Smegowych kłębuszków siedem
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Zanaleźliśmy dzikusa?-Co zrobić???
Biedne maleństwo. Cały czas trzyma za was kciuki.
Smeg, może spróbuj masować łapki Baśkowi. Nie wiem dokładnie co masz na myśli, ze sie nie zginają.
Myślę, że jedynie czas pokarze jak wielką siłę przetrwania ma malec.
Smeg, może spróbuj masować łapki Baśkowi. Nie wiem dokładnie co masz na myśli, ze sie nie zginają.
Nie wiedziałam że to aż tak, rana wygląda okropnie.
Niech wcina tak więcej i niech zacznie pić.
Niech rośnie i zdrowieje
A on nadal się Basia nazywa ?

Niech rośnie i zdrowieje

A on nadal się Basia nazywa ?

Nie zginają mu się jakby w udkach, ma je cały czas takie rozprostowane. Nawet gdy siada, jest taki uniesiony, bo nie może dobrze na nich przysiąść. Często się przez to przewraca, robiąc takiego słupka np. żeby umyć pysia. Teraz śpi sobie w takiej pozycji: http://i55.tinypic.com/1z2m645.jpg, z tylnymi łapkami wyciągniętymi, zwłaszcza tą lewą.Licho pisze:Smeg, może spróbuj masować łapki Baśkowi. Nie wiem dokładnie co masz na myśli, ze sie nie zginają.
Nadal Basia

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
nasze biedactwo
. oby maluszek wyzdrowiał..!

o jejku, jaka ona biedna 
trzymam kciuki :*

trzymam kciuki :*
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
hello hello to jest chłopczyk

no tak, dopiero doczytałam parę ostatnich stron bo miałam braki
może z tymi nóżkami przez leki mu sie tak zrobiło (?), bo martwica swoją drogą, ale tylko na jednej nóżce jest...ale nie wygląda to źle, widziałam gorsze martwice.

może z tymi nóżkami przez leki mu sie tak zrobiło (?), bo martwica swoją drogą, ale tylko na jednej nóżce jest...ale nie wygląda to źle, widziałam gorsze martwice.
ze mną: leszek, kendrick
Re: Smegowe kłębuszki - Chrupka, Benia, Luna i Krówka
No jak się cieszę, że w końcu łączenia się powiodło i Krówka może w końcu spokojnie zając miejsce w stadku
Okres dojrzewania jest ciężki ale szybko mija
Czyli jednak się nie przeprowadziłaś, tylko szczurki. Wiesz co, moje szczurki inaczej reagują na mnie a inaczej na Michała więc taka zmiana może być dla nich ciekawa, a skoro i tak spędzasz z nimi sporo czasu to nie powinno być problemu
Co do donosu to rzeczywiście ciekawa sprawa i wygląda na to że czasami logika zawodzi.. wszystko wskazywało na współlokatorkę. Może kiedyś będziesz miała okazję się dowiedzieć kto to zrobił. Skoro współlokatorce nie przeszkadzają to może będą mogły wrócić do akademika? Czas pokaże :p
Pozdrawiam Twoje piękności a szczególnie Krówkę, która miała mocno stresujący miesiąc. Wymiziaj chorowitą Basię, trzymam za nią kciuki!

Czyli jednak się nie przeprowadziłaś, tylko szczurki. Wiesz co, moje szczurki inaczej reagują na mnie a inaczej na Michała więc taka zmiana może być dla nich ciekawa, a skoro i tak spędzasz z nimi sporo czasu to nie powinno być problemu

Co do donosu to rzeczywiście ciekawa sprawa i wygląda na to że czasami logika zawodzi.. wszystko wskazywało na współlokatorkę. Może kiedyś będziesz miała okazję się dowiedzieć kto to zrobił. Skoro współlokatorce nie przeszkadzają to może będą mogły wrócić do akademika? Czas pokaże :p
Pozdrawiam Twoje piękności a szczególnie Krówkę, która miała mocno stresujący miesiąc. Wymiziaj chorowitą Basię, trzymam za nią kciuki!
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Co tam u Basia? 

O kurczę, ale historia... Bardzo się cieszę, że maleństwo znalazło dobry domek i opiekę
Niech szybciutko wraca do zdrówka. Biedactwo się męczy z tymi łapkami, z tym bólem. On jest taki słodki
Będę obserwować jego dalsze ( mam nadzieję, że pomyślne ) losy.
Trzymam kciuki za zdrówko Basi/a

Niech szybciutko wraca do zdrówka. Biedactwo się męczy z tymi łapkami, z tym bólem. On jest taki słodki

Będę obserwować jego dalsze ( mam nadzieję, że pomyślne ) losy.
Trzymam kciuki za zdrówko Basi/a

w ♥ mam Zuzię Uszka Tosię Bilkusia Lusię Fredzię Pusię Tusię Mali Alaskę Doriana i Rubi.
Basiek jest chyba trochę silniejszy, bp zauważyłam, że jest bardziej ruchliwy
dupka dalej nie wygląda za ciekawie, ale nie paskudzi się bardziej. Baś dostał dziś nutramigen rano i wieczorem, a po południu siemię lniane z gerberem + witamina B, witamina K i beta-glukan. Biedaczek, ma całe futerko tłuste od tego smarowania ran. Ale nie zauważyłam, żeby miał problemy z oddychaniem, oprócz pokichiwania 

Przed chwilą na tych swoich koślawych łapeczkach wspiął się po mojej dłoni aż na ramię 

Aż mi się wierzyć nie chce, że ma tyle siły. Trzymam kciuki

Po raz setny życzymy zdrówka

Cieszę się ,że Basiek odzyskuje siły
A filmik mi się strasznie podobał , miło znów widzieć jak Basiek je
Mam nadzieję ,że nowe wieści będą coraz lepsze i lepsze