Dziewczynki kochane
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Dziewczynki kochane
widzę że ten miot jakiś delikatny jest. na szczęście moje tea już zdrowiutka
Ale jaki piękny przegląd szczurków zrobiłaś! Rewelacja - zdjęcia i opis naprawdę mi się podoba, no i mam na kim się wzorowac.. już od dawna coś takiego planowałam z moimi.
Trzymam mocno kciuki za Nirvankę
Trzymam mocno kciuki za Nirvankę

za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
aj nie jest zdrowa
dziś rano doszedł krwawy kolor moczu (jednak krwi w tym nie ma)
siedzę z małą w domu, dostała na wszelki wypadek zastrzyk przeciwkrwotoczny i czekamy na rentgen

siedzę z małą w domu, dostała na wszelki wypadek zastrzyk przeciwkrwotoczny i czekamy na rentgen
byłysmy wczoraj na rtg, któro nic nie wykazało. wygląda na to że niepotrzebnie ją targałam na to zdjęcie, bo dziś nie znalazłam w klatce kolorowych siuśków.
charczy dalej, jednak zdecydowanie słabiej i jesteśmy dobrej myśli na szybkie wyzdrowienie
charczy dalej, jednak zdecydowanie słabiej i jesteśmy dobrej myśli na szybkie wyzdrowienie

a więc jednak nasze kciuki pomogły 
zdrówka dla Nirvanki! wymiziaj każdą od nas!

zdrówka dla Nirvanki! wymiziaj każdą od nas!
byłyśmy wczoraj z Nirvanką na kontrolce, jest już zdrowa <jupi> !!!
dostała profilaktycznie jeszcze wczoraj antybiotyk iniekcyjnie, dziś mam jej dać dopyszcznie, ale to już tylko tak na wszelki wypadek
niestety mojej wetki nie było, bo się rozchorowała, była inna, chyba nie do końca znająca się na szczurach, ale osłuchała dokładnie małą i stwierdziła że już nie ma wcale niepożądanych dźwięków
NARESZCIE!
dostała profilaktycznie jeszcze wczoraj antybiotyk iniekcyjnie, dziś mam jej dać dopyszcznie, ale to już tylko tak na wszelki wypadek

niestety mojej wetki nie było, bo się rozchorowała, była inna, chyba nie do końca znająca się na szczurach, ale osłuchała dokładnie małą i stwierdziła że już nie ma wcale niepożądanych dźwięków

NARESZCIE!
Piękna Łysolka.
Fajnie, że znalazła nowy dom, a i tak blisko Ciebie jak w Puławach. W końcu szczęśliwa.
PS Musisz kiedyś wpaść odwiedzić Franka u mnie.

PS Musisz kiedyś wpaść odwiedzić Franka u mnie.

9 duszyczek za TM [*]
Aferson to sputnik xl jest z zooplusa, ale normalnie jest tylko dostępny żółto-zielony kolor, ten filolet to była edycja walentynkowa 
newbie ależ przytulasy z nich kochane <3

newbie ależ przytulasy z nich kochane <3
tak, to sputnik z zooplusa, zdecydowanie udana inwestycja 
i nie mają wyjścia, siedzą w klatce bo zła pani nie chce wypuścić (pranie robię) więc się przytulają

i nie mają wyjścia, siedzą w klatce bo zła pani nie chce wypuścić (pranie robię) więc się przytulają

Aferson jak byłaś u mnie po Frania, to sputnik stał na dnie klatki do góry kołami i maluchy w nim spały, może pamiętasz