http://img40.imageshack.us/i/15827213.jpg/ ..rozbraja mnie

Moderator: Junior Moderator

I takie ma bystre patrzałki, dużo przeżyc obiecują
 I takie ma bystre patrzałki, dużo przeżyc obiecują 

)
 ) Po pół godzinie, kiedy już wyściubił nos, był dużo spokojniejszy i nawet sam do mnie podbiegał.
 Po pół godzinie, kiedy już wyściubił nos, był dużo spokojniejszy i nawet sam do mnie podbiegał. .
. .
. .
. .
.
 Tylko czemuż te szpony takie ostre?
 Tylko czemuż te szpony takie ostre?  
  .
. 
  Każdy inny wzbudza w nim panikę i ucieka czym prędzej do mnie/pod pluszowego misia/cokolwiek... Podobne uczucia wzbudza w nim podłoga, co w ogóle mnie rozbraja. Ja chciałam dobrze, a on pierwsze co zrobił, to wskoczył mi na nogawkę i popatrzył z wyrzutem. Wygląda na to, że nie ma co uszczęśliwiać na siłę, może kiedyś sam się zdecyduje
 Każdy inny wzbudza w nim panikę i ucieka czym prędzej do mnie/pod pluszowego misia/cokolwiek... Podobne uczucia wzbudza w nim podłoga, co w ogóle mnie rozbraja. Ja chciałam dobrze, a on pierwsze co zrobił, to wskoczył mi na nogawkę i popatrzył z wyrzutem. Wygląda na to, że nie ma co uszczęśliwiać na siłę, może kiedyś sam się zdecyduje 
 Sama kiedyś miałam pokaźne stadko myszek, ponad 10 osobników.
 Sama kiedyś miałam pokaźne stadko myszek, ponad 10 osobników. 

. Potem Tanja, spokojnie, nie przejmując się piskami i uderzeniami łapek, obwąchała systematycznie całą Luizę... I poszły zgodnie spać
. Potem Tanja, spokojnie, nie przejmując się piskami i uderzeniami łapek, obwąchała systematycznie całą Luizę... I poszły zgodnie spać  . Dołączyły potem pozostałe dwie i spały zbite w rozkoszną kulkę (aparaaaaat
. Dołączyły potem pozostałe dwie i spały zbite w rozkoszną kulkę (aparaaaaat   ). Wprawdzie Luiza piszczała ilekroć któraś dotknęła ją po tyłeczku, ale potem jej przeszło i teraz już nie ma problemu
  ). Wprawdzie Luiza piszczała ilekroć któraś dotknęła ją po tyłeczku, ale potem jej przeszło i teraz już nie ma problemu  .
. Teraz zostawiłam sobie jedną w razie czego, bo dalej mnie kusi posiadanie myszek ale mój facet chyba by oszalał jakbym zagraciła pokój kolejną klatką.
 Teraz zostawiłam sobie jedną w razie czego, bo dalej mnie kusi posiadanie myszek ale mój facet chyba by oszalał jakbym zagraciła pokój kolejną klatką. 
 Na pewno w końcu będą zgodne. U mnie tylko jeden facet lubił się prać z innymi. Jak znajdę zdjęcia to wrzucę na forum.
 Na pewno w końcu będą zgodne. U mnie tylko jeden facet lubił się prać z innymi. Jak znajdę zdjęcia to wrzucę na forum. 

i wycałuj ode mnie
  i wycałuj ode mnie