Święta Trójca: Aya, Mishka & Tajfun
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: AYA & MISHKA :) moje dziewuchy!
Ślicznotki 

Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
slicznoty dziekuja za komplementy 
Jesli chodzi o kwestie oswajania to hm... jakby to ujac.. .ledwo otworze drzwiczki obie panny zadowolone mam juz na ramieniu;) czyli pozytywnie
maja jeszcze dystans co do innych osob, tzn jak ktos wejdzie to jest moment zastygania w bezruchu i niesmialosci
))) ale po czasie juz sie rozkrecaja
wczoraj jak moj narzeczony byl u mnie, to aya jak go z klatki "namierzala"
jak to moj tata mowi, Aya "się wozi"
tzn husta sie na boki lapiac ostrosc, jak to u czerwonookich i ruby bywa;) ale z tego hasla nie moge 
Niestety moje smierdziele zaczely sikac gdzie popadnie...jeszcze mishka jest w miare czysciochem i nie sika na polki czy w koszyk i polarki...ale aya jak najbardziej... i nie sadze, ze mishka ja nauczy, raczej pojdzie w druga strone...no ale coz;) i tak kocham te moje lobuzy
Ostatnio zrobil sie odwrot sytuacji, jesli chodzi o dominacje i wyrywanie zarcia
do tej pory mishka rzadzila i wszystko ayi wyrywala...Aya miala anielska cierpliwosc...no i do czasu:) w koncu miarka sie przebrala... jak sie aya zdenerwowala i jej naprala ktoregos dnia, to mishka chyba zrozumiala...
nie moglam ze smiechu jak byla wielce zdziwiona jak to nagle aya zaczela jej wynosic z tunelu do gory smakolyki
to sie role odwrocily;) ale od wczoraj nie widze juz wyrywania
czyli jakis postep mamy 
ostatnio zauwazylam u Ayi strupek na grzbiecie.. albo ja mishka dziabnela albo sie drapnela za mocno. Ale po 2 dniach juz go nie bylo i na razie nie widzialam nic nowego.. obserwujemy...

Jesli chodzi o kwestie oswajania to hm... jakby to ujac.. .ledwo otworze drzwiczki obie panny zadowolone mam juz na ramieniu;) czyli pozytywnie

Niestety moje smierdziele zaczely sikac gdzie popadnie...jeszcze mishka jest w miare czysciochem i nie sika na polki czy w koszyk i polarki...ale aya jak najbardziej... i nie sadze, ze mishka ja nauczy, raczej pojdzie w druga strone...no ale coz;) i tak kocham te moje lobuzy

Ostatnio zrobil sie odwrot sytuacji, jesli chodzi o dominacje i wyrywanie zarcia

ostatnio zauwazylam u Ayi strupek na grzbiecie.. albo ja mishka dziabnela albo sie drapnela za mocno. Ale po 2 dniach juz go nie bylo i na razie nie widzialam nic nowego.. obserwujemy...
Ze mną: szczurasy Zgredek i Dzikus + pieseł Tajfuno
Za TM: Tosia, Essi, Aya, Mishka, Ciaposław, Tajfunio, Lunka, Krecik, Gucio [*] [/b]

Za TM: Tosia, Essi, Aya, Mishka, Ciaposław, Tajfunio, Lunka, Krecik, Gucio [*] [/b]

Piękna dumbolka
Wycałuj jej ciekawski nosek 

Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
- Krejzoolek
pięknotka :*
wygłaszcz małe lejki
moi Panowie też leją gdzie popadnie 
wygłaszcz małe lejki

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
cudowna dumboszka !kinia87 pisze:

ale może WIĘCEJ , WIĘCEJ ?!

sheila&mysia <3
no to mamy problem :| albo aya to samiec, albo trafily mi sie panienki les...
aya od rana podlizuje mishke tma gdzie nie powinna... i od jakichs 10 min co chwile do mishki dopada i ja bierze od tylu :| na 100% patrzac na genitalia to nie samiec... wiec co to kurcze jest?
aya od rana podlizuje mishke tma gdzie nie powinna... i od jakichs 10 min co chwile do mishki dopada i ja bierze od tylu :| na 100% patrzac na genitalia to nie samiec... wiec co to kurcze jest?

Może ma rujkę? U samiczek też się zdarza kopulacja, przed chwilą moja Chrupka też zaatakowała Lunę od tyłu
Co ma dziewczyna poradzić, że jej się chce 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
hm.... tyle, ze mishka nawet sie napic w spokoju nie moze...od jakichs 20 min aya ciagle za nia lata i ja gwalci :| a ta biedna ucieka
odpycha ja, piszczy strasznie 

mam nadzieje, ze sie nie pogryza :|

słodka Aya , ja się zakochałam
Wymiziać konkretnie ode mnie i focić , focić. No i adhd-owca również pozdrawiamy 

Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik

Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Super masz dziewuchy
Piękne umaszczenia. Moje szczury bawią się podobnie w berka
Na przyszłość wrzucaj miniaturki. W regulaminie jest zaznaczone, że można wrzucić max. 3 duże fotki o tematyce szczurzej

Na przyszłość wrzucaj miniaturki. W regulaminie jest zaznaczone, że można wrzucić max. 3 duże fotki o tematyce szczurzej

po dłuższej przerwie powracamy z paczką zdjęć 
generalnie okazuje się, że Aya to mały zboczuch i non stop ujeżdża Mishkę
niestety Mishka nie należy do zbyt wylewnych seksualnie, więc Aya musi się sporo napracować, żeby ją dopaść i chwilę sobie dogodzić
lol
A tak co u nas... troszkę się w klatce pozmieniało, bo sprezentowałam dziewuchom sputnika, co z tym związane, koszyki też kolorystycznie były do zmiany
niestety okazuje się, że moje wysiłki zostały olane, bo sputnik jest totalnie zlewany i traktowany bardziej jako miejsce przechodnie, a nie sypialniane... no nic mam nadzieję, że jeszcze się do niego przekonają... na razie mozolnie wynoszą z niego polarki i wtykają do tunelu ferplasta.... 
no a tymczasem trochę zdjęć...
po małym przemeblowaniu, ale i tak hamak stanowi tu nr 1 ;] bezustannie oblegany

Aya modela

jedna z ulubionych zabaw Ayi bieganie w tą i z powrotem na moich rękach

kolejna zabawa w chowanego i łapanego ;] przezabawnie to wygląda, jak podbiega, zaczepia mnie i chowa się za tygrysem kukając czy jestem, po czym znowu wybiega trąca i znowu się chowa i kuka
)))

berek

musze przyznać, że Aya może spokojnie startować w Top Rat Model
))))) z gracją, podniesionym ogonem wymiecie wszystkich;)

ślicznota moja

niuchacz

a kuku

toaleta na łóżku;)

buziaczek
Aya uwielbia dawać buziaki... Mishka natomiast podgryza mi warge... lol
Aya na szczęście rekompensuje mi to z nawiązką;))))

Mishki modeling nie interesuje... za to elektroniczne pierdoły owszem

Myszka (Mishka) do laptopa

tu straciłam 2 rzęsy hehe

Mishka w przeciwieństwie do Ayi ma takie ADHD, że ciężko uchwycić ją w bezruchu... stąd też uboższe jej portfolio ze zdjęciami:P

jedyne zdjęcie Mishki z bliska w miarę niezamazane...

a tu jeszcze Aya z kurzymi łapkami
w ogóle Ajucha to dziwny przypadek... futerko na nogach ma lekko kręcone jakby, natomiast cała góra prosta... plus jeszcze kręcone wąchy ! 

po eskimosku... nosek z noskiem
czyli czułości Ajowe 

moje ulubione na koniec... śliczności

generalnie okazuje się, że Aya to mały zboczuch i non stop ujeżdża Mishkę

A tak co u nas... troszkę się w klatce pozmieniało, bo sprezentowałam dziewuchom sputnika, co z tym związane, koszyki też kolorystycznie były do zmiany

no a tymczasem trochę zdjęć...
po małym przemeblowaniu, ale i tak hamak stanowi tu nr 1 ;] bezustannie oblegany

Aya modela

jedna z ulubionych zabaw Ayi bieganie w tą i z powrotem na moich rękach

kolejna zabawa w chowanego i łapanego ;] przezabawnie to wygląda, jak podbiega, zaczepia mnie i chowa się za tygrysem kukając czy jestem, po czym znowu wybiega trąca i znowu się chowa i kuka

berek

musze przyznać, że Aya może spokojnie startować w Top Rat Model

ślicznota moja

niuchacz

a kuku

toaleta na łóżku;)

buziaczek

Mishki modeling nie interesuje... za to elektroniczne pierdoły owszem

Myszka (Mishka) do laptopa

tu straciłam 2 rzęsy hehe

Mishka w przeciwieństwie do Ayi ma takie ADHD, że ciężko uchwycić ją w bezruchu... stąd też uboższe jej portfolio ze zdjęciami:P

jedyne zdjęcie Mishki z bliska w miarę niezamazane...

a tu jeszcze Aya z kurzymi łapkami

po eskimosku... nosek z noskiem

moje ulubione na koniec... śliczności

piękne panienki! 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje