Ale jaki masz problem ze swoimi maluchami ? .. bo ja jestem niedofirormowana !
Ale ci powiem, że u mnie na przykład Kefir strasznie piszczy przy zabawie z innymi, zdarzy mu się też że się wydze gdy ja go dotknę. Także nie wiem czym to jest spowodowane, ale nie mam z tym większych kłopotów to nie zwracam na to uwagi
O ! I nawet mam filmik z łączenia, jest tem też urywek jak Zgredek próbuje zdominować starszych kolegów, którzy z kolei mają go gdzieś..

Zaraz go dodam ^^
http://www.youtube.com/watch?v=ADL-6FO1_Kw
_____
A jeszcze dopowiem że ja połączyłam moje szczury,w.. jeden dzień. Z rana, około 12 z wielkim stresem wpuściłam je do kabiny, potem na chwile na łóżko gdzie wszystkie szczury już biegały, a gdy zauważyłam ze jakoś się trawią, wpuściłam na chwilę razem do klatki w której dotychczasowo mieszkał Zgredek (to tak aby się upewnić czy w 4 ścianach sobie nic nie zrobią), a jak widziałam ze wszyscy trzej śpią se na hamaczku, to je tak zostawiłam. Nie wiem, na jakąś godzinkę, dwie.. góra trzy

Potem postanowiłam wpuścić do tej stałej klatki, i nic, zachowują się jak dawniej. No to aż się ucieszyłam ze tak gładko mi poszło, ale pewnie to dlatego że oni są jeszcze młodziudzcy ^^ Ale no, jakby co śpię obok klatki ze spryskiwaczem, bo nie wiadomo co im się do główki wbije
... A teraz, to śpią sobie w domku ^^