Ty dziki niszczycielu paskudnikowy!Jak mogłeś!...Mam cię znielubić???Sheeruun pisze:Dzikus zjadł całkowicie Nietoperowy domek. Nie zostało z niego wiele - musiałem wyrzucić

Moderator: Junior Moderator
Ty dziki niszczycielu paskudnikowy!Jak mogłeś!...Mam cię znielubić???Sheeruun pisze:Dzikus zjadł całkowicie Nietoperowy domek. Nie zostało z niego wiele - musiałem wyrzucić
Noooo, dawno na forum nie byłeśSheeruun pisze:Wentz, widzę, żeś nicka zmieniła
Znam Twój ból! Moje laski zrobiły sobie kuwetę na półce Ferplasta i w domku - tam sikają, kupkają i się w tym tarzają... Dosłownie się tarzają, śmierdzą jakby do szamba wpadłySheeruun pisze:Zacznę od tego, co mnie denerwuje niemiłosiernie. Kupy, wszędzie są kupy, a raczej fajne błotko siuśkowo-kupkowe..Chłopcy zrobili sobie z klatki jeden wielki kibel i robią wszędzie. W kuwetach śpią, a bobki są wszędzie. Najgorzej w koszykach, stamtąd wyrzucają gazety, szmatki, cokolwiek im tam dam i chodzą jak do kibla. Próbowałem ustawiania w tamtym miejscu kuwet, na darmo.. Mam już dość smrodu, niechęci patrzenia na klatę i ogonów w ogóle.
Co nie zmienia faktu, ze ich kocham.![]()
Najgorzej, że gdzie nie zajdę i spytam o rtg/usg to zszokowani weci kiwają przecząco głową "dla szczura? nieee.". Zwykle jak idę, to z samodzielnie (z pomocą forumDobrze by było zrobić chłopakom rtg/usg, bo to może być od złej pracy któregoś z narządów.