hmm

Archiwum na ważne stare tematy

Moderator: Junior Moderator

bandytka

hmm

Post autor: bandytka »

zastanawia mnie jedna rzecz mysle ze to dobre ale chce sie upewnic mam od 4 dni sliczna 5 miesieczna ogoniasta wczoraj kiedy z chlopakiem wyjelismy ja z klatki zaczela szalec po calym lozku a najlepiej bawila sie pod koldra podgryzajac go w palec albo mnie w reke i chodu smiesznie podskakiwala po czym wlazla pod koszulke na ramie do Adama i zasnela tam slodko i spala ponad 1,5 godziny . moje pytanie wiec brzmi czy wlasnie tak sie z nia bawic w ganianie ona podfryza ja gonie za zaczepie ona goni ?

dziekuje za wszystkie odpowiedzi bo dopiero zaczynam przygode ze szczurasami:)

pozdrawiamy bandi i lejdi :D
Awatar użytkownika
furburger

Re: hmm

Post autor: furburger »

Ja się właśnie tak bawię z moimi zaczepią, uciekają, ja gonię, zaczepiam uciekam :D
Manfred :'( [*] Alfred :'( [*] Bolesław :'( [*] Kayomi :'( [*]
Awatar użytkownika
lovekrove

Post autor: lovekrove »

Bawiłaby się jeszcze lepiej mając koleżankę ;)
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

bandytka pisze:zastanawia mnie jedna rzecz mysle ze to dobre ale chce sie upewnic mam od 4 dni sliczna 5 miesieczna ogoniasta wczoraj kiedy z chlopakiem wyjelismy ja z klatki zaczela szalec po calym lozku a najlepiej bawila sie pod koldra podgryzajac go w palec albo mnie w reke i chodu smiesznie podskakiwala po czym wlazla pod koszulke na ramie do Adama i zasnela tam slodko i spala ponad 1,5 godziny . moje pytanie wiec brzmi czy wlasnie tak sie z nia bawic w ganianie ona podfryza ja gonie za zaczepie ona goni ?

dziekuje za wszystkie odpowiedzi bo dopiero zaczynam przygode ze szczurasami:)

pozdrawiamy bandi i lejdi :D
Bardzo proszę o zastosowanie się do zasad interpunkcji, pisowni i stylistyki j. polskiego ( wielkie litery i dzielenie słowotoku na zdania). Równiez prosze prawidłowo tytułować topiki, a nie w stylu "hmm"," nowosć"itd . Tytuł ma za zadanie opisywac po krótce treść.

Inaczej każdy Twój nowy temat albo post pisany w taki sposób będzie lądowac w koszu, nawet nie będę tego czytać.
Dziękuję.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
bandytka

Bardzo proszę o zastosowanie się do zasad interpunkcji, pisowni i stylistyki j. polskiego ( wielkie litery i dzielenie słowotoku na zdania). Równiez prosze prawidłowo tytułować topiki, a nie w stylu "hmm"," nowosć"itd . Tytuł ma za zadanie opisywac po krótce treść.

Inaczej każdy Twój nowy temat albo post pisany w taki sposób będzie lądowac w koszu, nawet nie będę tego czytać.
Dziękuję.[/quote]

ja rownierz bardzo prosze o to zeby za poczatku zapytac czy nie moge pisac inaczej. Jesli czytal LORD moje posty powinien wiedziec ze mieszkam w niemczech i pan LORD wybaczy ale pisownia polskiego malo mnie interesuje chodzi o tresc. Ponadto tak jak zagrozono mi tutaj w odpowiedzi to poprostu zalosne chodzi tu o drugi akapit, to grozba ...
przykto mi ze ludzie zamiast pomagac sobie na forum tak bardzo sluzbowo sie traktuja a laczy nas wspolna pasja

ps. wiedzialam ze polacy sa zacofani ale nie myslalam ze spotkam sie z tym w takim milym gronie ...
bandytka

lovekrove pisze:Bawiłaby się jeszcze lepiej mając koleżankę ;)
tak tak :) zamierzam cos z tym zrobic ale czeka mnie prawdopodobnie przeprowadzka do wiekszego mieszkania wiec jak juz bede miala jasna sytuacje to poszykam jej towarzyszki :) ale dziekuje za rade
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Nie obchodzi mnie gdzie mieszkasz, kultura obowiązuje wszystkich. Wchodzisz na polskie forum - piszesz po polsku, zgodnie z polskimi zasadami. Nie umiesz? Są słowniki w internecie, i są też ksiązki.
Nadal nie umiesz? Idz na niemieckie forum.

Za tekst o zacofanych polakach powinnaś dostać ostrzeżenie, proszę mi tutaj nie pisac o żadnych groźbach, bo to Twoje teksty są żałosne.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
bandytka

Paul_Julian pisze:Nie obchodzi mnie gdzie mieszkasz, kultura obowiązuje wszystkich. Wchodzisz na polskie forum - piszesz po polsku, zgodnie z polskimi zasadami. Nie umiesz? Są słowniki w internecie, i są też ksiązki.
Nadal nie umiesz? Idz na niemieckie forum.

Za tekst o zacofanych polakach powinnaś dostać ostrzeżenie, proszę mi tutaj nie pisac o żadnych groźbach, bo to Twoje teksty są żałosne.

wybacz ale zalosny to jestes w tym momencie ty moze jeszcze mnie zbanujesz bo nic innego juz ci nie przyjdzie do tej pustej glowy jesli tak to gratuluje wybuchu emocji jestes smieszny
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

Każdego użytkownika forum wiąże regulamin - zgodziłaś się go przestrzegać, więc to rób, a nie obrażasz innych użytkowników... Jeśli nie znasz dobrze języka polskiego, to spokojnie to wytłumacz i mimo wszystko staraj się pisać jak najbardziej poprawnie. Jeśli jest to zbyt trudne, to są fora w innych językach, które być może będą Ci bardziej pasować.

To normalne, że szczurek Cię zaczepia i podgryza, to ich forma zabawy. Szczury to zwierzęta stadne i potrzebują towarzysza tej samej płci, niezależnie od wielkości Twojego mieszkania... Jeśli nie może się mieć 2 szczurów, to nie powinno się ich mieć w ogóle. ;)
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
bandytka

Nakasha pisze:Każdego użytkownika forum wiąże regulamin - zgodziłaś się go przestrzegać, więc to rób, a nie obrażasz innych użytkowników... Jeśli nie znasz dobrze języka polskiego, to spokojnie to wytłumacz i mimo wszystko staraj się pisać jak najbardziej poprawnie. Jeśli jest to zbyt trudne, to są fora w innych językach, które być może będą Ci bardziej pasować.

To normalne, że szczurek Cię zaczepia i podgryza, to ich forma zabawy. Szczury to zwierzęta stadne i potrzebują towarzysza tej samej płci, niezależnie od wielkości Twojego mieszkania... Jeśli nie może się mieć 2 szczurów, to nie powinno się ich mieć w ogóle. ;)

bardziej chodzi o to ze nie chce przyzwyczajac szczurka do jednego mieszkania a jak sie juz uda to bede musiala to robic na nowo jak juz bedzie ok to szybciutko dokupie towarzystwo i beda sie we dwie przyzwyczajac ale dziekuje za przypomnienie:)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Prosze do bandytki nie pisać. Wróci jak zmądrzeje po tygodniu. Nie będę tolerować jej kolejnych obrażających PW do mnie.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Główne”