Moje Pyśki <:3 )~~
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Potwory z Szafy
http://img138.imageshack.us/i/dsc06357800x600.jpg/
"spadaj z tym aparatem Mała! bo wstane!.... no dobra nie chce mi się, rób to zdjęcie i znikaj" 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- szczurzyca.
- Kontakt:
Jessica pisze:http://img138.imageshack.us/i/dsc06357800x600.jpg/"spadaj z tym aparatem Mała! bo wstane!.... no dobra nie chce mi się, rób to zdjęcie i znikaj"
no, nie! ale, że Froda!? ja im pokażę!Mictlan pisze:Biedna.. U mnie czasami lubią Froda podrapać, ale jakoś tak mocniej to tylko raz się pogryźli, Odynowi wtedy krew z nosa leciała z 20minut...![]()
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
- szczurzyca.
- Kontakt:
świnka właśnie urodziła dwa maluchy!
nazywają się Bo i Nus niezależnie od płci. jeśli będą to samczyki (oby nie) to poszukamy domku. a teraz proszę o kciuki za zdrowie maluchów i za to, żeby to były dziewczynki! 
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Gratuluję! Niech świniaczki rosną zdrowo!

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
To tez trzymam kciuki! No dziewczynki, dziewczynki!
Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF
Super ! Oby urosły duuuuże i zdroweee ! 
Może jakieś zdjęcia świnek ?

Może jakieś zdjęcia świnek ?
sheila&mysia <3
Jaaa, świnki
. Od zawsze chcę mieć świnkę wietnamską, ale alternatywą okazały się świnki skinny ^^. Może kiedyś, kto wie.. 
a ja widziałam na żywo i pieściłam twoją Amerykankę Missi i robiłam to wcześniej niż ty
:P 
i zawiozłam ją potem do centrum, gdzie tym razem na szczęście nie dostałam mandatu za parkowanie ..
i zawiozłam ją potem do centrum, gdzie tym razem na szczęście nie dostałam mandatu za parkowanie ..
Kiedy maleństwo się zamelduje? Bo Palmyra mnie tu podszczypuje i o siostrę pyta. 
gratuluję
niech Świnki rosną zdrowo
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
O rety! Dawaj fotki prośków, koniecznie!

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

- StasiMalgosia
Szczurzyca jak tam mała, łączysz ja już ze swoimi szczurkami. No i może jakieś zdjęcia

- szczurzyca.
- Kontakt:
ojej, lecę robić zdjęcia
dobrze, że jest kuzyn, to zrzucę na jego laptopa. u mnie zejdzie cały dzień, zanim załaduję jedno zdjęcie.. 
mała już jest w stadzie.
przepraszam, ale byłam tak zajęta tym łączeniem, że nie miałam jak napisać. alfka nie chciała jej przyjąć, a reszta od razu ją wylizała i wyiskała. a drugą alfkę (są u mnie w stadzie dwie, nie potrafię powiedzieć, która to ta prawdziwa) Missi przewróciła i sobie ustawiła
nie wiem jak to możliwe... taki okruszek przewrócił i podporządkował sobie wielkie bydle!
teraz śpi z Apollem i Dżumką w hamaczku. mówię do niej Miśka, jest strasznie kochana. a nie mieliście może spokojniejszego egzemplarza?
ona ma zabójcze adhd, nie mogę za nią nadążyć! 
to postaram się cyknąć zdjęcia.
mała już jest w stadzie.
to postaram się cyknąć zdjęcia.
A ja miałam przyjemność Missi wyściskać osobiście i rzeczywiście - małe adhd. A jaka przepiękna! 
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
- StasiMalgosia
Spokojniejszy egzemplarz zostawiliśmy sobie
Ale fakt Missi to zdecydowanie największe ADHD wśród rodzeństwa, istna kopia narwanej mamuśki.
Fajnie że mała już połączona, szybko poszło, no to teraz trzymam za słowo i czekam na fotki
Fajnie że mała już połączona, szybko poszło, no to teraz trzymam za słowo i czekam na fotki