dziekuje za wszystkie odpowiedzi bo dopiero zaczynam przygode ze szczurasami:)
pozdrawiamy bandi i lejdi

Moderator: Junior Moderator
Bardzo proszę o zastosowanie się do zasad interpunkcji, pisowni i stylistyki j. polskiego ( wielkie litery i dzielenie słowotoku na zdania). Równiez prosze prawidłowo tytułować topiki, a nie w stylu "hmm"," nowosć"itd . Tytuł ma za zadanie opisywac po krótce treść.bandytka pisze:zastanawia mnie jedna rzecz mysle ze to dobre ale chce sie upewnic mam od 4 dni sliczna 5 miesieczna ogoniasta wczoraj kiedy z chlopakiem wyjelismy ja z klatki zaczela szalec po calym lozku a najlepiej bawila sie pod koldra podgryzajac go w palec albo mnie w reke i chodu smiesznie podskakiwala po czym wlazla pod koszulke na ramie do Adama i zasnela tam slodko i spala ponad 1,5 godziny . moje pytanie wiec brzmi czy wlasnie tak sie z nia bawic w ganianie ona podfryza ja gonie za zaczepie ona goni ?
dziekuje za wszystkie odpowiedzi bo dopiero zaczynam przygode ze szczurasami:)
pozdrawiamy bandi i lejdi
tak taklovekrove pisze:Bawiłaby się jeszcze lepiej mając koleżankę
Paul_Julian pisze:Nie obchodzi mnie gdzie mieszkasz, kultura obowiązuje wszystkich. Wchodzisz na polskie forum - piszesz po polsku, zgodnie z polskimi zasadami. Nie umiesz? Są słowniki w internecie, i są też ksiązki.
Nadal nie umiesz? Idz na niemieckie forum.
Za tekst o zacofanych polakach powinnaś dostać ostrzeżenie, proszę mi tutaj nie pisac o żadnych groźbach, bo to Twoje teksty są żałosne.
Nakasha pisze:Każdego użytkownika forum wiąże regulamin - zgodziłaś się go przestrzegać, więc to rób, a nie obrażasz innych użytkowników... Jeśli nie znasz dobrze języka polskiego, to spokojnie to wytłumacz i mimo wszystko staraj się pisać jak najbardziej poprawnie. Jeśli jest to zbyt trudne, to są fora w innych językach, które być może będą Ci bardziej pasować.
To normalne, że szczurek Cię zaczepia i podgryza, to ich forma zabawy. Szczury to zwierzęta stadne i potrzebują towarzysza tej samej płci, niezależnie od wielkości Twojego mieszkania... Jeśli nie może się mieć 2 szczurów, to nie powinno się ich mieć w ogóle.