[*] bardzo mi przykro z powodu Szufka

Moderator: Junior Moderator
O superSheeruun pisze:O 19 odebrałem z dworca PKS maluszka od dago. Jest niesamowicie cudowny!![]()
Zakochałem się w nim od pierwszego wejrzenia, po prostu cudo..<3 Po przyjeździe momentalne wlazł mi pod bluzę, a chwilę potem wędrował. Jest straaaaasznie ciekawski![]()
W tej chwili siedzi i się dokładnie szoruje u mnie na kolanach - właśnie wsadził sobie pól stopy w ucho![]()
Pierwszy raz w życiu szczur spał u mnie na ręku. Byłem zachwycony![]()
Postaram się zrobić i wrzucić jutro jakieś zdjęcia
Jeszcze nie, intensywnie myślęO superMa już jakieś imię?
Ahh, ta forumowa rodzina. Każdy z każdym spokrewniony poprzez ogoniaste..My mamy u siebie dwóch jego braci i są niesamowicie kochani i rozkoszni. Też pierwszego dnia już spali mi na rękach.
Czekamy na fotki malucha!
ja zostałam dzisiaj udziabana przez gryzącą matkę miotu [na dodatek właśnie któryś już raz po braniu jej na ręce i głaskaniu, zdążyłam powiedzieć "ależ ona wcale nie gryzie" i DZIABSheeruun pisze:A tak poza tym, dziś w nocy obudziła mnie wojna w klatce. Gacek tłukł Pendrive'aNie wiem czym by się to skończyło, gdyby nie moja interwencja, ale przy rozdzielaniu chłopaków Gacuch użarł mnie w palec. No nic, ostatnio ile razy zdejmę bandaż z jednego miejsca na dłoni, muszę zakładać na drugie
Zatamowałem krew, zdezynfekowałem i poszedłem spać. Ranka nie była wielka, tylko głęboka.
Obudziłem się z palcem opuchniętym i okropnym bólem. Teraz jest trzy razy większy niż normalnie i czerwony. Nie wiem, czy nie wdało się jakieś zakażenie albo czy Gacek nie trafił przypadkiem w jakiś nerw (ja tam się nie znam), bo boli mnie cała dłoń, a jak dotknę to też... nieważne gdzie tknę, ból jest paskudny.![]()