Pasztet i ferajna

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Re: Pasztet i ferajna

Post autor: tahtimittari »

No nie mogę na nie patrzeć. Są tak kochane, że aż się nie da ;D Zamykaj porządnie dom, bo któregoś dnia obudzisz się rano, a klatka będzie pusta ;D
Na filmiku to już w ogóle jak myszeczki wyglądają. Czemu moje nie chcą być takie maleńkie już? :(
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Jakie maluszki... Przeurocze :)
Awatar użytkownika
Agatow

Post autor: Agatow »

tahtimittari pisze:No nie mogę na nie patrzeć. Są tak kochane, że aż się nie da ;D Zamykaj porządnie dom, bo któregoś dnia obudzisz się rano, a klatka będzie pusta ;D
Na filmiku to już w ogóle jak myszeczki wyglądają. Czemu moje nie chcą być takie maleńkie już? :(
No nie! Pilnuję ich dobrze przed zakusami innych miłośników ;) Ale .łotry się rozkręcają i coraz bardziej broją ;D

Obrazek
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

Śmieszne ryjki ;D Dziwnie musi być tak nie mieć ogonków wcale, a po chwili mieć już 5 małych, rozbrykanych kluch :D
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
furburger

Post autor: furburger »

Słodkie pysie :*:*
Manfred :'( [*] Alfred :'( [*] Bolesław :'( [*] Kayomi :'( [*]
Awatar użytkownika
lovekrove

Post autor: lovekrove »

Jakie ryjki! :D Śliczności, wycałuj każdy nosek z osobna :-*
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Mizianko dla tych uroczych pysiaków :)
Naprawdę ładne te zdjęcia Ci wychodzą.
Awatar użytkownika
Agatow

Oj pusto jest bez ryjków, szczególnie kiedy się odkrywa to forum i czyta o szczuraskach ;) Na szczęście to już za mną a cała rozbrykana ekipa z każdym dniem robi się bardziej bezczelna. Dziś rano nauczyły się jak otwierać klatkę i zaczęły poranek od spaceru.. na szczęście strat w postaci obgryzionych butów nie było.
Większość projektów robimy w domu, więc mamy mnóstwo czasu dla kluseczek - to plusy pracy w domu. Nawet Piskałka przestaje już panikować na rękach, chyba pozazdrościła innym dziewuchom, które same się pchają na kolana.. Postaram się zrobić im sesję w przyszłym tygodniu i opisać każdą szczurzycę z osobna. Dla moich rodziców to czarna magia jak odróżniamy bliźniaczki Indianę i Pepper ;D Przestały już panicznie się bać aparatu, więc można o tym pomyśleć.
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
furburger

Post autor: furburger »

Moje małe smrodki też nauczyły się otwierać klatkę a dokładniej Perełka :D
ale zamykam teraz klatkę i nie mają jak ich otworzyć więc jest spokój :P
Manfred :'( [*] Alfred :'( [*] Bolesław :'( [*] Kayomi :'( [*]
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

Agatow pisze:Dziś rano nauczyły się jak otwierać klatkę i zaczęły poranek od spaceru..
nie dość,że Piękności to jeszcze mądrale ::)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
Agatow

Moje szczurki uczą się wspinaczki i osiągają kolejne poziomy też trudnej sztuki. Zaczęło się od wspinaczki na moje kolana, teraz wspinają się po nodze na ramię i potrafią tak obrócić kilka razy LOL Próbują się wspinać po ścianie.. ale to na szczęście słabo wychodzi, Piskałka opanowała trudną sztukę wspinania się na trzonek miotły a Indiana potrafi się wspinać na każdy mebel, zaczęło się od krzesła. Teraz próbuje skoków w dal i to mnie trochę przeraża bo wybiera spory dystans... szczurzy Małysz. Na szczęście reszta stada nie wykazuje takich skłonności do karkołomnych wyczynów bo chyba umarłabym ze strachu!

Zaczepne babole mi rosną, uwielbiają ta taktykę (znalezione na forum) : "wytarmoś mnie taka jestem niedobra!" najpierw symulują walkę z moją ręką i mnie zaczepiają a chwilę potem całe stadko wiruje w futrzastym kłębku :)

Na razie bardzo stresowały się aparatem i uciekały do klatki ale ostatnio robią się bezczelne i nie przejmują niczym więc jest szansa, że złapię je na gorącym uczynku ;)
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Niech się uczą wspinać dalej, to je zabiorę ze sobą w Alpy w sierpniu ;D Zostaną zdobywcami ;)
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

a nie przyjechalibyście do mnie porobić takie ładne fotki mojemu stadku ;)??

wymiziaj panny!
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

Jeszcze się zdziwisz, gdzie potrafią wejść :D Moje nauczyły się wchodzić na górę łóżka piętrowego, na najwyższą półkę regału sięgającego prawie sufitu - właściwie jedynym miejscem, gdzie nie wejdą jest mała półka przykręcona bezpośrednio do ściany, tam trzymam np. słuchawki ;D Najbardziej lubię patrzeć, jak chodzą po pionowych rurach (u mnie w akademiku meble są zbudowane głównie z tego), tak fajnie się wtedy owijają ogonem ;)

Czekam na sesję Twoich dziewczynek ^^
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
Agatow

No no no Alpy w sierpniu zazdroszczę tahtimittari ;) a zabierasz szczury ze sobą? ;)

Klauduska z przyjemnością ale mamy kawałek do Ciebie..ale fajnie się robi fotki szczurkom, wstawię jakieś jak odeśpimy projekt... 30 godzi na nogach.. jak w studenckich czasach.. ale dla szczurków zawsze znajdzie się czas :D Chociaż powinnam zajrzeć co tam w stolicy ;)

Zdolne masz dziewczyny smeg, walcz i się nie daj w tym akademiku! Cieszę się, że lubią i potrafią się wspinać - będą w lepszej formie i spala kaloryjki ;) Strzałce by się przydało he he mały klopsik rośnie. Moje poprzednie szczurki aż tak się nie wspinały ;D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”