kolor !
panna Fuzka już pojechała [albo już nawet jest tam] do krk :)
iganezka

Moja Lupi;-( Dbaj o nią bardzo z czasem przekonasz się jaki z niej niesamowity zwierzak a jak się adoptuje do nowych warunków?
Awatar użytkownika
mikanek

Raportujemy:
dziewczynki już zgrane, mieliśmy mały problem z Sami (Bubu) a Lilką, ale parę godzin w małym transporterze je pogodziło :D Mika (Kicia) ciągle śpi :D Suri (Fiona) to straszny miziak, podstawia się do drapania :D

a to z wczoraj :D
Obrazek

Obrazek

z Gajutkiem
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Widzę, że wypróbowałaś moją metodę (kilka godzin w ciasnym) :D U nas też już dobrze, wczoraj Lunka spała w hamaku z Chrupką, a dziś w nocy kotłowały się strasznie, że aż mnie obudziły, a mam kamienny sen :P Ale rano znalazłam je śpiące wszystkie razem w kartonowym domku :) Teraz też śpią we trójkę na półce ;) Lunka chyba w końcu poddała się alfie :P

Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”