Problem - szczur nie chce jeść warzyw i owoców
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Nieto - czyli żyjemy samym zbożem.
ale suchy pokarm je? jakiej firmy?
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
mój Raj nie chciał jeść jabłka pokrojonego w kostkę, ale w płaskie paski już zjadł xD Może też powinnaś zmienić sposób podawania? : 0 Też z resztą mam problem z karmieniem, bo kiedyś chciał jesć tylko marchew, póżniej jabłka, później kiwi, teraz pomidora i tak mu się zmienia : P A ziaren to w ogóle chyba nie je.
a formie zmiksowanej próbowałas? druga szczurka je normalnie wszystko czy tez wybrzydza?
ze mną: leszek, kendrick
Moje Szczurcie zajadają Versele Laga - Rat Complete wymieszaną z Vitapol'em warzywnym, oraz mieszanką warzywno-ziołową herbal pets, oraz suszonym mniszkiem lekarskim.
Wiem, że Vitapol nie cieszy się dobrą opinią, stąd i następnym razem kupię coś zupełnie innego,
toteż proszę mnie nie łajać
Druga szczurka jak najbardziej ma apetyt, do ziarenek zagląda od czasu do czasu.
Wiem, że Vitapol nie cieszy się dobrą opinią, stąd i następnym razem kupię coś zupełnie innego,

Druga szczurka jak najbardziej ma apetyt, do ziarenek zagląda od czasu do czasu.
W formie zmiksowanej nie próbowałam!
-
Szczury lubią wcinać zmiksowane papki więc spróbuj, to naprawdę dobry pomysł
Wszelkie gerberki się cieszą zawsze duzym powodzeniem.

dimitria, a ile Ty masz szczurów? Bo jeśli jednego, to w zasadzie nie dziwię się, że jest takim niejadkiem. Szczur potrzebuje szczurzego kompana, m.in. po to, żeby nawzajem nakręcały się na jedzenie. Samotne szczury mają mniej bodźców i zazwyczaj mają gorszy apetyt.
Fantazyjne HAMACZKI
zapraszam!

Niamey, czytaj ze zrozumieniem 
dimitria napisała:

dimitria napisała:
Moje Szczurcie zajadają Versele Laga - Rat Complete wymieszaną z Vitapol'em warzywnym, oraz mieszanką warzywno-ziołową herbal pets, oraz suszonym mniszkiem lekarskim.