noovaa pisze: Bardzo się chłopaki dogadują ze sobą.
Brygada Er - Er - To już koniec brygady
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Pięć szczęść
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
puściłam chłopców na wybieg .... Adaś wyszedł na 10 minut i wrócił do klatki... Leży przy drzwiczkach i obserwuje, jakby chciał, ale bał się wyjść ... Nie wiem co mu się dzieje
... Nigdy tak nie robił ... :|

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *

Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
ależ ten twój adaś to niezły klocek 
http://img171.imageshack.us/i/dscn4355.jpg/ "nie oddam choćbyś mnie do góry nogami brała!"
http://img171.imageshack.us/i/dscn4355.jpg/ "nie oddam choćbyś mnie do góry nogami brała!"
Dziewczyny nie lubią fotek. Jak wyjdą to ich już dorwać nie można
.... Może dlatego że wybiegi teraz krótkie.... Może jak tymczasówki pojadą.
Ta klatka, w której siedzi Adaś na ostatnim zdjęciu... Ta dołączona. To klatka w której całe życie tymczasówki mieszkały... :/ I co więcej, były tam 3 piętra ... a Adaś jak stanie w niej na łapkach tylnych, to nosem sufitu dotknie ..
Ta klatka, w której siedzi Adaś na ostatnim zdjęciu... Ta dołączona. To klatka w której całe życie tymczasówki mieszkały... :/ I co więcej, były tam 3 piętra ... a Adaś jak stanie w niej na łapkach tylnych, to nosem sufitu dotknie ..

-
stokrotka&alex
Śliczni chłopcy prawie tacy sami jak mój Alex (*) i Ali (*).
Słodziaki
Słodziaki
Ze mną: Pchła, Malwa, Stokrota, Krzykacz i inne 
Za TM: Ali (*), Alex (*)
Za TM: Ali (*), Alex (*)
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Wymiziaj tłuścioszka ode mnie.
Najbardziej go polubiłam. 
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Tłuściocha każdy najbardziej lubi
Ważyłam dziś Adaśka i okazało się, że odrobinę schudł. Waga pokazała 575g a Adaś w nagrodę dostał makaron
.
Porobiłam im troszkę zdjęć. Jedno gorsze od drugiego, bo kombinowałam z ustawieniami aparatu ... ech ...
nic a nic na fotografii się nie znam ;( ... nie nadaję się..
Chłopcy:

Dziewczynki:

Ważyłam dziś Adaśka i okazało się, że odrobinę schudł. Waga pokazała 575g a Adaś w nagrodę dostał makaron
Porobiłam im troszkę zdjęć. Jedno gorsze od drugiego, bo kombinowałam z ustawieniami aparatu ... ech ...
Chłopcy:

Dziewczynki:

dziewczynki jak to dziewczynki, piękne tak jak trzeba, ale Adaśko... uwielbiam takie kluchy
u Remiego natomiast rozczulające są te dwie ciapki na brzuszku 
nie wiem czy się znasz czy nie, ale zdjęcia są.. hmm.. no nie powiem... klimatyczne
piękniaste stadka
http://img685.imageshack.us/i/dscn4462u.jpg/ - to zdjęcie przedstawia Adasia w połowie wybiegu. Adaś zmęczył się, poleżał sobie 20-30 minut, po czym wyszedł z powrotem.

Jako że zachwytów i 'ochów i achów' nie było, zapowiadam: więcej zdjęć nie będzie! 

zapraszam