O šesti českých potkanech
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Čtyři Češky
Mi wczoraj Frodo do spółki ze Skarpetą zjedli ładowarkę od tel i nie mam jak ładować.. Więc wiem jak to jest z tymi dziurkaczami ..  

- maua_czarna
fur to jest niesprawiedliwe  foch! Zamaskowany szczur, udający chomika i robiący słodkie minki  - no i wszyscy się zachwycają
  foch! Zamaskowany szczur, udający chomika i robiący słodkie minki  - no i wszyscy się zachwycają  zero karcenia, żadnego upominania... jesteście wszyscy złymi wujkami i ciociami
 zero karcenia, żadnego upominania... jesteście wszyscy złymi wujkami i ciociami  Wystarczy zrobić maślane oczka i już! Winy odpuszczone
 Wystarczy zrobić maślane oczka i już! Winy odpuszczone 
...Mic i pewnie też ich nie skarcileś? Nawet nie pogroziłeś paluszkiem? Hm? Coś mi się tak wydaje

foch! Zamaskowany szczur, udający chomika i robiący słodkie minki  - no i wszyscy się zachwycają
  foch! Zamaskowany szczur, udający chomika i robiący słodkie minki  - no i wszyscy się zachwycają  zero karcenia, żadnego upominania... jesteście wszyscy złymi wujkami i ciociami
 zero karcenia, żadnego upominania... jesteście wszyscy złymi wujkami i ciociami  Wystarczy zrobić maślane oczka i już! Winy odpuszczone
 Wystarczy zrobić maślane oczka i już! Winy odpuszczone 
...Mic i pewnie też ich nie skarcileś? Nawet nie pogroziłeś paluszkiem? Hm? Coś mi się tak wydaje

ja Ci wierzę, mam to w domu, te najsłodsze z twarzy zawsze największe destruktory i nośniki chaosu  

ze mną: leszek, kendrick 
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
maua, pewnie, że nie.. Oni są zbyt słodcy żebym mógł to zrobić.. Po prostu się zdenerwowałem troszkę, ale po co mi telefon, w końcu nie będę miał smyczy 

u mnie dziurkaczem jest Bolesław  

Zaopiekował się już pościelą ładowarką mamy przyrządem do brzuszków i pufą 

no ale jak nie wybaczyć takim oczom

Zaopiekował się już pościelą ładowarką mamy przyrządem do brzuszków i pufą

no ale jak nie wybaczyć takim oczom

Manfred  [*] Alfred
 [*] Alfred  [*] Bolesław
 [*] Bolesław  [*] Kayomi
 [*] Kayomi  [*]
 [*]

[*] Alfred
 [*] Alfred  [*] Bolesław
 [*] Bolesław  [*] Kayomi
 [*] Kayomi  [*]
 [*]Re: Čtyři Češky
Bolesław jest piękny, nie pokazuj go bo mi się marzy agutowy kaptur...   

U mnie największą niszczycielką jest Zdzisia, która nie oprze się żadnemu kabelkowi, przewodzikowi... ale i tak takie niszczarki są najbardziej kochane, prawda?  Moja niszczarka jak zacznie mnie lizać po rękach to wymiękam.
 Moja niszczarka jak zacznie mnie lizać po rękach to wymiękam.  

http://s43.photobucket.com/albums/e356/ ... CN0632.jpg Jaka cwaniacka mina hahaha.

http://s43.photobucket.com/albums/e356/ ... CN0632.jpg Jaka cwaniacka mina hahaha.

9 duszyczek za TM [*]

- maua_czarna
alken - jesteś jedyną sprawiedliwą, jesteś niczym strażnik Teksasu!  
   (Patrzę teraz złym okiem na Obalkę, zjada klatkę)
Mic jasne, tak myślałam, czyli możesz sobie zanucić "miłość Ci wszystko wybaaaczyyyy" - wiedziałam; prędzej pogodzisz się z brakiem telefonu (nawet się ucieszyłeś) niż pogrozisz palcem 

fur o nie, nie pokazuj takiego Bolesława! Nieeeeeeeeee! Nieeeeeeeee... poddaję się ale żeby mamine rzeczy niszczyć, trzeba nie lada odwagi
  ale żeby mamine rzeczy niszczyć, trzeba nie lada odwagi  

Aferson Zdzisię sobie wyobrażam jako połączenie Dżumy (pikaczu lizaczu:D) i małej - niszczycielki. Jestem bezsilna. 

Czyli:
- każdy ma swoją niszczarkę, dziurkacza, no małą psuję jednym słowem
- ofiarą padają ubrania, ładowarki, pościel, meble, a nawet maminy przyrząd do brzuszków!
- wyśledzenie zbrodniarza jest nadzwyczaj proste, ponieważ: ma najsłodszą minę ze wszystkich zgromadzonych

(Patrzę teraz złym okiem na Obalkę, zjada klatkę)Mic jasne, tak myślałam, czyli możesz sobie zanucić "miłość Ci wszystko wybaaaczyyyy" - wiedziałam; prędzej pogodzisz się z brakiem telefonu (nawet się ucieszyłeś) niż pogrozisz palcem

fur o nie, nie pokazuj takiego Bolesława! Nieeeeeeeeee! Nieeeeeeeee... poddaję się
 Aferson Zdzisię sobie wyobrażam jako połączenie Dżumy (pikaczu lizaczu:D) i małej - niszczycielki. Jestem bezsilna.

Czyli:
- każdy ma swoją niszczarkę, dziurkacza, no małą psuję jednym słowem
- ofiarą padają ubrania, ładowarki, pościel, meble, a nawet maminy przyrząd do brzuszków!
- wyśledzenie zbrodniarza jest nadzwyczaj proste, ponieważ: ma najsłodszą minę ze wszystkich zgromadzonych

Dokładnie, i zazwyczaj biegnie na kolana pozamylać ! Zapomniałaś to dodać  . Póki co ubrania nie padają u mnie ofiarom, raz tylko nakładałem bojówki i ni stąd ni z owąd wyleciał nogawką Kermit ..
 . Póki co ubrania nie padają u mnie ofiarom, raz tylko nakładałem bojówki i ni stąd ni z owąd wyleciał nogawką Kermit ..
maua, sprawiłaś, że siedzę i śmieję się do monitora, a ludzie z klasy patrzą jak na idiotę..

. Póki co ubrania nie padają u mnie ofiarom, raz tylko nakładałem bojówki i ni stąd ni z owąd wyleciał nogawką Kermit ..
 . Póki co ubrania nie padają u mnie ofiarom, raz tylko nakładałem bojówki i ni stąd ni z owąd wyleciał nogawką Kermit ..maua, sprawiłaś, że siedzę i śmieję się do monitora, a ludzie z klasy patrzą jak na idiotę..

- maua_czarna
O, edycjo - nie mogę już dodać tamtego punktu, o nie!  

A teraz niby taki niewinny, haha

Po prostu złapałeś go zanim wgryzł się w spodnie, ot coMictlan pisze:Póki co ubrania nie padają u mnie ofiarom, raz tylko nakładałem bojówki i ni stąd ni z owąd wyleciał nogawką Kermit ..
 trudno, trudno - do nauki, a nie forum przeglądaćMictlan pisze:maua, sprawiłaś, że siedzę i śmieję się do monitora, a ludzie z klasy patrzą jak na idiotę..

Wczoraj Damianowi do nogawki wchodziła Kayomi i PerełkaMictlan pisze: i ni stąd ni z owąd wyleciał nogawką Kermit ..

Manfred  [*] Alfred
 [*] Alfred  [*] Bolesław
 [*] Bolesław  [*] Kayomi
 [*] Kayomi  [*]
 [*]

[*] Alfred
 [*] Alfred  [*] Bolesław
 [*] Bolesław  [*] Kayomi
 [*] Kayomi  [*]
 [*]- 
				Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Ja nie mam psujów.  Nikt nie gryzie prętów, nie gryzie tarasów, koszyków, ściany, wykładziny, itp.
 Nikt nie gryzie prętów, nie gryzie tarasów, koszyków, ściany, wykładziny, itp.  Jedyne co moje paskudy zjadają to hamaki.
 Jedyne co moje paskudy zjadają to hamaki. 
Ale to prawda, że niszczarkom i tak się wszystko wybacza.

Nikt nie gryzie prętów, nie gryzie tarasów, koszyków, ściany, wykładziny, itp.
 Nikt nie gryzie prętów, nie gryzie tarasów, koszyków, ściany, wykładziny, itp.  Jedyne co moje paskudy zjadają to hamaki.
Ale to prawda, że niszczarkom i tak się wszystko wybacza.

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Nakasha, weź się nie chwal, bo Ty nie masz szczurów tylko chomiki wypchane jakieś, o.Nakasha pisze:Ja nie mam psujów.Nikt nie gryzie prętów, nie gryzie tarasów, koszyków, ściany, wykładziny, itp.

Jeszcze w dodatku łączyć ich nie musisz bo same się łączą.
  Jeszcze w dodatku łączyć ich nie musisz bo same się łączą.  
ze mną: leszek, kendrick 

- maua_czarna
Właśnie, co to za sianie defetyzmu mi tutaj Nakasha  

Masz takie idealne szczurzaste, moje powinny brać przykład, a tu ni hu hu Jak nie koszulka z trabantem, to pościel, jak nie pościel to kraty, ewentualnie ucho współszczura - zawsze coś MUSI być pogryzione, nie ma przebacz!
 Jak nie koszulka z trabantem, to pościel, jak nie pościel to kraty, ewentualnie ucho współszczura - zawsze coś MUSI być pogryzione, nie ma przebacz! 

Masz takie idealne szczurzaste, moje powinny brać przykład, a tu ni hu hu
 Jak nie koszulka z trabantem, to pościel, jak nie pościel to kraty, ewentualnie ucho współszczura - zawsze coś MUSI być pogryzione, nie ma przebacz!
Moje niestety niszczą... ale to chyba naprawdę wyjątek, że szczur się nie zainteresuje nowym przedmiotem i nie dziabnie, po prostu zawsze lepiej być pewnym, że tego się nie da zjeść. Ale i tak im wybaczamy każdą wpadkę   Pozdrawiam urocze niszczycielki i śpioszka Ebolkę
  Pozdrawiam urocze niszczycielki i śpioszka Ebolkę 

za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)