Święta Trójca: Aya, Mishka & Tajfun

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
lovekrove

Re: AYA & MISHKA :) moje dziewuchy!

Post autor: lovekrove »

Ślicznotki ;)
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
Awatar użytkownika
kinia87

Post autor: kinia87 »

slicznoty dziekuja za komplementy :D

Jesli chodzi o kwestie oswajania to hm... jakby to ujac.. .ledwo otworze drzwiczki obie panny zadowolone mam juz na ramieniu;) czyli pozytywnie ;) ;) maja jeszcze dystans co do innych osob, tzn jak ktos wejdzie to jest moment zastygania w bezruchu i niesmialosci ;)))) ale po czasie juz sie rozkrecaja :) wczoraj jak moj narzeczony byl u mnie, to aya jak go z klatki "namierzala" :D jak to moj tata mowi, Aya "się wozi" :D tzn husta sie na boki lapiac ostrosc, jak to u czerwonookich i ruby bywa;) ale z tego hasla nie moge :D

Niestety moje smierdziele zaczely sikac gdzie popadnie...jeszcze mishka jest w miare czysciochem i nie sika na polki czy w koszyk i polarki...ale aya jak najbardziej... i nie sadze, ze mishka ja nauczy, raczej pojdzie w druga strone...no ale coz;) i tak kocham te moje lobuzy ;)

Ostatnio zrobil sie odwrot sytuacji, jesli chodzi o dominacje i wyrywanie zarcia ;) do tej pory mishka rzadzila i wszystko ayi wyrywala...Aya miala anielska cierpliwosc...no i do czasu:) w koncu miarka sie przebrala... jak sie aya zdenerwowala i jej naprala ktoregos dnia, to mishka chyba zrozumiala... ;) nie moglam ze smiechu jak byla wielce zdziwiona jak to nagle aya zaczela jej wynosic z tunelu do gory smakolyki :D to sie role odwrocily;) ale od wczoraj nie widze juz wyrywania ;) czyli jakis postep mamy :)

ostatnio zauwazylam u Ayi strupek na grzbiecie.. albo ja mishka dziabnela albo sie drapnela za mocno. Ale po 2 dniach juz go nie bylo i na razie nie widzialam nic nowego.. obserwujemy...
Ze mną: szczurasy Zgredek i Dzikus + pieseł Tajfuno >:D Za TM: Tosia, Essi, Aya, Mishka, Ciaposław, Tajfunio, Lunka, Krecik, Gucio [*] [/b]
Awatar użytkownika
kinia87

Obrazek

;)
Ze mną: szczurasy Zgredek i Dzikus + pieseł Tajfuno >:D Za TM: Tosia, Essi, Aya, Mishka, Ciaposław, Tajfunio, Lunka, Krecik, Gucio [*] [/b]
Awatar użytkownika
lovekrove

Piękna dumbolka ::) Wycałuj jej ciekawski nosek ;)
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Post autor: Krejzoolek »

Jakie urocze babeczki :)
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

pięknotka :*
wygłaszcz małe lejki 8) moi Panowie też leją gdzie popadnie :P
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
sheila.

Post autor: sheila. »

kinia87 pisze:Obrazek

;)
cudowna dumboszka ! ::)
ale może WIĘCEJ , WIĘCEJ ?! 8)
sheila&mysia <3
Awatar użytkownika
kinia87

no to mamy problem :| albo aya to samiec, albo trafily mi sie panienki les...
aya od rana podlizuje mishke tma gdzie nie powinna... i od jakichs 10 min co chwile do mishki dopada i ja bierze od tylu :| na 100% patrzac na genitalia to nie samiec... wiec co to kurcze jest?
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

Może ma rujkę? U samiczek też się zdarza kopulacja, przed chwilą moja Chrupka też zaatakowała Lunę od tyłu :P Co ma dziewczyna poradzić, że jej się chce :P
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
kinia87

hm.... tyle, ze mishka nawet sie napic w spokoju nie moze...od jakichs 20 min aya ciagle za nia lata i ja gwalci :| a ta biedna ucieka :( odpycha ja, piszczy strasznie :(
Awatar użytkownika
kinia87

mam nadzieje, ze sie nie pogryza :|
Awatar użytkownika
mikanek

Post autor: mikanek »

słodka Aya , ja się zakochałam :-* Wymiziać konkretnie ode mnie i focić , focić. No i adhd-owca również pozdrawiamy ;)
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 :D
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti

w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Awatar użytkownika
lovekrove

Super masz dziewuchy :D Piękne umaszczenia. Moje szczury bawią się podobnie w berka :P

Na przyszłość wrzucaj miniaturki. W regulaminie jest zaznaczone, że można wrzucić max. 3 duże fotki o tematyce szczurzej ;)
Awatar użytkownika
kinia87

po dłuższej przerwie powracamy z paczką zdjęć :)
generalnie okazuje się, że Aya to mały zboczuch i non stop ujeżdża Mishkę :) niestety Mishka nie należy do zbyt wylewnych seksualnie, więc Aya musi się sporo napracować, żeby ją dopaść i chwilę sobie dogodzić ;) lol

A tak co u nas... troszkę się w klatce pozmieniało, bo sprezentowałam dziewuchom sputnika, co z tym związane, koszyki też kolorystycznie były do zmiany ;) niestety okazuje się, że moje wysiłki zostały olane, bo sputnik jest totalnie zlewany i traktowany bardziej jako miejsce przechodnie, a nie sypialniane... no nic mam nadzieję, że jeszcze się do niego przekonają... na razie mozolnie wynoszą z niego polarki i wtykają do tunelu ferplasta.... ;)

no a tymczasem trochę zdjęć...

po małym przemeblowaniu, ale i tak hamak stanowi tu nr 1 ;] bezustannie oblegany ;)
Obrazek

Aya modela ;)
Obrazek

jedna z ulubionych zabaw Ayi bieganie w tą i z powrotem na moich rękach ;)
Obrazek

kolejna zabawa w chowanego i łapanego ;] przezabawnie to wygląda, jak podbiega, zaczepia mnie i chowa się za tygrysem kukając czy jestem, po czym znowu wybiega trąca i znowu się chowa i kuka :))))
Obrazek

berek ;)
Obrazek

musze przyznać, że Aya może spokojnie startować w Top Rat Model ;)))))) z gracją, podniesionym ogonem wymiecie wszystkich;)
Obrazek

ślicznota moja :)
Obrazek

niuchacz :)
Obrazek

a kuku ;)
Obrazek

;)
Obrazek

toaleta na łóżku;)
Obrazek

buziaczek :) Aya uwielbia dawać buziaki... Mishka natomiast podgryza mi warge... lol ;) Aya na szczęście rekompensuje mi to z nawiązką;))))
Obrazek

Mishki modeling nie interesuje... za to elektroniczne pierdoły owszem ;)
Obrazek

Myszka (Mishka) do laptopa ;)
Obrazek

tu straciłam 2 rzęsy hehe ;)
Obrazek

Mishka w przeciwieństwie do Ayi ma takie ADHD, że ciężko uchwycić ją w bezruchu... stąd też uboższe jej portfolio ze zdjęciami:P
Obrazek

jedyne zdjęcie Mishki z bliska w miarę niezamazane...;)
Obrazek

a tu jeszcze Aya z kurzymi łapkami ;) w ogóle Ajucha to dziwny przypadek... futerko na nogach ma lekko kręcone jakby, natomiast cała góra prosta... plus jeszcze kręcone wąchy ! :)
Obrazek

po eskimosku... nosek z noskiem :) czyli czułości Ajowe :)
Obrazek

moje ulubione na koniec... śliczności :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

piękne panienki! :-*
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”