większość z nas zamawia przez internet, bo nawet taniej wychodzi

Moderator: Junior Moderator

musze powiedziec, ze kupilam po jednej paczce i jak wiadomo w sklepie chce miec produkty godne zaufania i mysle ze te produkty takimi beda
 musze powiedziec, ze kupilam po jednej paczce i jak wiadomo w sklepie chce miec produkty godne zaufania i mysle ze te produkty takimi beda  mam przynajmniej taka nadzieje
 mam przynajmniej taka nadzieje  jednak co do karmy to chyba nigdy sie nie przekonam, chociez obserwuje, ze firma sie zmienia i kto wie moze za kilka lat gdy zmieni sie polityka firmy bedziemy mogli pewnie siegac po Polska karme dla naszych ogonkow
 jednak co do karmy to chyba nigdy sie nie przekonam, chociez obserwuje, ze firma sie zmienia i kto wie moze za kilka lat gdy zmieni sie polityka firmy bedziemy mogli pewnie siegac po Polska karme dla naszych ogonkow  mam nadzieje zekiedys to nastapi
 mam nadzieje zekiedys to nastapi 
 , więc chętnie kupowałabym ją dalej.
, więc chętnie kupowałabym ją dalej.
 No, ale w końcu to dwa dorodne samcole. No i Tima Rattima im smakuje, więc przy okazji potwierdzam, że warto kupić tą karmę nawet w większych ilościach.
 No, ale w końcu to dwa dorodne samcole. No i Tima Rattima im smakuje, więc przy okazji potwierdzam, że warto kupić tą karmę nawet w większych ilościach.
 Jak będzie potrzeba, to się zamówi i już. Swoją drogą pogadam z właścicielem zoologa, skoro sprowadza versele laga dla chomików i świnek morskich, to może nie będzie robiło mu problemu dołożenie partii dla szczurów.
 Jak będzie potrzeba, to się zamówi i już. Swoją drogą pogadam z właścicielem zoologa, skoro sprowadza versele laga dla chomików i świnek morskich, to może nie będzie robiło mu problemu dołożenie partii dla szczurów.Tak też można, zazwyczaj to żaden problem.sprowadza versele laga dla chomików i świnek morskich, to może nie będzie robiło mu problemu dołożenie partii dla szczurów

najwieksze opakowanie to 2,5 kg
 najwieksze opakowanie to 2,5 kg